Προς το περιεχόμενο

Συνεχή restart

mikelamar

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πριν απο αρκετο καιρο αρχισε το Pc μου να κανει Restart(RR) λιγα λεπτα απο την στιγμη που το ανοιγα, 5-10 λεπτα δλδ. Αφου κοιταξα τις μνημες το mobo κτλ (τπτ ιους και τετοια δεν ειχε ουτε εχει) και διαβαζοντας το αρχεια απο το minidump κατεληξα οτι πιθανον να φταινε τα winXP(original) δεδομενου οτι η αναφορες εγραφαν "kernel".

Τεσπα την τελευταια εβδομαδα εκανε 2-3 RR με το που το ανοιγα, στη συνεχεια ολα ηταν οκ και 2 μερες ανοιχτο που το ειχα ολα κανονικα.

Αποφασισα και του εκανα format μηπως και βγαλω καμια ακρη.Βεβαια του περασα τα ιδια winXP υπεθεσα οτι τερμα τα RR. Σημερα ομως και ουτε 5 λεπτα απο τη στιγμη που το ανοιξα εκανε αλλο ενα RR μονο του.:shock:

Παρολ'αυτα δεν εχει δημιουργηθει φακελος Minidump ακομα, ετσι ωστε να ανεβαζα το αρχειο.

Αν εχει κανεις καμια ιδεα ας την μοιραστει μαζι μας και επειδη ειμαι σιγουρος οτι θα ξανακανει RR απο μονο του και θα δημιουργηθει Μinidump file θα τον ανεβασω να το τσεκαρεται να μου πειτε τη γνωμη σας.

Ευχαριστω.

Δημοσ.

Τρεχοντας το προγραμμα του mobo Asus Pc Probe II οι θερμοκρασια της CPU την ωρα που ανοιγει ο Η/Υ φτανει και τους 95c ενω στη συνεχεια πεφτει κοντα στους 60c οπου και σταθεροποιηται.

Προφανως δεν ειναι φυσιολογικες οι τιμες που δινει το Pc Probe II αλλα και ποια ειναι η normal θερμοκρασια μιας CPU;

Υπαρχουν αλλα αξιοπιστα προγραμματα για να τσεκαρω ξανα τις θερμοκρασιες;

Δημοσ.

1. Πως της κοίταξες τις μνήμες; Φαντάζομαι να έτρεξες memtest.

2. Δες μήπως η ψύκρα του επεξεργαστή έχει ξεκουμπώσει και δεν κάθεται καλά. Αν είναι αυτό καλό είναι να ανανεώσεις και την σιλικόνη της.

3. Αυτονόητο ότι την καθαρίζεις από τυχών σκόνες.

4. Αν υπάρχει αυτή η δυνατότητα δανείσου ένα τροφοδοτικό από φίλο σου και δοκίμασε το.

Αν πριν το restart σου πετάει μπλέ οθόνη ακολούθησε αυτό:

1.Right-click My Computer, and then click Properties.

2.Click the Advanced tab.

3.Under Startup and Recovery, click Settings to open the Startup and Recovery dialog box.

4.Clear the Automatically restart check box, and click OK the necessary number of times.

5.Restart your computer for the settings to take effect.

Την επόμενη φορά που θα σου κάνει πρόβλημα θα σου δώσει και έναν κωδικό με τον οποίο θα μπορείς να ψάξεις στο Google.

Δημοσ.

Οπως σας ειχα πει ηταν θεμα χρονου να δημιουργηθει αρχειο MiniDump.

Ανεβαζω το αρχειο ωστε αν θελει και μπορει καποιος να το ανοιξει και να μου πει τη γνωμη του.

Dump File.txt

Δημοσ.

βασικά και εγώ έχω το ίδιο πρόβλημα, έχω παλιό amd επεξεργαστή και προφανώς ανεβάζει θερμοκρασία γιατί κάθε καλοκαίρι μου κλείνει συνέχεια κάνοντας έναν παρατεταμένο θόρυβο

μπήκα στο Bios και στην επιλογή που είχε για αυτόματα κλείσιμο του υπολογιστή όταν ανεβάζει θερμοκρασία την ξετσέκαρα, αλλά το πρόβλημα συνεχίζει

καμιά ιδέα? ευχαριστώ

Δημοσ.

εχεις προβλημα στο hardware κανε τα παραπανω καθαρισμος μεσα στον υπολογιστη τακτοποιηση των καλωδιον αφαιρεσε οτι μπορεις να αφερεσεις πχ δευτερη μνημη δευτρρο drive και οτι μπορεις για να δεις αν ειναι το τροφοδοτικο που πιστευω ειναι αυτο η ο επεξεργαστης θελει αλοιφη α δες αν λειτουργουν και ολλα τα ανεμηστιρακια

Δημοσ.

τα περισσοτερα τα εχω τσεκαρει, αλλα μου φαινεται περιεργο που γινεται το ολο σκηνικο το καλοκαιρι και μονο

μαλλον καλο καθαρισμο θα θελει

Δημοσ.

Τα ιδια μου εκανε περσυ και εμενα μεχρι που στο τελος δεν ανοιγε καθολου.Τελικα ηταν ελατωματικο το τροφοδοτικο.Κατα 90% για τα restart φταιει το τροφοδοτικο

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...