Προς το περιεχόμενο

υπάρχει τέτοιο καλώδιο?

newfather

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

θέλω να συνδέσω το access point me to μοντεμ με καλώδιο που από τη μία να έχει ethernet και από την άλλη usb για μόντεμ. βγάλτε κανένα λινκ παρακαλώ

Δημοσ.

Δεν μπορει να υπάρξει κατι τετοιο, γιατι USB και ethernet ειναι διαφορετικοι τυποι συνδεσεων. Αρα, θα πρέπει ο ανταπτορας (αμα βρεις) να εχεις ειδικη πλακετα. Αρα, θα προτεινα να παρεις ενα router.

Δημοσ.

ΝΑ ρωτησω και αγω κατι.Υπαρχει καλώδιο που να ενωνετε με sata ρευματος και να βγαζει ενα καλώδιο ρευματος χοντρο [ξερετε αυτα που εχουν τα τροφοδοτικα,τα ασπρα καλώδια].Υπαρχει? Μηπως υπαρχει απο χοντρο να βγαζει σε 2 χοντρα? Ειναι πολυ σημαντικο για να κανω ενα ανεμιστηρακι να λειτουργησει αφου δεν εχω αλλα καλώδιο ρευματος απο το τροφοδοτικο.

Δημοσ.

Υποθέτω πως αυτό που λες άσπρο χοντρό είναι το molex βύσμα που συνδέουμε για να δώσουμε ρεύμα στις συσκευές εντός του υπολογιστή. Ναι υπάρχει molex splitter (από ένα σε δύο) αλλά και μετατροπέας από sata σε molex δεν ξέρω αν μπορείς να τον βρεις όμως σε μαγαζί εδώ. Για να συνδέσεις ανεμιστήρα οκ αλλά γενικότερα έχε υπ' όψιν σου ότι κάθε τροφοδοτικό έχει όσα τερματικά μπορεί να στηρίξει απρόσκοπτα, δηλαδή δεν είναι και ότι πιο σοφό να γεμίσουμε τον τόπο splitter για να τροφοδοτήσουμε το νέο μας 8δισκο "τέρας" με 400άρι τροφοδοτικό ;)

Δημοσ.
...Υπαρχει καλώδιο που να ενωνετε με sata ρευματος και να βγαζει ενα καλωδιο ρεύματος χοντρο[ξερετε αυτα που εχουν τα τροφοδοτικα,τα ασπρα καλωδια]....

Μάλον ψάχνεις αυτό

...Μηπως υπαρχει απο χοντρο να βγαζει σε 2 χοντρα????

και αυτό

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...