Ishmael Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2015 Όντως φανταστικό άλμπουμ, ξεχώρισα τα Gulf Breeze, Melange και Bogota. Και το diksoLP001 του Daniel Solar ήταν φοβερό, από το οποίο ξεχώρισα και το The Void πέρα από αυτό που δημοσίευσες.
Ishmael Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2015 booka, καλά θυμόμουν ότι το άκουσα κάπου πρόσφατα - το τίμησε ο Solomun στο τελευταίο του boiler room τον Ιανουάριο στο Μεξικό. 1
booka Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2015 δυστυχώς δεν έχω χρόνο για να παρακολουθώ καλλιτεχνες και να ακούω sets...ελπίζω να βρω χρόνο κάποια στιγμή.... άπλα αγαπημένο από τα παλιά.... booka, καλά θυμόμουν ότι το άκουσα κάπου πρόσφατα - το τίμησε ο Solomun στο τελευταίο του boiler room τον Ιανουάριο στο Μεξικό.
discoboyminimal Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2015 εχει ξαναμπει αυτο? τωρα επαιζε στην Playlist..φοβερο! 2
Geosim79 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2015 ποστάρετε και sets παιδιά...κάνω την αρχή με ένα από τα καλύτερα για το 2015. 3
discoboyminimal Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2015 εχω μια ιδεα .. το κανουν χρονια σε ξενα φορουμ και σε διαφορες 'ομαδες' μιας και ειμαστε μικρη ομαδα , εδω μεσα στο ινσομνια , θα προτεινα οποιος εχει χρονο , να ανεβασει ενα top 10 (οχι τοπ 100 οπως κανουν οι ξενοι). playlist η mixxed set , με την αγαπημενη 10αδα του για το 2015 εγω μεσα στο σαββατοκυριακο , λεω να την κανω , με αφορμη σε αλλη 'ομαδα' που ειμαι γραμμενος.
Geosim79 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2015 έτοιμη η λίστα...χωρίς σειρά αξιολόγησης! 01.Of Norway feat Linnea Dale_Spirit Lights (Lehar Mix) 02.J.E.E.P_Rockefeller Punch 03.DJ Dozia_Pop Culture (Kink Remix) 04.Bicep_Back 2 U 05.Behrouz_Endless Summer 06.Sebo K_Aquamarine (Mr Fingers Acid Dub) 07.Petrichor_Flight Behaviour 08.Agoria_Bapteme 09.Manuel Tur_Es Dub (John Daly Remix) 10.Dusky_Skin Deep (Global Communication Remix) 2
discoboyminimal Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2015 έτοιμη η λίστα...χωρίς σειρά αξιολόγησης! σπιρτο εισαι (ετοιμη την ειχες για αλλου ρε???χαχα) θα τσεκαρω 5-6 κοματακια που δεν εχω ακουσει και θα επιστρεψω με βαθμολογια (σκληρη ΧΑ)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα