Προς το περιεχόμενο

Minimal techno, Progressive electro, etc.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Η αληθεια ειναι οτι πριν λιγες μερες ειδα οτι υπαρχει τετοιο θεμα στο φορουμ...Σαν καινουριος και εγω σιγα σιγα θα συνεισφερω στο θεμα!

Προσφατα αρχισα να ασχολουμαι και με ερασιτεχνικο djing στο σπιτι.Μπορει ακομα να μην εχω πολλες γνωσεις αλλα ευτυχως εχω παει σε πολλα κ καλα παρτυ τα τελευταια χρονια!

Ενα πολυ αγαπημενο... 

• Like 5
Δημοσ.

Η αληθεια ειναι οτι πριν λιγες μερες ειδα οτι υπαρχει τετοιο θεμα στο φορουμ...Σαν καινουριος και εγω σιγα σιγα θα συνεισφερω στο θεμα!

Προσφατα αρχισα να ασχολουμαι και με ερασιτεχνικο djing στο σπιτι.Μπορει ακομα να μην εχω πολλες γνωσεις αλλα ευτυχως εχω παει σε πολλα κ καλα παρτυ τα τελευταια χρονια!

welcome ;)

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλημερα,καλως σας βρηκα...

Metodi Hristov,παλιό αλλά καλο!
Και απ την στιγμή που τον υποστηρίζει και ο CAROLA ( <3 ) τότε δεν χωρανε λόγια. Επεξ/σία από MrLifeguard
Δημοσ.

...Danny Howells απολαυστικός όπως πάντα.

εδώ footage από το πρώτο Twisted Boat party στον Τάμεση που είχα ανέβει πριν 5 χρόνια...είχα πάει και το 2014 αλλά είχε απαγόρευση λήψεων...

btw το track που παίζει είναι ένα δικό του custom edit...Coldcut feat Lisa Stansfield VS Bent_People Always Hold On (Ashley Beedle's Mahavisnu Remix)...TO ΘΕΛΩ:-)

• Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...