triantis7 Δημοσ. 30 Απριλίου 2008 Δημοσ. 30 Απριλίου 2008 Καλησπέρα δεν ξέρω αν ειναι η σωστή ενότητα.. Αν οχι τοτε mods... καντε αυτο που ξερετε καλά!! Εχω στήσει ενα forum σε εναν server που τον εχω για δοκιμή!Τελικά τα κατάφερα εγινε καλό το forum.. Εχω αγοράσει τώρα όνομα-χωρο στο ονομα που θέλω να το μεταφέρω... Το φορουμ ειναι smf!Αρχικά έκανα copy paste ΟΛΟ το directory του φορουμ στο καινούριο όνομα!Ανοίγει κανονικά,ζητάει σύνδεση και με το που συνδέεται με πετάει στο παλιό όνομα..(Προφανώς επειδή εχει κρατήσει τα url του παλιού!!) Δεν θέλω να χασω τίποτα απο το σιτε που εχω φτιαξει στον τεστ σερβερ! Πως είναι ο σωστός τρόπος να κάνω την μεταφορά?Επίσης πως μεταφέρω την βάση?
aGka8l Δημοσ. 30 Απριλίου 2008 Δημοσ. 30 Απριλίου 2008 ελααα ρεε, την mysql τη πηρες backup και να τη περασεις στο καινουριο server?
triantis7 Δημοσ. 1 Μαΐου 2008 Μέλος Δημοσ. 1 Μαΐου 2008 Λοιπον η μεταφορα εγινε τα καταφερα κομπλε!! Κάνω export την βάση απο το δοκιμαστικο site και μετα πάω στο νεο και κάνω import αλλα μου πετάει σφάλμα της μορφής ERROR 1044 (42000): Access denied for user 'root'@'%' to database 'databasename'
SPchief Δημοσ. 1 Μαΐου 2008 Δημοσ. 1 Μαΐου 2008 Συνήθως οι hosts σου δίνουν το όνομα της Mysql ως εξής: username_database-name. Οπότε, μήπως δεν έχεις βάλει σωστά το όνομα της database σου; Ή μήπως δεν έχεις δημιουργήσει το χρήστη με τα απαραίτητα δικαιώματα;
triantis7 Δημοσ. 2 Μαΐου 2008 Μέλος Δημοσ. 2 Μαΐου 2008 Όπως τα λες είναι! Η βάση είναι username_smfdb Στον καινούριο server τι χρήστη πρέπει να διμιουργήσω? Πριν κανω import πρεπει να φτιαξω μια βαση? Τα εχω μπερδέψει λίγο..
SPchief Δημοσ. 2 Μαΐου 2008 Δημοσ. 2 Μαΐου 2008 Ααααααχ αυτά τα παιδιά στο noob.gr, πότε επιτέλους θα φτιάξουν οδηγούς για ιστοσελίδες. Λοιπόν, έχουμε και λεμε... Θα φτιάξεις τη database σου και στο cpanel, στο mysql databases, έχει να δημιουργήσεις και user. Ουσιαστικά ο user θα είναι αυτός που θα έχει το access στη database. Φτιάχνοντας τον user, μετά θα πας στο box που λέει να του δώσεις δικαιώματα. Θα του δώσεις full δικαιώματα στην αντίστοιχη database. Μετά θα πας στο php My admin (στο cpanel) και θα κάνεις import τη database σου μέσα στον server (σε αυτή που δημιούργησες δλδ). Μετά από αυτό, δηλώνεις και στο smf το όνομα της database, το χρήστη και τον κωδικό του. Ότι δεν κατάλαβες, με ρωτάς.
triantis7 Δημοσ. 3 Μαΐου 2008 Μέλος Δημοσ. 3 Μαΐου 2008 Αρχικά σε ευχαριστώ φιλαράκι!! Τα κάνω έτσι όπως λες αλλα μου βγάζει αυτο το σφάλμα!!Δες την εικόνα! Το qwerty ειναι το user του παλιού και το streetba του καινουριου! Καμια λύση?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.