Geosim79 Δημοσ. 3 Μαΐου 2016 Δημοσ. 3 Μαΐου 2016 ^^^^ φίλε Booka μακάρι να είχε counter για τα likes....;ένα και ένα τα κομμάτια που πόσταρες από το εκπληκτικό ΕP του Στέλιου Baσσιλούδη στη Bedrock...deep hypnotic grooves https://www.youtube.com/watch?v=NvDgQidMclk και bonus ένα αγαπημένο release από την Pagan Records... 6
booka Δημοσ. 4 Μαΐου 2016 Δημοσ. 4 Μαΐου 2016 Thanks Geo! χαίρομαι που μπορώ και συμμετέχω και εγώ όσο μπορώ σε ένα τόσο αξιόλογο θρεντ με τόσες πολλές και καλές συμμετοχές. ^^^^ φίλε Booka μακάρι να είχε counter για τα likes....;ένα και ένα τα κομμάτια που πόσταρες 2
lifeowner771 Δημοσ. 4 Μαΐου 2016 Δημοσ. 4 Μαΐου 2016 Ψαχνω να βρω μια κομματαρα του Βασσιλουδη με το ονομα First Light να ποσταρω. Ειναι απο μια συλλογη του Digweed το Underground sound of Ibiza 2. Στο YouTube δεν το βρισκω πουθενα. Moνο Preview υπαρχει στο soundcloud. Eιναι πολυ καλο. Γενικοτερα εχει τρομερα κομματια ο Βασσιλουδης. Ακριβως το στυλ που μου αρεσει. 3
Geosim79 Δημοσ. 4 Μαΐου 2016 Δημοσ. 4 Μαΐου 2016 @Booka top remix σε ένα mega classic..... άλλο ένα εξαιρετικό release από την Mobilee Rec και όπως πάντα ένα blast from the past.... Ψαχνω να βρω μια κομματαρα του Βασσιλουδη με το ονομα First Light να ποσταρω. Ειναι απο μια συλλογη του Digweed το Underground sound of Ibiza 2. Στο YouTube δεν το βρισκω πουθενα. Moνο Preview υπαρχει στο soundcloud. Eιναι πολυ καλο. Γενικοτερα εχει τρομερα κομματια ο Βασσιλουδης. Ακριβως το στυλ που μου αρεσει. είναι εξαιρετικός παραγωγός και σαν DJ όσες φορές τον άκουσα είναι εξίσου καλός (στα events του Digweed έκανε το warm up)...ένα φανταστικό remix του από το 2011 που ακόμα το έχω μαζί μου όταν παίζω είναι το παρακάτω... 3
salonikios95 Δημοσ. 5 Μαΐου 2016 Δημοσ. 5 Μαΐου 2016 παιδιά κεγω φαν της ηλεκτρονικής μουσικής είμαι ακούω όλα τα είδη.. μήπως ξέρει κανείς να μου πει αν αυτή η playlist https://www.mixcloud.com/trancefamilyglobal/harmonic-rush-soundopia-full-moon-desert-festival-season-closing-22042016-tltm/ ανήκει σε progressive psymbient,trance ή acid; δε μπορώ να τα ξεχωρίζω...
Geosim79 Δημοσ. 5 Μαΐου 2016 Δημοσ. 5 Μαΐου 2016 παιδιά κεγω φαν της ηλεκτρονικής μουσικής είμαι ακούω όλα τα είδη.. μήπως ξέρει κανείς να μου πει αν αυτή η playlist https://www.mixcloud.com/trancefamilyglobal/harmonic-rush-soundopia-full-moon-desert-festival-season-closing-22042016-tltm/ ανήκει σε progressive psymbient,trance ή acid; δε μπορώ να τα ξεχωρίζω... ^^^ Καλώς ήρθες φίλτατε....psytrance είναι το συγκεκριμένο playlist, υπάρχει και ξεχωριστό νήμα στο forum της μουσικής για goa/psy αν ενδιαφέρεσαι αν και ο καιρός μας το χαλάει, το νέο track των Nick Warren/Jody Wisternoff μυρίζει καλοκαίρι... 1
salonikios95 Δημοσ. 5 Μαΐου 2016 Δημοσ. 5 Μαΐου 2016 ευχαριστώ Geosim79 για τη πληροφορία. άμα δε βαριέσαι,μπορείς να μου εξηγήσεις λίγο συνοπτικά (ή και αναλυτικά άμα δε βαριέσαι καθολου) τις διαφορές μεταξύ των υποειδων της ηλεκτρονικής μουσικής; π.χ άμα ακούω ένα κομμάτι και δε ξέρω άμα ανήκει στη psytrance ή acid trance ή Goa trance ( γενικά της trance επειδή house/techno δε πολύ ακουω) πως μπορώ να καταλάβω σε ποια υποκατηγορία ανήκει; πέραν τα beats per minute -που νομίζω πως στην progressive είναι περισσότερα ενώ στη Goa trance λιγοτερα) παίζει ρόλο με τι όργανα φτιάχτηκαν τα κομμάτια; δηλαδή,όλα με συνθεσαίζερ φτιάχνονται και VST instruments (πηγαινω σε ιεκ στην ειδικοτητα της μουσικης τεχνολογιας και ενας ρείβερ συμφοιτητης μου ετσι μου ειπε) όμως μερικά κομμάτια νομίζω πως περιέχουν ή vocals ή ήχους απτή φύση.(π.χ ambient)
suffocater Δημοσ. 6 Μαΐου 2016 Δημοσ. 6 Μαΐου 2016 ευχαριστώ Geosim79 για τη πληροφορία. άμα δε βαριέσαι,μπορείς να μου εξηγήσεις λίγο συνοπτικά (ή και αναλυτικά άμα δε βαριέσαι καθολου) τις διαφορές μεταξύ των υποειδων της ηλεκτρονικής μουσικής; π.χ άμα ακούω ένα κομμάτι και δε ξέρω άμα ανήκει στη psytrance ή acid trance ή Goa trance ( γενικά της trance επειδή house/techno δε πολύ ακουω) πως μπορώ να καταλάβω σε ποια υποκατηγορία ανήκει; πέραν τα beats per minute -που νομίζω πως στην progressive είναι περισσότερα ενώ στη Goa trance λιγοτερα) παίζει ρόλο με τι όργανα φτιάχτηκαν τα κομμάτια; δηλαδή,όλα με συνθεσαίζερ φτιάχνονται και VST instruments (πηγαινω σε ιεκ στην ειδικοτητα της μουσικης τεχνολογιας και ενας ρείβερ συμφοιτητης μου ετσι μου ειπε) όμως μερικά κομμάτια νομίζω πως περιέχουν ή vocals ή ήχους απτή φύση.(π.χ ambient) Ιmo,γενικά,με την τριβή θα αρχίσεις να τα ξεχωρίζεις καλύτερα.Και όσο πιο ξένη σου ειναι η μουσική,τόσο πιο δύσκολο. Οταν ακουσεις επαρκή αριθμό τραγουδιών του εκάστοτε ειδους,θα δεις οτι αυτόματα θα καταλαβαινεις(και κάποιες φορές,θα δεις οτι ακόμα θα αμφιβαλλεις και διαφωνεις με άλλους). Δεν ειναι οτι εχουν ΤΟΣΟ ευδιακριτες διαφορες και "κανόνες".
Geosim79 Δημοσ. 6 Μαΐου 2016 Δημοσ. 6 Μαΐου 2016 so deep & trippy.............. https://www.youtube.com/watch?v=QuQbjWHJsZs και classic.... 4
booka Δημοσ. 7 Μαΐου 2016 Δημοσ. 7 Μαΐου 2016 δυστυχώς το κομμάτι του YokoΟ που ήθελα να ποσταρω δεν υπάρχει στο youtube.... 3
Geosim79 Δημοσ. 8 Μαΐου 2016 Δημοσ. 8 Μαΐου 2016 από το τελευταίο podcast του Hernan Cattaneo....killer bassline! και ένα αγαπημένο από Alexander Kowalski.... 3
booka Δημοσ. 8 Μαΐου 2016 Δημοσ. 8 Μαΐου 2016 σαν το superman πας GEO δεν σε προλαβαίνω με τίποτα!!! classic! 4
Geosim79 Δημοσ. 9 Μαΐου 2016 Δημοσ. 9 Μαΐου 2016 σαν το superman πας GEO δεν σε προλαβαίνω με τίποτα!!! που το θυμήθηκες αυτό το track; ....funky groove! και classic ένα από τα καλύτερα remix του Danny Tenaglia.... 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα