klinika nekros Δημοσ. 30 Απριλίου 2008 Δημοσ. 30 Απριλίου 2008 ρε παιδια εχω ενα ipod 80gb και δεν ξερω με πιο τροπο να περασω υποτιτλους στα βιντεακια...ξερει να μου πει καποιος κανα προγραμμα και τη διαδικασια?(εχω ακουσει οτι ειναι χρονοβορα και περιπλοκη...ισχυει?)ευχαριστω!
Tarantino Δημοσ. 6 Μαΐου 2008 Δημοσ. 6 Μαΐου 2008 Καλησπέρα νερκέ. Κατέβασε τον σωστό υπότιτλο. Άν δέν είναι σωστά συνχρόνισμένος με το βίντεο χρησιμοποίησε το δωρεάν πρόγραμμα Jubler. Τέλος φόρτωσε το βιντεο και υπότιτλο στο πρόγραμμα Submerge, επέλεξε γραμματοσειρά, γλώσσα, μέγεθος γραματοσειράς κτλ.. και κάνε render τον υπότιτλο στο βίντεο και μετά encode για ιpod. για ποιο γρήγορο encoding προτείνω να κάνεις save to disk απο το submerge και μετά να χρησιμοπιείς το ffmpegx ή το visualhub
NemeSis1990 Δημοσ. 9 Μαΐου 2008 Δημοσ. 9 Μαΐου 2008 Απ΄ ότι κατάλαβα το Submerge είναι μόνο για χρηστές Mac. Για τους υπόλοιπους κάτι παρόμοιο; Θέλω να βάλω subs στις ταινίες μου στο iPhone.
nickolasemp Δημοσ. 10 Μαΐου 2008 Δημοσ. 10 Μαΐου 2008 Λοιπόν, διαδικασία για hardcoded subtitles(σημαίνει να τους καις επάνω στην εικόνα ως μέρος αυτής)(μόνο εάν είσαι γνώστος encoding): Κατεβάζεις το Megui, διαλέγεις ως profile->PD-iPhone και έχεις κάπου ένα αρχειάκι .avs με τον εξής κώδικα: >DirectShowSource("C:\....avi") Crop(0,0,-0,-0) BicubicResize(480,320,0,0.5) LoadPlugin("C:\Program Files\Utilities\Combined Community Codec Pack\Filters\vsfilter.dll") TextSub("C:\....srt") Πρέπει να έχει κάπου το vsfilter.dll(συνήθως το έχεις για να σου παίζουν οι υπότιτλοι στον υπολογιστή. Αλλιώς κατέβασέ το...δωρεάν είναι(google it). Εκεί που έχει τελείες βάζεις τα δικά σου full paths. Ελπίζω να βοήθησα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.