booka Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2016 κολλαει και σ εμενα μερικες φορες.... (μονο σ εμενα κολαει η σελιδα του τοπικ? φταιει οτι εχουμε πολλα βιντεο η μπα?)
Ishmael Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2016 καταρχην κομματαρο ποσταρες!! καταδευτερον το set με αριστα το 10 περνει 3 απο εμενα..τα επομενα δικα σου.. Set χωρίς εξοπλισμό; Ίσως κάνω κάτι με το Mixxx αλλά είναι χάντικαπ. 3
Geosim79 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2016 @discoboyminimal....nice groove @booka...καταιγιστικό track και μιας και είμαστε ontopic σας σποιλάρω λίγο για το που θα είμαι στις 24 Mαρτίου... 1
Geosim79 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2016 it will never sound dated.....ψυχεδελικό tribal! 3
Ishmael Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2016 Geosim, τι να πει κανείς για Superpitcher ε; Αποκορύφωμά του για μένα το Dntel - (This Is) The Dream Of Evan And Chan (Superpitcher Kompakt Remix), ένα από τα καλύτερα κομμάτια της προηγούμενης δεκαετίας. Ειδικά οι καμπάνες (2:01-3:01) είναι το κάτι άλλο. 3
discoboyminimal Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2016 νομιζω οτι βρηκα διαμαντακι! για ακουστε.. 3
Geosim79 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2016 @ Ishmael....πάντα προσεγμένες παραγωγές ο Superpitcher, κομματάρα το remix που πόσταρες! @Discoboyminimal....βλέπεις Innervisions, δεν χρειάζεται να ακούσεις..ξέρεις ότι θα είναι top quality:-) και ένα live crowd reaction για το συγκεκριμένο κομμάτι... 2
discoboyminimal Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2016 μολις ξυπνησα...εχθες κατα τυχη βρεθηκα UMEK (^^) μεταξυ μας...ψιλομαλακια ηταν το παρτυ..και οπως βλεπω την φαση...οσο περνανε τα χρονια τοσο χειροτερη γινεται η σκηνη στην ελλαδα. ποζεριά, ποζεριά και ποζέρια μεσα στο παρτυ. μουσικη, dj , feeling.. στην καλυτερη μετρια.. να σας πω την αληθεια ειναι η πρωτη φορα που εκλαψα τα 20ευρο.. 2
suffocater Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2016 ποζεριά, ποζεριά και ποζέρια μεσα στο παρτυ. μουσικη, dj , feeling.. στην καλυτερη μετρια.. ^^ αυτό. Παιχτούρα.'nough said. 2
Ishmael Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2016 dbm, εκτιμώ την ειλικρίνειά σου. Εγώ έχω πάψει προ πολλού να βγαίνω την ώρα που νυστάζω και κοιμάμαι, δεν γούσταρα ποτέ να κάνω τη νύχτα μέρα. Με ενοχλούσε επίσης ότι η ένταση και η δύναμη της μουσικής είναι υπερβολική για κλειστό χώρο και όποτε έβγαινα από μαγαζί βούιζαν τα αυτιά μου για ώρα. Άσε που αποφεύγω γενικότερα τον καπνό και τα πρόβατα που περιγράφεις, οπότε παράτησα τη νυχτερινή «διασκέδαση» και ησύχασα. Πάντως το κομμάτι στο βίντεο που ανέβασες μου άρεσε, ξέρει κανείς τον τίτλο; 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα