Geosim79 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2016 https://www.youtube.com/watch?v=9H8KmOESzsk 1
Geosim79 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2016 από deep house/nu disco μέχρι funky techno dancefloors....classic! 2
discoboyminimal Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2016 todd terje!! απο τους αγαπημενους μου!
Ishmael Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2016 Geosim, τι να πρωτοσχολιάσω; Θα πω μόνο ότι απορώ πως δεν ανέβασες το διαμάντι 06.Jamie Anderson & Owain K_Just A Groove [Dessous] από το φανταστικό σετ σου. dbm, το δικό σου σετ δεν το άκουσα λόγω mixcloud (αργό άρα σπαστικό, δεν με αφήνει να το πάω γρήγορα όπου θέλω και άρα δεν ακούω κανένα σετ εκεί). Πάντως το ξεκίνημα είναι υποσχόμενο. 2
discoboyminimal Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2016 Geosim, τι να πρωτοσχολιάσω; Θα πω μόνο ότι απορώ πως δεν ανέβασες το διαμάντι 06.Jamie Anderson & Owain K_Just A Groove [Dessous] από το φανταστικό σετ σου. dbm, το δικό σου σετ δεν το άκουσα λόγω mixcloud (αργό άρα σπαστικό, δεν με αφήνει να το πάω γρήγορα όπου θέλω και άρα δεν ακούω κανένα σετ εκεί). Πάντως το ξεκίνημα είναι υποσχόμενο. καταρχην κομματαρο ποσταρες!! καταδευτερον το set με αριστα το 10 περνει 3 απο εμενα..τα επομενα δικα σου..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα