Προς το περιεχόμενο

Minimal techno, Progressive electro, etc.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

εχει κανα 2 χρονακια , αν λες για το claire.κ εκεινο κοματαρα! εκεινο μαζι με το timming νομιζω ηταν απο τα highlight του gerber

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

μια που λεγαμε για gerber..

αλλο ενα ωραιο ατμο-ταξιδιαρικο τραγουδι σε διασκευη gerber , μολις το ξεσκωνισα :)

και ενας αλλο κοματαρος που θυμηθηκα τωρα...

και στα καπακια ...ενας υμνος (για μενα , αν και πιστευω και για πολλους αλλους..διαχρονικος..)

τελικα μολισ παρακολουθησα αυτο...

ενταξει, φοβεροι..

μου αρεσει τρομερα που πλασαρετε γενικα σημερα η tech-house , techno μουσικη.

την παρουσιαζουν πολυ ομορφα , ζωντανα , μεσα στην καθημερινοτητα , μεσα στο 'πρασινο' , σαν να ειναι μερος τις ζωης μας . και οντως ετσι ειναι.

αν συγκρινεις με τα promotion των 90s+ .παρτε χαπακια και παμε σε techno party ηταν..

dark με πολλα υπονοουμενα , που συνηθως δεν ηταν και τοσο ευχαριστα εκτος απο την οποια διασκεδαση προσφεραν.

εμενα ολη η φαση της μουσικης μου κανει για τροπο ζωης, συνηθεις , μερη , ακουσματα κλπ που μου αρεσει πολυ!!

οταν βλεπω τετοιες δουλειες να γινονται με κανουν κατα καποιο τροπο χαρουμενο! :)

++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Επεξ/σία από discoboyminimal
  • Like 1
Δημοσ.

uber track το leopard....το θυμάμαι σε σετάκια Sasha εκείνης της περιόδου.

φρέσκο βινύλιο κατέφθασε σήμερα από Discogs...Bicep συνεχίζει να ανεβάζει τις μετοχές του με κάθε νέα κυκλοφορία!

• Like 1
Δημοσ.

Παιδια ψαχνω να βρω κομματια με μια συγκεκριμενη μποτα που νομιζα τοσο καιρο οτι ειναι tech house*. Αλλα μαλλον δεν ειναι μονο tech house. Μπορειτε να βοηθησετε σε ποια κατηγορια αν μπορω να τα ψαξω καπως καλυτερα?

Το στυλ που μου αρεσει ειναι οπως στο 9:10 & 14:10 του παρακατω βιντεο. Δηλαδη πιο σκαστες μποτες και οχι να progressivιζει (λεξη ε? )πολυ.

*Κλασσικο tech house θεωρω το παρακατω. Ή κανω λαθος?

• Like 2
Δημοσ.

αν κατάλαβα καλά ψάχνεις funky techno basslines....έτσι όπως έχουν γίνει οι παραγωγές πλέον τα όρια είναι δύσκολο να οριστούν με σαφήνεια. To progressive για μένα έσβησε το 2003 πλέον δεν μπορώ να ακούσω τις νέες κυκλοφορίες. Ο Carola ωραίος όσες φορές τον έχω δει live...Δεν το ξέρω το κομμάτι αλλά είναι ωραίο:-)

Δημοσ.

Το θεμα ειναι οτι οταν ακουω τετοιες μουσικες στα κλαμπ τρελαινομαι. Οταν τις ακουω, εστω και δυνατα σπιτι, μου φαινονται πολλα τραγουδια μονοτονα. Ειναι τοσο λογικο αυτο?

αν κατάλαβα καλά ψάχνεις funky techno basslines....έτσι όπως έχουν γίνει οι παραγωγές πλέον τα όρια είναι δύσκολο να οριστούν με σαφήνεια. To progressive για μένα έσβησε το 2003 πλέον δεν μπορώ να ακούσω τις νέες κυκλοφορίες. Ο Carola ωραίος όσες φορές τον έχω δει live...Δεν το ξέρω το κομμάτι αλλά είναι ωραίο:-)

Θα ψαξω και ετσι. Ναι φοβερος ο καρολα!!!!!!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...