Προς το περιεχόμενο

Minimal techno, Progressive electro, etc.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Εδώ μπορείτε να βρείτε "λίγο" πιο σκοτεινά πράγματα..

Κυρίαρχο είδος είναι το drone - dark - darkwave - postpunk - electro κλπ.

Η ambient ουσιαστικά μοιάζει με παιδικό party μπρος σε όλα αυτά..

http://enoughrecords.scene.org/

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

Γεια χαρα σε ολους τους fan της ηλεκτρονικης μουσικης. Ακουω εδω και πανω απο 10 χρονια εχοντας περασει διαφορα σταδια και στυλ (Psychedelic, Progressive trance k house, ambient κτλ). Τωρα τελευταια εχω μια κληση προς την tech-house. Καλλιτεχνες δηλαδη οπως ο gui Boratto, Robert Babizc, Agoria, Gabriel ananda κτλ. (Οπως καταλαβατε οχι πολυ minimal αλλα ουτε κ το εμπορικο).

Θα ηθελα να μου προτοινετε καποια albums σε αυτο το στυλ η εστω καποιες συλλογες.

Οσοι αγαπατε αυτο το στυλ ακουστε το προσφατο renaissance mix του Gui Boratto οποσδηποτε!!

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Γεια χαρα σε ολους τους fan της ηλεκτρονικης μουσικης. Ακουω εδω και πανω απο 10 χρονια εχοντας περασει διαφορα σταδια και στυλ (Psychedelic, Progressive trance k house, ambient κτλ). Τωρα τελευταια εχω μια κληση προς την tech-house. Καλλιτεχνες δηλαδη οπως ο gui Boratto, Robert Babizc, Agoria, Gabriel ananda κτλ. (Οπως καταλαβατε οχι πολυ minimal αλλα ουτε κ το εμπορικο).

Θα ηθελα να μου προτοινετε καποια albums σε αυτο το στυλ η εστω καποιες συλλογες.

Οσοι αγαπατε αυτο το στυλ ακουστε το προσφατο renaissance mix του Gui Boratto οποσδηποτε!!

http://www.techno-locator.ru/releases/styles.html?beh_styles=36&o=&oa=&p=1

;)B)

Επεξ/σία από 1000
  • 3 εβδομάδες αργότερα...
  • 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

[soundcloud]

[/soundcloud]

πολύ κολληματικό κομμάτι!

τουλάχιστον εγώ αν αρχισω να το ακούω δε σταματάω!:mrgreen:

Δημοσ.

gorje hewek - puet senti, το εχω σε mp3 κατεβασμενο απο το deepmix.ru δωρεαν αλλα πλεον δεν το εχει. Το κοματι τα σπαει για συγκεκριμενο λογο, ακουστε απο το 25' και μετα και θα καταλαβετε. δυσκολευτικα να βρω λινκ να δωσω, βρηκα αυτο

υγ. το καλυτερο ειναι οταν εχεις χρονο να αραξεις και να το ακουσεις απο την αρχη, να σου ερθει ξαφνικο.............. αλλου λεμε.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...