Προς το περιεχόμενο

PS2(slim)+modbo και PS2-CDroms ...

Dr_73

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μόλις αγόρασα ένα PS2-slim . Καινούργιο από Πλαίσιο. Το έδωσα και μου έβαλαν modbo modchip, για το οποίο είχα διαβάσει καλά λόγια στο φόρουμ.

Έκανα αντίγραφα ασφαλείας γνήσιων παιχνιδιών , που είναι σε DVD μορφή και παίζουν κανονικά. Ακόμη και το Grand Turismo 4 , που είναι σε Dual-Layer.

Τα έκανα με την τελευταία έκδοση του Blind-Write.

Διαβάζει επίσης κανονικά αντίγραφα ασφαλείας παιχνιδιών του Playstation-One γραμμένα σε TDK άγραφα.

Που είναι το πρόβλημα;

Σε CD-ROMS Games του PS2 .

Κατέβασα το iso του Raiden III (δικαιωματικά, αφού έχω το γνήσιο στην κατοχή μου) , το έγραψα σε άγραφο cd Maxell , με το Blind-Write και πάλι και ΔΕΝ ΠΑΙΖΕΙ!

Εννοείται ότι όλα γράφτηκαν με τη χαμηλότερη ταχύτητα του Recorder.

Που είναι το πρόβλημα;

Δημοσ.

Δοκίμασε άλλη μάρκα cd...

Δεν νομίζω βέβαια να φταίει αυτό.. αλλα δεν έχει κάτι να χάσεις...

Μετά πάει το μυαλό μου στη ρύθμιση του laser.. αλλα δεν θέλεις να το πειράξεις μιας και λές οτι όλα τα άλλα πάνε μια χαρά.. Δεν αξίζει για τα λίγα και συνήθως αδιάφορα παιχνίδια που κυκλοφορούν σε cd... Στην τελική γράφτα σε dvd ;p

Δημοσ.
Δεν αξίζει για τα λίγα και συνήθως αδιάφορα παιχνίδια που κυκλοφορούν σε cd... Στην τελική γράφτα σε dvd ;p

Το Blind-write επέτρεψε (!) να γίνει κι αυτό! Να γραφτεί το image του cd-rom σε DVD!

Αλλά δεν έπαιξε ούτε αυτό και πήγε στα σκουπίδια μαζί με τα cd ...

To Raiden III ωστόσο , κάθε άλλο παρά "αδιάφορο" μου είναι!

Μαζί με άλλα shoot-em-up ίσως είναι ο λόγος που πήρα το ps2 (η πρώτη μου κονσόλα που μπαίνει σε tv, μετά το ... 2600 και το pong).

Παίζει να είναι μάπα το image που κατέβασα;

Δημοσ.

Τα παλιά modchips είχαν region issues... Δεν χάνεις τπτ να βρείς μια άλλη (pal Πάντα) διανομή...

Πάντως αφου λές οτι παίζει τα πάντα απο τα υπόλοιπα.. media μου μυρίζει.. αν και το ps2 ήταν παρτόλα στα cd/dvd... Όπως και να'xei βρές και κάποιο ακόμα cd iso (virtual tennis 2 p.e.) και γράφτα σε άλλη μάρκα cd...

Βασικά γιατί όχι imgburn? :|

Δημοσ.
Βασικά γιατί όχι imgburn? :|

Εκεί ήταν το πρόβλημα!

Στο πρόγραμμα εγγραφής.

Έγραψα το ίδιο iso με το imgburn σε ίδιο άγραφο maxell και παίζει κυριλέ!

Δημοσ.
Εκεί ήταν το πρόβλημα!

Στο πρόγραμμα εγγραφής.

Έγραψα το ίδιο iso με το imgburn σε ίδιο άγραφο maxell και παίζει κυριλέ!

Χάρηκα που βοήθησα...

bTw... today was a great night ;p (offtopic)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...