Προς το περιεχόμενο

Minimal techno, Progressive electro, etc.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 2,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Geosim79, ό,τι και να πω για το live του Digweed είναι λίγο.

σήμερα κυκλοφόρησε το 6απλό live στο Montreal....και σαν να μην έφτανε δίνει για τα 600 transitions shows το επικό live στο Heaven του Λονδίνου (ακόμα θυμάμαι το πόσο εκρηκτική ατμόσφαιρα είχε το main room)....Massive Respect Mr Digweed:-)

https://hearthis.at/ewtbtdj/transitions-600-john-digweed-live-bedrock-heaven-london-2015-2016-02-26/

μια ιδέα  σε τι κατάσταση είμασταν 6 το πρωί...

Επεξ/σία από Geosim79
  • Like 3
Δημοσ.

ti

σήμερα κυκλοφόρησε το 6απλό live στο Montreal....και σαν να μην έφτανε δίνει για τα 600 transitions shows το επικό live στο Heaven του Λονδίνου (ακόμα θυμάμαι το πόσο εκρηκτική ατμόσφαιρα είχε το main room)....Massive Respect Mr Digweed:-)

https://hearthis.at/ewtbtdj/transitions-600-john-digweed-live-bedrock-heaven-london-2015-2016-02-26/

μια ιδέα  σε τι κατάσταση είμασταν 6 το πρωί...

τι λες τωρα...ζηλεψα.....λιγο.....................

Δημοσ.

Νίκο άκουσα κάτι για Sasha 1η Απριλίου Θεσσαλονίκη....ισχύει; 22/03 ανεβαίνω UK και γυρνάω 01/04...μετά από Digweed αν δω και Sasha έχω κλείσει για το υπόλοιπο της χρονιας :-D

Δημοσ.

Digweed, Λονδίνο, Age of Love, τι άλλο θες; Είχα την τύχη να τον ακούσω ζωντανά στο Decadence πριν χρόνια και ήταν άψογος. Το ζέσταμα το έκανε ο Jimmy Van M που άνοιξε το σετ του με ένα αγαπημένο κομμάτι:

• Like 3
Δημοσ.

μπράβο Ishmael, φανταστικό track το Madre Noche....Jimmy Van M καταπληκτικός Dj, τον έχω σε μεγάλη εκτίμηση μιας και μαζί με τον Chris Fortier είναι από τους λίγους που μπορούν να παίξουν πραγματικά warm ups για ονόματα τύπου Digweed.

Δημοσ.

Νίκο άκουσα κάτι για Sasha 1η Απριλίου Θεσσαλονίκη....ισχύει; 22/03 ανεβαίνω UK και γυρνάω 01/04...μετά από Digweed αν δω και Sasha έχω κλείσει για το υπόλοιπο της χρονιας :-D

δεν ακουσα κατι , αλλα αν ισχυει , θα μασ κρατησω 2 εισητηρια :D :D

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...