discoboyminimal Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2015 (επεξεργασμένο) dat groovy baseline... +++ και αλλος ενας κοματαρος! Επεξ/σία 22 Νοεμβρίου 2015 από discoboyminimal 4
Geosim79 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2015 Danny Howells@Fabric London UK 2011...7 το πρωί. 3
discoboyminimal Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2015 Danny Howells@Fabric London UK 2011...7 το πρωί. κομματαρος γιωργο!!! afterhour tracks.ξημερωμα , και τετοια vibes στα 120dB ..δεν εχω να πω κατι αλλο! ΧΡΗΣΤΑΡΑΣ!! ο χρησταρας θελει αρκετη δουλεια ακομα..εχει νοοτροπια ελληνα 18χρονου οταν το παρει πιο σοβαρα , θα δει κ αυτος λαμπρο μελλον
ΜΙχαλιεςς Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2015 ο χρησταρας θελει αρκετη δουλεια ακομα..εχει νοοτροπια ελληνα 18χρονου οταν το παρει πιο σοβαρα , θα δει κ αυτος λαμπρο μελλον Φιλε δεν ειμαι κ πολυ ειδικος πανω στην μουσικη κ ουτε ξερω την νοοτροπια του Χρηστου,για να το λες κατι θα ξερεις ( χωρις δοση ειρωνείας ) Πιστεύω εχει πολυ καλα κομματια κ καποια ειναι καθαρα deep house k μου αρεσει πολυ να τα ακουω.Αν εχεις κανα καλο deep κ θες να ανεβασεις θα χαρω να το ακουσω.
discoboyminimal Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2015 ο χρησταρας θελει αρκετη δουλεια ακομα..εχει νοοτροπια ελληνα 18χρονου οταν το παρει πιο σοβαρα , θα δει κ αυτος λαμπρο μελλον Φιλε δεν ειμαι κ πολυ ειδικος πανω στην μουσικη κ ουτε ξερω την νοοτροπια του Χρηστου,για να το λες κατι θα ξερεις ( χωρις δοση ειρωνείας ) Πιστεύω εχει πολυ καλα κομματια κ καποια ειναι καθαρα deep house k μου αρεσει πολυ να τα ακουω.Αν εχεις κανα καλο deep κ θες να ανεβασεις θα χαρω να το ακουσω. συντονισου στο θεμα , και δεν θα χασεις manoo.. απο τους καλλιτεχνες που αγαπω , και μπορω ν ακουω με τις ωρες!! οι μουσικες του σε ταξιδευουν! και δικαια εχει παρει το τιτλου του 'afro' ! τον εχω ακουσει 2 φορες live και ηταν αξεχαστα τα set του! ειδικα την μια φορα που ημασταν σε μια τρυπα (piccadily (-) minus) σε 50 τετραγωνικα club , ειμασταν 200ατομα... ενα ματσο χαλια.. -- θυμαμαι εκανε warm up , ο νικος πλουμης στον manoo , και αφου τελειωσε του επιασα την συζητη και σχολιαζαμε για τα φοβερα drum loops του , με τα exotic tom και cymbals! τι βραδια κ εκεινη.. -- απολαυστε.. και κατι που επεσε επανω μου τυχαια ... https://www.youtube.com/watch?v=clfNRtNk4UA 3
Geosim79 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2015 ^^^ μπράβο ρε Νίκο...γυρνάω από την δουλειά και ακούω Μanoo remix σε Μaya...δεν ήξερα ότι ο Ηλίας έκανε rework το classic Human Nature. 3
Ishmael Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2015 Μπράβο, οι επιλογές σας είναι η μία καλύτερη από την άλλη. Απόλαυση η μουσική και για μένα μόνο αυτή είναι μουσική. 3
Ishmael Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2015 Geo προτιμώ το αριστούργημα Y.O.U.D. από Culoe De Song, το παραπάνω το βρίσκω υπερβολικά χαλαρό. 2
Geosim79 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2015 ^^^ το καθένα είναι για άλλη φάση...σαφώς το YOUD είναι peak hour blast, όπως και να έχει ο συγκεκριμένος παραγωγός βγάζει εξαιρετικά προσεγμένες δουλειές. https://www.youtube.com/watch?v=-eUrY9eDmDg 2
Ishmael Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2015 Περί ορέξεως κολοκυθόπιτα. Διαφορετικοί άνθρωποι, διαφορετικά γούστα. Έχει πάει κανείς σας Ibiza; Και μόνο από τα βίντεο στο youtube τα dj set εκεί φαίνονται φοβερή εμπειρία.
Geosim79 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2015 Καλοκαίρι του 2009 μήνα Αύγουστο από Αγγλία...επιλεκτικά events γιατί το τι σαβούρα υπήρχε (τώρα ακόμα χειρότερα φαντάζομαι) δεν περιγράφεται. Άξιζε πάντως το Cocoon Night στο θρυλικό Amnesia με έναν καταιγιστικό Sven Vath και την Magda να παίζουν ένα φοβερό set και πίσω στο booth cameo εμφανίσεις Dubfire/Plastikman...Circo Loco στο DC10 για τον Lee Burridge και μια κοπελίτσα τότε να του κάνει ένα άψογο warmup (Maya Jane Coles) και τέλος Κυριακή πρωί στο Space με back 2 back set Sasha/Digweed και Carl Cox... 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα