Geosim79 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2015 Chymera....εγγύηση σε ότι κυκλοφορεί. λατρεία για το συγκεκριμένο πριν μερικά χρόνια... 2
Ishmael Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2015 Συμφωνώ για Chymera. Από τα παραπάνω μου άρεσε το δεύτερο. Γενικότερα ξεχωρίζω το περσινό και αυτό που του έδωσε την τρίτη θέση στα βραβεία Beatport του 2007 για καλλιτέχνες chillout. 2
Geosim79 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2015 diggin the crates....from my acid days:-) 2
Geosim79 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2015 σήμερα κυκλοφόρησε το βινύλιο .....killer ep 2
discoboyminimal Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2015 σημερα ηταν η μερα της miss kittin.. εκανα ενα back to past..ακουσα επιτυχιαρες τοτε με τον the hacker..(αληθεια αυτος τι απεγινε?) και μετα μου κολησε μια φωνη..need you now να λεει..με πολλα reberbs..ξεκαθαρα η miss kittin.. ψαχνω ψαχνω τιποτα δεν βρηκα..μετα μου ηρθε φλασια!! need you now απο cut copy και remix του carl craig!! το επαιξε live στο decadance πριν 4 χρονια η kittin.. (live edit ειναι δεν μπορεσα ποτε να το βρω το κομματι masterαρισμενο) μεγαλο κοματι επισης.. ηταν εκεινες οι εποχες που ο huntemann ηταν στα πολυ πανω του 2
discoboyminimal Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2015 καλημερα την gia την ειχα ερωτευτει τρελλα πριν λιγα χρονια! τυχαια επεσα σε μια νεα κυκλοφορια που ειναι πιο πολυ στα 'μετρα' μας. θα βγει γυρο στον οκτωβρη.. θα σας ενημερωσω με σχετικο κειμενο τοτε ισως να μην την ξερετε ..αλλα καιρος να την μαθετε χαχαχαχα για μενα εχει φωναρα (και σωματαρα ) και την ειχα πετυχει σε καποια live της παλια και acoustic cover και πραγματικα ανατριχιαζα! gia mellish καπου στο 2007? (η ποιοτητα ειναι χαλια(βρηκα νομιζω οτι καλυτερο μπορουσα) ...το ειδος ειναι λιγο 'καπως'..house-electrιζει , αλλα ακουγεται) επισης εχει ενα remixaki ενας τυπας που housιζει παραπανω..(dj spen & the muthafankaz remix) (η gia δεν ειναι αυτη στην φωτο ) 1
Geosim79 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2015 ^^^^ αυτό τον ήχο θυμάμαι να έχει τα πάνω του εκεί 2005-2008...house με electrodisco φωνητικά. DJ's τύπου Desyn Masiello, Luke Fair, Demi το έσπρωχναν αρκετά... μετά από 5 χρόνια κατάλαβα ότι έχω χάσει το βινύλιο και μου έχει μείνει μόνο το εξώφυλλο...αγορά asap! 1
discoboyminimal Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2015 εβαλα 'Μου αρεσει' (και το ξαναπηρα πισω, μακαρι να ειχε και dislike χαχαχα) γιατι το καματι μου αρεσει αλλα μολις αρχισα να θυμαμαι οσες φορες την εχω δει live την nina , ειναι γ.τ.π. βγαινει κοματια πανω στα deck , παιζει οτι νανε και οπως νανε. μπορει να μην τις εκατσε καλη κοκα δεν ξερω..αλλα 3-4 φορες την ειδα..την μια χειροτερη απο την αλλη.. μια επαιζε με 2χιλιαρα , μια επεζε με Mk5 μια επαιζε με laptop. οτι νανε.. απορω ποιος την σπρωνει απο πισω και της κανεις τις παραγωγες..γιατι η ιδια δεν πιστευω να τα βγαζει ολα αυτα.. και μεταξυ μας που τα λεμε , δεν εχει και ΤΑ αξιολογα κοματια..απλως ακουγοντε.. ---γνωμη μου κρατα τα 10-15 ευρο και πανε πιες 3 μπυρες 1
Geosim79 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2015 δεν την έχω δει live...μόνο μέσα από σετ τύπου boiler room. ΟΚ είναι λίγο ποζέρι φάση, αλλά αν προσπεράσεις τα technical skills τα σετάκια της είναι ανεκτά. Προφανώς και δεν είναι Moudaber/Fransesca Lombardo/Lauren Ritter...το συγκεκριμένο πάντως EP όταν βγήκε στην REKDS το 2009 έκανε πάταγο...ακόμα και σήμερα νομίζω στέκεται άνετα σαν παραγωγή. Οτιδήποτε έβγαλε μετά από αυτό δεν με συγκίνησε....
Ishmael Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2015 Από Bicep ξεχωρίζω το Rays.Moan = classic.Hypnotized από τα καλύτερα στο είδος του για μένα, ακουγόταν αρκετά στην Ελλάδα. Από το κομμάτι της Nina προτιμώ το remix του Mendo, αν και αργεί αρκετά να μπει στο ψητό. Peak time track 2
discoboyminimal Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2015 ξεκινησε το reworks.. αυριο θα παω , δυστηχως θα χασω dubfire , που θα ειναι κυριακη στο the met και ειναι (εκτος της τσουχτερης τιμης) και 'closed' μονο γι αυτους που πηραν προπωληση. επισης για σημερα δεν βγαινει το budget μονο για salor & i , tale of us , mano le tough αν και ηθελα ν ακουσω πολυ tale of us και le tough σαββατο θα εχει αρκετα ονοματακια (vaco and maci , ellen allien , pan pot , mr.static , Ø , steve bug , nastia , ison , daniel miller) θα παρευρεθει κανας αλλος ?
Geosim79 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2015 αν δεν είχα την δουλειά θα πήγαινα σίγουρα Tale of Us/Le Tough... και φυσικά Poker Flat label boss! με αφορμή την νέα κυκλοφορία του Daniel Stefanik στην Cocoon θυμήθηκα αυτό... 1
Geosim79 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2015 από το καταπληκτικό All Day I Dream The Sky of NY podcast της Lauren Ritter... 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα