Geosim79 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2014 Το θεμα ειναι οτι οταν ακουω τετοιες μουσικες στα κλαμπ τρελαινομαι. Οταν τις ακουω, εστω και δυνατα σπιτι, μου φαινονται πολλα τραγουδια μονοτονα. Ειναι τοσο λογικο αυτο? Σαφώς και είναι λογικό...Το ίδιο κομμάτι σε διαφορετικά soundsystems βγάζει διαφορές.
discoboyminimal Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2014 locked groove - meditation is an emergency (clockwork remix) τι dub κοματαρος! clockwork πολυ dark παραγωγες!μ αρεσει! @killer οντως φιλε, οταν το παιζεις σπιτι ειναι αλλιως..οταν το ακους εξω ειναι γαμησετα... επισης οταν παιζεις σε αδιο μαγαζι , και το καλυτερο ηχοσυστημα να εχεις , παλι χαλια θα σου φαινεται.. ενω σε ενα μετριο ηχοσυστημα με κοσμο , θα λες wtf?? θελω να πω οτι ολο το mood ειναι μου σε ανεβαζει και οχι καθαρα και καθ αυτα η μουσικη.ενα 70% - 30% δινω για την μουσικη-mood(κοσμος , κλιμα) 1
Geosim79 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2014 1997 και από το Homework LP των Daft Punk το τρομερό Alive....
Geosim79 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2014 Jean F Cochois ή αλλιώς Timewriter....class A σε ότι κυκλοφορεί Plastic City
Geosim79 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2014 back in time με ένα αγαπημένο remix των Underworld στους Saint Etienne.... 2
Geosim79 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2014 Alex Niggemann και Chymera....dark sinister & twisted!
Geosim79 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2014 Guy J_Candyland [bedrock Rec]....μαγευτικά μελωδικό!
Geosim79 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2014 Thodoris Triantafillou & CJ Jeff_Verona (Dario D'attis Dubstrip Mix) [Lapsus Rec]...θανατηφόρα μπασογραμμή! 1
tonys83 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2014 Αγαπημενος maceo τρελλο κομματι .... https://www.youtube.com/watch?v=DHxXbF5xLn8 2
discoboyminimal Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2014 παιδια δεν σας ξεχασα !!εχω να περασω απο δω καιρο ξερω λοιπον επι τις ευκαιριας , επειδη εχθες ημουν pan-pot. και ο ενας απο τους 2 ελειπε , δεν ξερω γιατι..μαλλον ελλειπε ο κοντος , ο τομας νομιζω. δεν μπορω να πω οτι μου εμεινε αξεχαστω το παρτυ ...ενταξει ειχε λιγο τζερτζελο..αλλα οχι κατι ιδιαιτερο και οχι οτι περιμενα απο το ονομα pan-pot. δηλαδη περιση που τους ακουσα ηταν 10 φορες καλυτεροι..βεβαια δεν 'μετραει' το χθεσινο , γιατι επαιζε μονος του ο αλλος.. μου θυμησαν αρκετα τραγουδακια , και με εβαλαν να ψαχτω για καποια νεα (unrelease). προς το παρον κολησα σ αυτο.. Thodoris Triantafillou & CJ Jeff_Verona (Dario D'attis Dubstrip Mix) [Lapsus Rec]...θανατηφόρα μπασογραμμή! geo πριν δω οτι ποσταρες , και γραψω τα παραπανω , το ακουγα κ εγω..και ελεγα πως μ εχει ξεφυγει τοσο καιρο??ωραιο κοματακι! 1
Geosim79 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2014 καλοκαιρινή κυκλοφορία που την θυμήθηκα ξανά γιατί o Μέγιστος κυκλοφορεί 8 Δεκέμβρη το νέο mix compilation και το έχει μέσα!
Geosim79 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2014 Jondi & Spesh_We R Connected [1998/Looq Rec]....all time classic end of the night track στα sets του Digweed!
Geosim79 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2014 Όπως λένε και στην αντίπερα όχθη του Ατλαντικού...TUNE & A HALF!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα