discoboyminimal Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2015 τωρα βλεπω κατι video στο youtube. against the time. mathew jonson. live for 10 minutes. φοβερος!! ειδα romboy..αθλιος..περιμενα παραπανω..απο το ονομα που ειχε φτιαξει στο παρελθον..απ οτι βλεπω..εχει γινει οικογενιαρχεις..αλλα κατι παιρνει..δεν ξερω τι..ας μας πει, να το αποφυγουμε.. τωρα ψαχνω και τους υπολοιπους check it guys
Geosim79 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2015 retro-day με Detroit techno classics... https://www.youtube.com/watch?v=qiCEGXGm-z0 1
Geosim79 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2015 για άλλη μια φορά η Drumcode δίνει μεγάλο release...Victor Calderone_Burden 1
discoboyminimal Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2015 (επεξεργασμένο) κατι πηρε τ αυτη μου παιδια για καλο παρτακι , στο principal εδω στη σαλονικη! ονοματα θα ψαξω να ποσταρω, αλλα ακουσα detroid techno φαση... σαββατο 28/2 !! μαλλον πρεπει να παω EDIT . juan atkins (?) και robert hood. τον hood θελω να τον ακουσω να σας πω την αληθεια, δεν τον εχω ξαν ακουσει live. Επεξ/σία 26 Φεβρουαρίου 2015 από discoboyminimal
parlapipas25 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2015 Αριστουργημα? https://www.youtube.com/watch?v=UKXR0BDbaEo 1
Geosim79 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2015 juan atkins (?) και robert hood. τον hood θελω να τον ακουσω να σας πω την αληθεια, δεν τον εχω ξαν ακουσει live. 2 θρυλικές μορφές του Detroit techno, ουσιαστικά o Juan Atkins με το project Cybotron θεωρείται ο πατέρας του είδους... από τα αγαπημένα μου του Robert Hood... 1
Geosim79 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2015 υπάρχει περίπτωση η Minus να βγάλει αδιάφορο release;.....με τίποτα Matador_DaHustle [Minus Rec] 1
Geosim79 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2015 Φανταστική κυκλοφορία...Martin Landsky & Marco Resman_Lava Dub [upon You Rec] 2
Geosim79 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2015 ^^^^ Οι King Unique έχουν κάνει επίσης ένα δυνατό remix στο track των Tilt.... 1
discoboyminimal Δημοσ. 7 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2015 (επεξεργασμένο) 29ο λεπτο! bring me home!++++43ο λεπτο φοβερη fran με το i might + 60ο λεπτο after all!! 8ο λεπτο! arrow n bow!!! τους παντρευομαι και τους 2! εξαιρετικη δουλεια!! δεν εχω λογια να περιγραψω παιδια!! arrow n bow! ΤΟ ΑΓΑΠΗΜΕΝΟ ΜΟΥ! δειτε koletzki !! δεν το πιστευω!! αυτη ειναι μουσικη!! κλιμα δειτε!!πωω..υπερπαραγωγη!! για μενα κανενα φεστιβαλ δεν συγκρινετε με τετοια πραγματα!!! LIKE LIKE LIKE edit. πιστευω πως σαν μουσικος / συνθετης ηλεκτρονικης μουσικης , με κατι τετοια project ολοκληρωνεσαι! και δεν μιλαω για τυπαδες σε fl studio , η κουτσα στραβα με ενα ableton και 5 νοτες κανουν 'μουσικη'. μιλαω για τυπους ιδιοφυιες , που εχουν γνωση του 5γραμου και τις αξιοπιουν φτιαχνοντας ηλεκτρονικη μουσικη Επεξ/σία 7 Μαρτίου 2015 από discoboyminimal 1
Geosim79 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2015 ^^^^ είναι φοβερός παραγωγός, εξαιρετική δουλειά! σήμερα ήρθε ξανά στα χέρια μου ένα βινύλιο που το είχα εντελώς χαμένο.... SideA SideB 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα