Προς το περιεχόμενο

Aξίζει τα 100 ευρώ η 9800gtx αντί της 8800gt?

mantsat

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Θέλω να αγοράσω μια κάρτα γραφικών.

Είμαι μεταξύ της 8800gt και της 9800gtx.

Η διαφορά στην τιμή είναι περίπου 100 ευρώ αν δεν κάνω λάθος..

Στα συγκριτικά η 9800gtx βγαίνει καλύτερη από την 8800gt , για...5-10 frames αν η ανάλυση παέι 1900χ1600 που δε νομίζω θα τη χρησιμοποιήσω ποτέ!!

Μπορείτε να μου πείτε αν ρεαλιστικά αξίζει η διαφορά αυτή στην απόδοση που να δικαιολογεί τα 100 ευρώ διαφορά?

Ευχαριστώ!!!

Δημοσ.

Αν δεν θα χρησιμοποιήσεις τις μεγάλες αναλύσεις τότε δεν χρειάζεται αλλά κοίτα και μία ΑΤΙ 3870.

Δημοσ.

Εξαρτάται απο τις απαιτήσεις που έχεις απο τα παιχνίδια σου.

Αν είσαι extreme gamer και είσαι πολύ του FPS πας για 9800GTX.Αξίζει την διαφορά ,άλλωστε 260 ευρώ για την καλύτερη κάρτα δεν είναι πολλά.

Αν είσαι πιο συνηθισμένος χρήστης και δεν έχεις μεγάλες απαιτήσεις απ'το σύστημά σου πας για την 8800GT.

Δημοσ.

hd ready είπε το παιδί άρα μιλάμε για ανάλυση 720p. Και οι δύο οι κάρτες είναι αρκετές imho. Eξαρτάται καθαρά απο το budget σου.

Δημοσ.

τα πράγματα είναι απλά..εάν δε σε ενοχλόυν τα παραπάνω 100ευρά παραπάνω ιδιαίτερα χτύπα την 9800gtx είναι μακράν ότι καλύτερο υπάρχει σε single gpu...εάν όμως σε πονάνε πάρε την 8800gt με την οποία θα μείνεις ευχαριστημένος...σου προτείνω την ecs απο πλαίσιο με το πολύ καλό σύστημα ψύξης και μόνο 150 ευρά..και την κλοκάρεις αρκετά και την φτάνεις ακόμα πιο κοντά στη στοκ 9800gtx

Δημοσ.

Δε νομίζω ότι δεν πονάνε κανέναν τα 100 ευρά,όση άνεση και αν έχει δεδομένου ότι έρχονται νέες κάρτες από ΑΤΙ 4850-4870 και nvidia 9900...

Εσείς που έχετε την 8800gt σε τι αναλύσεις παίζετε π.χ. τα Crysis- COD4 - Assassin's χωρίς κολλήματα?

Δημοσ.

έλα ντε που έφαγα σκάλωμα με το συγκεκριμένο....

Για πείτε αναλύσεις...Γιατί σε όλα τα συγκριτικά γράφουν για αναλύσεις 1900χ1600 και απορώ αν παίζει κανείς τόσο υψηλά...

Δημοσ.
Δε νομίζω ότι δεν πονάνε κανέναν τα 100 ευρά,όση άνεση και αν έχει δεδομένου ότι έρχονται νέες κάρτες από ΑΤΙ 4850-4870 και nvidia 9900...

Εσείς που έχετε την 8800gt σε τι αναλύσεις παίζετε π.χ. τα Crysis- COD4 - Assassin's χωρίς κολλήματα?

Assasins creed - σε 1680χ1050 όλα τέρμα, ανετότατα

COD 4 - τα ίδια με το assasins creed

Crysis - σε 1280χ960 όλα very high εκτός AA, πολυ καλά. Με ΑΑ σέρνεται το σύμπαν

σύστημα υπογραφής

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...