Προς το περιεχόμενο

Minimal techno, Progressive electro, etc.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

μόλις έκλεισα tickets για 13 Σεπτεμβρίου Λονδίνο...Twisted Boat Party με τον αγαπημένο μου DJ Danny Howells:-)

άντε τώρα να μετράς μέρες....till then

• Like 2
  • Απαντ. 2,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

ελα ρε..καλη φαση!

boat party .. με τις εκλεκτικες του housιες..deep-funk house!

εχω ακουσει φοβερα setακια απ αυτον!

:/ τετοια ακουω και ξενερωνω..ηδη εχασα το reworks γιατι δουλευω..σε κανενα απο τα 3 rooftop στη θεσσαλονικη δεν πηγα φετος..αντε να δω ποτε θα πετυχω κανα ονομα και κανα παρτυ που ν αξιζει...

Δημοσ.

φίλε μου ότι και να σου πω είναι λίγο...δεν είναι τυχαίο που τον αποκαλούν the Dj's dj....για μένα προσωπικά όσες φορές τον είδα είναι ένα masterclass...ο τρόπος που ξεκινά και χτίζει τα sets του είναι απίστευτος, τις πρώτες ώρες δεν ακούς bass παρά μόνο mid-highs και όσο περνά η ώρα ανεβάζει tempo και γεμίζει μπασογραμμές...χαμαιλέοντας μπορεί να παίξει eclectic από downtempo ambient μέχρι detroit techno!

Δυστυχώς και εγώ έχασα reworks λόγο δουλειάς...διαβάζω σήμερα στην LIFO για ένα 3ήμερο στην Αθήνα, Future Beats Fest

http://www.lifo.gr/guide/culturenews/nightlife/51569

Δημοσ.

Δεν μπορω να το ακουσω τωρα..αλλα οντωσ λεει ! Ωραιο κοματακι του που επαιζα προσφατα το music.

Βασικα μπηκα να γραψω για να πω οτι ακουω danny howells στην παραλια με τετοια τελεια βραδια εδω (λιγο πριν τον παραδεισο του μαρμαρα;)) ειναι μαγευτικα!!

Χαχα να ζηλευετε!!

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...