discoboyminimal Δημοσ. 9 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2016 (επεξεργασμένο) χαχαχα , οτι θες ρε , κερνας 1-2-3-4 μπυριτσες (κατα προτιμηση Bud, και σου δινω (ΜΕΧΡΙ 50gb , wav , aiff , mp3) αν τα ξεπερασεις , κερνας αλλες 2 μπυρες γενικα κανω ενα ξεσκονισμα αυτες τις μερες , με oldschool labels, εκεινα που ξεκινησαν 10-20 χρονια πριν , με καλιτεχνες διαμαντια μεχρι και σημερα.. η λιστα μεγαλη, τα κοματια τεραστια..λιγος ο χρονος.. ενα απο τα λιγα , που παιζει τωρα .. ΦΑΚ. δεν ξερω τι να πρωτοποσταρο... επιστρεφω... το εχω ξαναποσταρει λογικα παλιοτερα , γιατι ειναι απο τα αγαπημενα μου . γιωργο , 8 χρονακια πισω! ηταν απο τα πρωτα που ακουσα σε στυλ , deep-tech house M.A.N.D.Y και Booka Shade Get Physical Rules!! και μιας που λεμε για get physical , αλλο κοματι , φρεσκοτερο , αλλα εξισου καλο! θυμαμαι επαιζε αρκετο καιρο μετα την κυκλοφορια του ----- και κατι απo drumcode. τεκνιζει.2011 Επεξ/σία 9 Ιουνίου 2016 από discoboyminimal 2
lifeowner771 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2016 χαχαχα , οτι θες ρε , κερνας 1-2-3-4 μπυριτσες (κατα προτιμηση Bud, και σου δινω (ΜΕΧΡΙ 50gb , wav , aiff , mp3) αν τα ξεπερασεις , κερνας αλλες 2 μπυρες Mωρε και 20 μπυρες να σε κερασω δεν εχω θεμα, το Αθηνα- Θεσσαλονικη ειναι λιγο δυσκολο oμως Θα βρουμε τροπο ομως! 4
Ishmael Δημοσ. 9 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2016 lifeowner771, μου άρεσε το ζωηρό Kiburu's και η εικόνα στο βίντεο του πάει γάντι. Η τελευταία κυκλοφορία της ανώνυμης Hostom, η οποία σαρώνει τους τελευταίους μήνες στο χώρο της minimal. Βόμβα από Λονδίνο 4
Geosim79 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2016 εξαιρετικές επιλογές παιδιά.... 2 cuts από το Last Night on Earth podcast του Sasha.... https://www.youtube.com/watch?v=37OxSoJTxec C L A S S I C........................................................... 3
booka Δημοσ. 10 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2016 το εσβησαν :cry: lifeowner771, μου άρεσε το ζωηρό Kiburu's και η εικόνα στο βίντεο του πάει γάντι. edited ας βαλουμε deep house και οχι minimal tech... 5
Geosim79 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2016 νέο release από Freerange Rec... dubby techno από τον Anton Kubikov (SCSI9)... huge oldie in my box.... 3
Geosim79 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2016 O Woolfy στην νέα του παραγωγή.....άκρως καλοκαιρινό track. chilly deep house.... https://www.youtube.com/watch?v=-2S_3fab_YI και για classic ένα West Coast anthem.... 4
Ishmael Δημοσ. 15 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2016 Ζωγραφίζεις Geosim, επικό το κομμάτι του Woolford. Κάτι εξίσου καλοκαιρινό από Gregor Tresher, για μένα από τα καλύτερα του 2016. https://www.youtube.com/watch?v=ZRDUTg0nHAI Techno διαμάντι από Echonomist, μπράβο στον Πέτρο που συνδυάζει δημιουργικότητα με παραγωγικότητα. 3
booka Δημοσ. 15 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2016 μια που το έβαλα στο "τι ακούτε τωρα" ας το βάλω και εδώ 4
Geosim79 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2016 Ishmael με πρόλαβες ....θα έβαζα και εγώ το track του Tresher, φανταστικό απλά! ο Echonomist αργά και σταθερά χτίζει όνομα...εξίσου ταλαντούχος producer.
lifeowner771 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2016 Tι κομματαρα ειναι αυτη! Ειχα μαθημα οδηγησης οταν το ακουσα, και με την πρωτη ευκαιρια παρκαρα για να βαλω Shazam! :P Enjoy! 2
Geosim79 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2016 ^^^ μου θύμησες τα φοιτητικά μου χρόνια με αυτό το κομμάτι (2000-2001)...οι Dirty Vegas ηχογραφούσαν και σαν Hydrogen Rockers. John Digweed@Cavo Paradiso 12ωρο set Αυγουστος 2001 βρήκα το περσινό βινύλιο....still a winner και κάτι φρέσκο από τον πάντα φορμαρισμένο dubspeeka... 3
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα