Προς το περιεχόμενο

No More PC Exclusives for Crytek

Rebel21

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Το βασικο μειωνεκτημα στο pc gaming ειναι το κοστος για αγορα vga.

δεν είναι μονο αυτο φίλε μου δυστηχός.και εγω 2 χ 3870 ATI έχω αυτη την στιγμή στο μηχάνημα,(για δουλειά όμως),μητρική p5k deluxe wifi ap,4 gb ram κλοκαρισμένες στα όρια τους με τσίτα ρεύματα 2,4 volt,τροφοδοτικα silverstone 800αρια,ενα μηχάνημα 3000 ευρω,και πάλι αν βάλεις κάποια σοβαρη ανάλυση και medium χαρ/κα,το framerate είναι το 1/4 του xbox 360 μου.κολάει συνέχεια.σε 3 μήνες θα χρειαστεί,(αν έπαιζα παιχνίδια) καμοιά ολοκαινουρια 9800gt που θα βγεί σε λίγο καιρό,+ του οτι όλο και κάποιον cpu θα αλλάξεις,(πριν ενα χρονο εισουνα με p4,του χρόνου αν θες game αναγκαστικά πας σε 8πυρηνο και 500 ευρω).επιπλέον έχεις και τα κρακ,κρακ v1.4 v1.6 v2.3,να διορθωθούν τα προβλήματα της προηγούμενης έκδοσης,(βλέπε NBA live 2008 και άλλα),και γενικά δεν σου προσφέρει την άνεση που σου προσφέρει η κονσόλα.με την κονσόλα είναι σταθερός για 4-5 χρόνια με 200 ευρώ,(400 για τους πρώτους).μπορεί το pc απο τον 2ο χρόνο της κυκλοφορίας της κονσόλας και μετά να σου βγάλει ενα 3-5% καλύτερα γραφικά,άλλα για μένα δεν αξίζει τον κόπο.

• Απαντ. 37
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Ρε παιδια κάπου δίαβασα οτι οι νεες κονσόλες (ps3,xbox360) υποστηρίζουν ποντίκι και πληκτρολόγιο. Αρα θα παίζουμε ανετα τα fps games ;)

Δημοσ.

εγω πάλι συνήθησα το χειριστηριο του 360,και στο cod μάλιστα κάνω και τα διπλάσια kills απ'ότι με το ποντικη.θέμα συνήθειας είναι.

Δημοσ.

τωρα πιστευεις οτι οποιος εχει εδω και 1.5 χρονο 8800gtx δεν μπορει να παιξει ολα τα παιχνιδια full σε μια normal αναλυση; Εγω ειχα 2 χρονια τωρα 7950gt και opteron 165 με 2gb ram οσο ειχα την crt οθονη τα επαιζα ολα τα game 125+ fps full. οσο καιρο εχω την 20ρα wide τωρα με τα crysis,cod4,assault creed επεσα σε αναλυση τωρα πηρα εναν e8400+rampage formula+4gb ραμ και για ολα αυτα εδωσα 470ευρω και κανω και αλλα πραγματα εκτος απο gaming και το καλοκαιρι θα ριξω αλλα 300 για vga και στο pc αν εχεις δυνατη σχετικη cpu σε μεγαλες αναλυσης παιζει μονο ρολο η καρτα πιστευω οτι θα αντεξει περισσοτερο καιρο απο οσο θα αντεξει το ps3,xbox360. Μην ξεχνας και στις consoles υπαρχει drop σε fps και σε αυτο δεν μπορεις να κανεις κατι. Εγω παντως θα παρω consolα αν οταν βγουν οι hot τιτλοι του ps3 εχει σπασει και μπορουμε να παιξουμε games απο τον σκληρο αλλιως δεν θα μπω στον κοπο μιας και τωρα τα game του ps2 ειναι καμια 800ρια ευρω που καθονται στο ραφι.

Δημοσ.
εγω πάλι συνήθησα το χειριστηριο του 360,και στο cod μάλιστα κάνω και τα διπλάσια kills απ'ότι με το ποντικη.θέμα συνήθειας είναι.

Φιλε bouga εγω με το μηχανυμα που εχω μπορω και παιζω ολα τα games που κυκλοφορουν εκτος απο Crysis σε 1280χ10124 με φουλ γραφικα χωρις κολληματα. To F.E.A.R. για παραδειγμα τρεχει στα 220 fps στο pc μου ενω στα ps3 &360 τρεχει μονο στα 60 fps. Το DOOM3 με ολα φουλ 1280χ1024 πιανω 300 FPS ενω στο xb0x δεν ξεπερναει τα 60. Και μετα μας λες οτι οι κονσολες ειναι καλυτερες απο τα pc.... Εχεις δει κανα παιχνιδι σε κονσολα ps3 και 360 που να τρεχει στα 300 fps η που να εχει τοσο καλα γραφικα οσο το crysis?? Το οτι η crytek αποφασισε να μην βγσλει αλλα pc exculsive δεν σημαινει οτι το pc gaming ειναι νεκρο! ριξε μια ματια σε αυτο το site για να δεις και εσυ ο ιδιος οτι το pc gaming ΔΕΝ ΠΕΘΑΙΝΕΙ!!!

Επισκέπτης
Δημοσ.
Φιλε bouga εγω με το μηχανυμα που εχω μπορω και παιζω ολα τα games που κυκλοφορουν εκτος απο Crysis σε 1280χ10124 με φουλ γραφικα χωρις κολληματα. To F.E.A.R. για παραδειγμα τρεχει στα 220 fps στο pc μου ενω στα ps3 &360 τρεχει μονο στα 60 fps. Το DOOM3 με ολα φουλ 1280χ1024 πιανω 300 FPS ενω στο xb0x δεν ξεπερναει τα 60. Και μετα μας λες οτι οι κονσολες ειναι καλυτερες απο τα pc.... Εχεις δει κανα παιχνιδι σε κονσολα ps3 και 360 που να τρεχει στα 300 fps η που να εχει τοσο καλα γραφικα οσο το crysis?? Το οτι η crytek αποφασισε να μην βγσλει αλλα pc exculsive δεν σημαινει οτι το pc gaming ειναι νεκρο! ριξε μια ματια σε αυτο το site για να δεις και εσυ ο ιδιος οτι το pc gaming ΔΕΝ ΠΕΘΑΙΝΕΙ!!!

Mυγα εισαι?:-)

Περα απο την πλακα,αν τρεχει στα 60fps δεν θες κατι παραπανω,γιατι δεν φαινεται η διαφορα.

Επισης το επιχειρημα οτι επειδη μπορει να τρεχει στα 500fps ενα παιχνιδι στο pc...τα pcs ειναι καλυτερα απο τις κονσολες δεν στεκει.

Η crytek κανει αυτο που κανουν οι περισσοτερες εταιριες.Δεν ενδιαφερεται για το pc gaming πλεον,ή τουλαχιστον βαζει σε προτεραιοτητα το console gaming.

Δημοσ.

Τα games που αναφέρεις πλην του crysis είναι αρχαία και κανείς δεν ενδιαφερεται .και όσον αφορά τα frames το μάτι ενός μέσου ανθρώπου δεν μπορεί να δει πάνω από 75 frames αν δεν κάνω λάθος.

Ακόμα η κονσόλα έχει framelock κάτι που δεν έχει πάντα στο pc με αποτέλεσμα το παιχνίδι να ανεβοκατεβάζει το framerate ανάλογα με το τι συμβαίνει στο παιχνίδι. Εγώ το βρίσκω ενοχλητικό αυτό.

Δημοσ.

Λοιπον εψαξα στο ιντερνετ και βρηκα μερικα απο τα πιο σημανττικα pc exculsive που βρισκονται στα σκαρια και τα οποια ειναι.¨

1. Shodown Scorpion

2Collaplse

3 DUSK12

4 Sledghammer

5The Swarm

6The Hunt

7 City of the abandoned the ships

8 Cryostasis

9Necrovision

βρηκα και καποια αλλα τα αποια δεν ειναι pc exculsive αλλα η εκδοση του pc θα ειναι 1000 φορες καλυτερη απο την εκδοση για κονσολες.

1 Alone in the dark

2The inredible Hulk

3ron Man

4The Chronicles of Narnia: Princce Caspian

5 Sacred2

WALL-E

HIGHLANDER

FALLOUT3

Απο οτι βλεπετε υπαρχουν ακομα εκδοτες που ενδιαφερονται για το pc gaming! Μπορει η crytek να μην ενδιαφερεται πια αλλα παλι καλα που υπαρχουν και αλλοι εκδοστες με περισσοτερο μυαλο απο την crytek!!:-)

• Super Moderators
Δημοσ.

money makes the world go round...

τους πείραξαν πάρα πολύ φαίνεται τα αντεγραμμένα games στο pc :P

anyway who cares...

Δημοσ.
Λοιπον εψαξα στο ιντερνετ και βρηκα μερικα απο τα πιο σημανττικα pc exculsive που βρισκονται στα σκαρια και τα οποια ειναι.¨

1. Shodown Scorpion

2Collaplse

3 DUSK12

4 Sledghammer

5The Swarm

6The Hunt

7 City of the abandoned the ships

8 Cryostasis

9Necrovision

....

Απο οτι βλεπετε υπαρχουν ακομα εκδοτες που ενδιαφερονται για το pc gaming! Μπορει η crytek να μην ενδιαφερεται πια αλλα παλι καλα που υπαρχουν και αλλοι εκδοστες με περισσοτερο μυαλο απο την crytek!!:-)

Το θέμα είναι ότι ο προυπολογισμός για αυτά τα παιχνίδια που αναφέρεις όλα μαζί δεν κάνουν ούτε όσο έχουν το Halo3 το GTA4 ή το GT5 από μόνα τους. Τα πράγματα είναι απλά. Όσο περισσότερο περιμένεις ότι θα πουλήσει το παιχνίδι σου τόσο αυξάνεται και το budget σου. Μεγαλύτερο budget => περισσότερα/ καλύτερα resources => συνήθως καλύτερα games

Δημοσ.

lol, η πλακα ειναι οτι με το που βγηκε η crytek και 'εκλαψε' για την πειρατεια,

καποιος πρωην υπαλληλος τους, προφανως βρηκε ευκαιρια και τους καρφωσε,

και εκανε ντου η αστυνομια στα γραφεια τους και βρηκε ολα τα software παρανομα. LOLOLOLOLOLOL

ακουστηκε οτι η καμπανα που θα φανε θα εχει τουλαχιστον 6 ψηφια, οποτε πανε και οι πενταροδεκαρες που βγαλανε απο τα pcια...

:lol: τρελο γελιο τα cryso-πειρατακια που παραπονιουνται κιολας... icon14.gif icon14.gif icon14.gif icon14.gif

Δημοσ.

Χμμμ, κάτι παρόμοιο αν δεν απατώμαι είχε συμβεί επί επόχής far cry και ubisoft.Νομίζω είχε καθυστερήσει λίγο η κυκλοφορία του παιχνιδιού γιατί είχαν προβλήματα με τις γερμανικές αρχές που βρήκαν παράνομο λογισμικό ανάπτυξης στα γραφεία τους.

Ας μην το ξαναγυρύσουμε στη γνωστή κόντρα όμως.Άλλη φάση το ένα και άλλη το άλλο.Καθένα με τα πλεονεκτήματά του και τα μειονεκτήματά του.Εγώ πάντως το θυμάμαι εκίνο το pc gaming να πεθαίνει από τότε που ήμουν στο δημοτικό.Τι διάολο δε μου λένε κι εμένα το μυστικό μπας και τη βγάλω καμιά εικοσαετία παραπάνω καθαρή;

Είναι φανερό πως οι κονσόλες αυτής της γενιάς αποφέρουν μεγάλα κέρδη.Και αυτό για εμένα λόγω των online δυνατοτήτων τους.Είναι η πρώτη φορά που κονσόλες έδωσαν τη δυνατότητα να παίξει κανεις online εύκολα και είναι ο μόνος τρόπος το online gaming να βγάλεις φράγκα.Γιατί οι εταιρείες που έχουν παιχνίδια για υπολογιστές διαδικτυακά δεν ευημερούν;Ας το πάρουνε χαμπάρι.Το single player είναι καλό αλλά πλέον δεν είναι κερδοφόρο.Θέλει κεφάλαιο και επειδή ο άλλος εύκολα το σπάει και δε σε πληρώνει δεν αποφέρει κέρδη.Αλλά στο online δεν υπάρχουν τέτοια.Εκεί ο άλλος αν θέλει να παίξει θα στα στάξει.Και η crytek πιστεύω το κατάλαβε καλά τελευταία με τις πωλήσεις του crysis.Βέβαια αυτό είχε multi αλλά με τέτοιο βάρος που να πάει...

Απλά εγώ διαφωνώ σε μερικά σημεία με όσους επιχειρηματολογούν υπερ των κονσολών.Καταρχήν προσωπικά διαφωνώ κάθετα σχετικά με το θέμα του κόστους.Εγώ δε θυμάμαι ποτέ άλλοτε, στα όσα χρόνια ασχολούμαι με μπρίκια, να μπορείς να στήσεις αξιοπρεπές σύστημα για παιχνίδια με λιγότερα χρήματα από σήμερα και να διαρκεί περισσότερο.'Αλλο καπέλο ότι είμαστε θύματα και χωρίς να υπάρχει λόγος με το που βγαίνει κάτι καινούριο λακκάμε να το κουμπώσουμε επάνω.Και από την άλλη θεωρώ ότι μια κονσόλα σήμερα έχει ανεβασμένο κόστος σε σχέση με παλαιότερα ή τουλάχιστον όχι μειωμένο.Τηλεόραση καινούρια δε χρειάζεται;Θα μου πεις, ε εντάξει αυτή την παίρνεις και για tv.Εντάξει αλλά δεν έχουν όλοι lcd tv ήδη και δεν καίγονται όλοι να πάρουν.Δηλαδή εγώ που δεν έχω ακόμα, πρέπει να δώσω ένα σωρό λεφτά για τηλεόραση μόνο για την κονσόλα;Ή να παίξω σε crt στα 60hz ps3;Τέλοσπάντων, θεωρώ πως τα λεφτά που ζητάνε οι σημερινές κονσόλες είναι αρκετά για να πάρεις μόνο μια κονσόλα.Τουλάχιστον ένας υπολογιστής έχει απεριόριστες δυνατότητες.

Επίσης ναι μεν οι κονσόλες μπορεί να έχουν πισοποιηθεί σε μεγάλο για εμένα βαθμό, αλλά και πάλι υπάρχουν κάποια πράγματα που δύσκολα πιστεύω θα τα δούμε στο εγγύς μέλλον σε κονσόλες.Για παράδειγμα εμένα μου αρέσει να χαζεύω με indie ή flash games.Ή ας πούμε user based content δε νομίζω να μπορείς να βρεις και σε κονσόλες.Και επιπλέον ένα βασικό επιχείρημα των κονσολάκηδων περί ασυμβατοτήτων,bugs,patches και συναφών έχει με την τελευταία γενιά αρχίσει να αποδυναμώνεται.Πιστεύω με καταλαβαίνετε.Όχι ότι οι κονσόλες γίνανε σε πολυπλοκότητα pc, αλλά λέξεις άγνωστες μέχρι τώρα για τις κονσόλες έκαναν δειλά δειλά την εμφάνισή τους.

Τέσπα, εγώ πιστεύω πως ποτέ δεν πρόκειται να πεθάνει το pc gaming, όπως τόσα χρόνια τώρα οι Κασσάνδρες λένε.Απλά οι διάφορες εταιρείες επειδή μυριστήκανε λεφτά τώρα στις κονσόλες είπαν να στραφούν και προς τα εκεί.εταιρείες που έχουν τίτλους διαμάντια και με multi δυνατότητες στα pc δεν ξέρουν τι βγάζουν.Πιστεύω όλοι μπορούμε εύκολα να σκεφτούμε μερικές.Οι υπόλοιπες καλά θα κάνουν να κοιτάξουν να βγάζουν καλοδουλεμένα παιχνίδια.Ποτέ δεν πάτωναν στις πωλήσεις τα καλά παιχνίδια και ούτε πρόκειται.

Α και τώρα που θυμήθηκα και κάτι άλλο.Αν δεν καίγεσαι με 15άωρα την ημέρα στο pc υπάρχουν παιχνίδια που μπορούν να σε κρατήσουν να παίζεις συνεχώς (και νόμιμα) χωρίς να πληρώσεις τίποτα.Εγώ τουλάχιστον την τελευταία διετία τις περισσότερες ώρες τις έχω φάει παίζοντας δωρεάν παιχνίδια.

Δημοσ.

bigi ο σημαντικοτερος λογος που πεφτουν οι τιμες στο hardware, ειναι οτι ξεφουσκωνει η αγορα...

επισης μην παιρνεις σαν δεδομενο οτι στις κονσολες πανε οι ασχετοι. ;]

Δημοσ.

Φίλε Bigi444444, τα πράγματα είναι πιο σοβαρά απ' όσο λες γιατί η κατάσταση για το pc gaming είτε μας αρέσει είτε όχι, είναι κάθε πέρυσι και καλύτερα. Πλυν mmorpg που είναι το μόνο είδος που ευδοκιμεί στο pc, υπήρχε μόνο 1 πραγματικά μεγάλη exclusive παραγωγή για το 2007, και σ΄αυτή μπήκαν μέσα και τώρα λένε ευχαριστώ δεν θα (ξανα)πάρουμε.

Επισκέπτης
Δημοσ.
Εγώ πάντως το θυμάμαι εκίνο το pc gaming να πεθαίνει από τότε που ήμουν στο δημοτικό.Τι διάολο δε μου λένε κι εμένα το μυστικό μπας και τη βγάλω καμιά εικοσαετία παραπάνω καθαρή;

To ακους τοσα χρονια,γιατι εδω και χρονια εχει καθοδικη πορεια.Αυτο δεν σημαινει οτι θα πεθανει,αλλα οτι ηταν,ειναι και θα ειναι στην απ'εξω.Η τελευταια επιλογη των εταιριων για να κανουν παιχνιδια αρα και η χειροτερη επιλογη των καταναλωτων.Και το κοστος ειναι ο τελευταιος λογος.

Είναι φανερό πως οι κονσόλες αυτής της γενιάς αποφέρουν μεγάλα κέρδη.Και αυτό για εμένα λόγω των online δυνατοτήτων τους.Είναι η πρώτη φορά που κονσόλες έδωσαν τη δυνατότητα να παίξει κανεις online εύκολα και είναι ο μόνος τρόπος το online gaming να βγάλεις φράγκα.

Δεν ειναι μονο αυτη η γενια.Δες και την προηγουμενη που δεν υπηρχε τοσο το online οπως τωρα.Ειχαμε παλι τρελα νουμερα software στις κονσολες και ας υπηρχε πειρατεια.Οπως και σε εποχες psx-saturn-Ν64.Με λιγα λογια δεν ειναι η πειρατια ο μοναδικος λογος που ειναι σε αυτη τη κατασταση το pc gaming.

Και φυσικα η ανοδικη πορεια των κονσολων εχει αρχιζει εδω και πολλα χρονια.Ισως απο τοτε που γεννηθηκε η ιδεα της κονσολας.

Το single player είναι καλό αλλά πλέον δεν είναι κερδοφόρο.

Κατσε να δεις ποσο θα πουλησει συνολο το GTA...Kαι σιγουρα οχι για το online κομματι του.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...