discoboyminimal Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2014 απο τις αγαπημενες μου η drumcode!! beyer , paganini , beck , moudaber , madonna! ++++ ολοι τους ειναι ΕΝΑΣ κ ΕΝΑΣ ! με τετοιες κυκλοφοριες δεν θα μπουρουσαν να ειναι αλλου OFF spin records ,δεν την ξερω πολυ , αλλα φαινεται παει καλα https://www.youtube.com/watch?v=A6OQ4XGWeMM 2
Geosim79 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2014 επιτέλους κυκλοφόρησε μετά από 10 μήνες...Digweed & Muir (Bedrock) δίνουν το μαγικό remix στο Lie To Me των Fairmont
Geosim79 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2014 νέα σοδειά στο λιβάδι με τις τουλίπες....Cari Lekebusch & Zoe Xenia_Fly (Ramon Tapia Dubba Dub Mix) [Tulipa Rec] 2
Geosim79 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2014 Η Saved του Nic Fanciulli με μια ακόμα δυνατή κυκλοφορία..... 1
discoboyminimal Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2014 Καλημερα! προηγουμενος και στην moon harbour ειχε βγαλει ενα δυνατο κοματακι , που μου ειχε αρεσει πολυ..να δεις ποιο ηταν .... ---- 1
Geosim79 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2014 μήπως αυτό; φοβερή μπασογραμμή... btw Supernova πάντα classy παραγωγές, ειδικά εδώ σε remix Romanthony και Glasgow Undgr. 1
discoboyminimal Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2014 μήπως αυτό; φοβερή μπασογραμμή... btw Supernova πάντα classy παραγωγές, ειδικά εδώ σε remix Romanthony και Glasgow Undgr. αν και ελεγα το houserism , το παραπανω τωρα που το ξανακουω ,οντως ηταν το διαμαντι του EP
Geosim79 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2014 @discoboyminimal τσέκαρε το.....απίστευτη κυκλοφορία! 1
discoboyminimal Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2014 ειδατε τα top 100 djs στο ra? επαθα πλακα ...ονοματα που ειναι πολυ τελεια επιτελους ανεβηκαν στο chart και σταματησαν το 'μονοπολιο του rank' που υπηρχε. και αλλα παλι ονοματα δεν αξιζουν καν να ειναι στο top 100 και μπαινουν και στην 50αδα ++.. δες τι κανει το promotioning και τα κονε.. dixon δεν μου κανει εντυπωση για την πρωτια!πολυ καλο το 14 για παρτυ του οπως και ο ben klock που φετος εφαγε τον τοπο ολο!απο παρτυ σε παρτυ και απ οτι διαβαζα ηταν και φοβερος! 1
Geosim79 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2014 ναι τα είδα και εγώ....O Dixon δικαιολογημένα στην κορυφή, μιας και ότι άγγιξε φέτος ήταν απλά μαγικό. Μαζί με Dettman,Mano Le Tough και John Talabot τα ονόματα που κάνανε την διαφορά για το 2014. 1
discoboyminimal Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2014 μαγικοτατο..ταξιδιαρικο! οσο δυνατα κ να το ακουσω θελω κ αλλο!! παλιουτσικο αλλα δεν εχει σημασια 1
Geosim79 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2014 για να γίνει και μια ανασκόπηση με τα καλύτερα για το 2014.... 10.Agents of Time_Polina [Correspondant rec] 1
Geosim79 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2014 χθες κυκλοφόρησε το τελευταίο mix comp του Digweed ηχογραφημένο στο Guverment club του Toronto (το ακούω για 2η φορά σήμερα)....Επειδή με τον συγκεκριμένο DJ δεν μπορώ να είμαι αντικειμενικός μιας και τον παρακολουθώ από το 1994 έχω μόνο να πω πως έχει καταφέρει για άλλη μια φορά να δημιουργήσει μια ακουστική πανδαισία ήχων...ότι καλύτερο για το τέλος του 2014 κλεισμένο μέσα σε 3 παρακαλώ CD's....Hats off to you mr Digweed! preview mixes... CD1 http://www.mixcloud.com/johndigweed/john-digweed-live-in-toronto-cd1-minimix/ CD2 http://www.mixcloud.com/johndigweed/john-digweed-live-in-toronto-cd2-minimix/ CD3 http://www.mixcloud.com/johndigweed/john-digweed-live-in-toronto-cd3-minimix/ @discoboyminimal....δες tracklist CD3 και κλάψε 1. Quivver - Paper Lunch2. B'utiza - Baphuma Ezulwini - Christian Pommer Remix3. Ryan Crosson - Close To Danger4. Sven Väth - L'Esperanza - Âme Reinterpretation5. Alex Niggemann - Tarkus6. D'julz - Remember7. Francsico Allendes - Human Design8. Breccia and Sebastian Markiewicz - Myth9. Audion - Motormouth - Carlo Lio Remix10. Dubfire & Oliver Huntemann – Agua feat. Xenia Beliayeva11. Adam Beyer - People Understand12. Patrice Bäumel - Mile High Gang13. October - Homo Sapiens14. Odessa - Donna15. Audion - Dem Howl Feat. Troels Abrahamsen - Michael Mayer Instrumental Mix 1
daPro Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2014 Clarian & Guy Gerber - Claire (Original Mix) (Vis…: 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα