Brainkill4r Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2023 Zyce & Liquid Soul feat. Solar Kid - I See You 1
Brainkill4r Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2023 Prevision - Reality (Lautaro Castro Remix)
Brainkill4r Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2023 Apex Legends - Smoketrip Techno Bootleg
Brainkill4r Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2024 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2024 (επεξεργασμένο) CRBRVS, Equinoxx - Ethnica Επεξ/σία 1 Φεβρουαρίου 2024 από Brainkill4r
BlackRose56 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2024 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2024 Κλασσικό !! Πολύ ωραίο, δυνατό. ερώτηση για οποίον το δει. Παίζει κανα progressive house η jungle, dnb event στην Αθήνα? η μόνο techno και psy. 3
metal2 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2024 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2024 8 ώρες πριν, BlackRose56 είπε ερώτηση για οποίον το δει. Παίζει κανα progressive house η jungle, dnb event στην Αθήνα? η μόνο techno και psy. https://ra.co/events/gr/all/techno?page=2 Έχει και σήμερα 1
BlackRose56 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2024 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2024 8 λεπτά πριν, metal2 είπε https://ra.co/events/gr/all/techno?page=2 Έχει και σήμερα ναι άλλα σχεδον όλα είναι techno, εκτός και αν κάνω λάθος. Ειχα δει dnb event πριν καιρό άλλα δεν τα κατάφερα να πάω. ευχαριστώ για το link πάντως. PS: Και τι δεν θα έδινα για να ξαναδώ aly fila η και guy J(ξέρω ζητάω πολλα). 1
metal2 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2024 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2024 4 λεπτά πριν, BlackRose56 είπε ναι άλλα σχεδον όλα είναι techno, εκτός και αν κάνω λάθος. Ειχα δει dnb event πριν καιρό άλλα δεν τα κατάφερα να πάω. ευχαριστώ για το link πάντως. PS: Και τι δεν θα έδινα για να ξαναδώ aly fila η και guy J(ξέρω ζητάω πολλα). Δυστυχώς η ευτυχώς αυτά παίζουν προς το παρόν, εκτός κι αν μου έχει ξεφύγει κάτι. Αν ζητάς λέει; 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα