Προς το περιεχόμενο

Minimal techno, Progressive electro, etc.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Λοιπον θελω να μου πειτε τι ακουτε αυτην τη περιοδο και ποιο album/compilation σας εχει κανει εντυπωση τον τελευταιο καιρο .

Προσωπικα μου αρεσαν πολυ τα εξής:

1. Balance 016 Mixed By Agoria

2. Alex Dimou-One of us one of them

3. Booka Shade - More!

4. Mikael Delta - Tech Me Away

Ειναι και καποια αλλα τα οποια δεν τα θυμαμαι αυτη τη στιγμη οταν τα δω θα τα ποσταρω :-)

@1000

Πολλα ευχαριστω για τα λινκ φιλος...

Και μεγαλο κομματι το Pay tv (scan x rmx) του Garnier δεν το ειχα υπ οψιν μου ;)

Δημοσ.
Λοιπον θελω να μου πειτε τι ακουτε αυτην τη περιοδο και ποιο album/compilation σας εχει κανει εντυπωση τον τελευταιο καιρο .

Προσωπικα μου αρεσαν πολυ τα εξής:

1. Balance 016 Mixed By Agoria

2. Alex Dimou-One of us one of them

3. Booka Shade - More!

4. Mikael Delta - Tech Me Away

Ειναι και καποια αλλα τα οποια δεν τα θυμαμαι αυτη τη στιγμη οταν τα δω θα τα ποσταρω :-)

@1000

Πολλα ευχαριστω για τα λινκ φιλος...

Και μεγαλο κομματι το Pay tv (scan x rmx) του Garnier δεν το ειχα υπ οψιν μου ;)

:-)

www.subflow.net

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Ποιος γνώστης θα μου πει αυτό που παίζει ο Cayetano σε ποιο είδος ανήκει? Προτάσεις πάνω σε αυτό το είδος παίζουν?

Δημοσ.
Ποιος γνώστης θα μου πει αυτό που παίζει ο Cayetano σε ποιο είδος ανήκει? Προτάσεις πάνω σε αυτό το είδος παίζουν?

Lounge.

• 2 μήνες μετά...
Δημοσ.

Παιδιά σε όποιον αρέση η techno και η minimal καλό θα ήταν να τσεκάρει την minus σαν δισκογραφική. Έχει τρομερά ονόματα όπως R. Hawtin, Gaiser, Magda που είναι τρομεροί!

ps. επιδή παίζω μουσική και εγωώ όποιος θέλει ας ακουσεί και αν θέλει ας κατεβάσει το set μου http://soundcloud.com/s_rig/sessions-of-progress-presents-the-desert

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...