Προς το περιεχόμενο

Minimal techno, Progressive electro, etc.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημέρα παιδιά....

για τον φίλτατο lifeowner771 που δεν μπόρεσε να πάει Solomun, έγκυρες πηγές μου είπανε πως έπαιξε και αυτό:-)

https://www.youtube.com/watch?v=d8rRrXTvTac

special tracks για τα 10 χρόνια της Connaisseur Records...

classic με αφορμή το πέρασμα του θρύλου Ali στην αιωνιότητα....το sample είναι ένα ποίημα που διαβάζει ο Αφρικανός νομπελίστας Wole Soyinka με τίτλο ''Muhammad Ali at The Ringside''.

• Like 3
  • Απαντ. 2,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Ποναει πολυ που δεν πηγα.. Το περιμενα πολυ καιρο :( :( Eιδα βιντεακι που επαιζε αυτο

Ισως το πρωτο κομματι που μου ερχεται στο μυαλο οταν ακουω τη λεξη dance music

• Like 4
Δημοσ.

Ποναει πολυ που δεν πηγα.. Το περιμενα πολυ καιρο :( :( Eιδα βιντεακι που επαιζε αυτο

Τα ίδια και εδώ. Ο ένας δεν μπορώ, ο άλλος δεν θέλω και πάει λέγοντας, εντωμεταξύ την ίδια πλάκα είχα πάθει και στον Beyer αρχές Απριλίου. Τίποτα πρέπει να βρω το σθένος να πηγαίνω μόνος μου :P :P :P άει στο καλό πια  :P

Geo όντως η εβδομάδα αρχίζει δυνατά!!

• Like 1
Δημοσ.

Nina Kraviz 24 Σεπτεμβριου Αθηνά!!!! Αυτή τη φορά θα είμαι αισιόδοξα συγκρατημένος. Μπας και καταφέρω αυτή τη φορά να πάω.

• Like 2
Δημοσ.

θα έβαζα το maison που άκουγα πριν λίγο αλλά αφού το έχει ξαναβάλει ο geo 

ας  βάλουμε κάτι άλλο....

oldie but goldie...

• Like 3
Δημοσ.

Nina Kraviz 24 Σεπτεμβριου Αθηνά!!!! Αυτή τη φορά θα είμαι αισιόδοξα συγκρατημένος. Μπας και καταφέρω αυτή τη φορά να πάω.

δεν θα χασεις και τιποτα σπουδαιο αν δεν πας :devil:

την εχω ακουσει 2-3 φορες?.. η μια χειροτερη απο την αλλη. τα βινιλια την μαραναν.κοματια εβγαινε , κοματια εφευγε..μουσικη = 0

-----

παρτε ενα σεμιναριο.. almost 20 years ago

• Like 2
Δημοσ.

Θα συμφωνήσω για Nina με τον Νίκο....έκανα φιλότιμες προσπάθειες να την ακούσω αλλά δεν...και δεν είναι μόνο το τεχνικό κομμάτι αλλά κυρίως το programming...παρόλα αυτά το track που πόσταρε ο Lifeowner (μέσα από το Ep της στην Rekids) το είχα λιώσει όταν είχε κυκλοφορήσει....και το remix του August είναι απίστευτο.

Νίκο έβαλες δυναμίτη....μαζί με το Jaguar του Rolando αποτελούν για μένα τα απόλυτα crossover tracks ικανά να παιχτούν τόσο σε house όσο και σε techno floors.

2 late night aqua-deepness επιλογές

από Svek Records έτος 2002....

από Planet Noise έτος 2001...

• Like 3
Δημοσ.

Geo και Discoboyμηπως να σου στειλω κανεναν σκληρο να μου περασετε κομματια; Δεν μου φτανουν αυτα που εχω  :devil:  :devil:  :devil:  Θελω και αλλα. Αρχισα να ακουω τετοια μουσικη το τελευταιο 5μηνο 6μηνο απο ενα φιλαρακι που με κολλησε στον στρατο. Παλιοτερα ακουγα περισσοτερο progressive house.

• Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...