thparian Δημοσ. 30 Απριλίου 2008 Δημοσ. 30 Απριλίου 2008 Χαιρετώ όλους, Εδώ και λίγο καιρό έπεσαν στην αντίληψη μου κάποιες προσφορές για πολύ φθηνά ηλεκτρονικά π.χ. κινητά φωτογραγικές σε βαθμό εξευτελιστικό! Κυκλοφορούν μέσω social networks όπως facebook και είπα να την ψάξω λίγο. Αφού ο τύπος μου συστήθηκε σαν εταιρεία δηλωμένη στην Αγγλία μου έστειλε και λίστα με τα προιόντα του (PS3 400 usd....) Το συζήτησα με έναν συνάδελφο εδώ και ψήθηκε να αγοράσει κάτι που έκανε 180 € και παρ΄ότι του είπα πως έχει ρίσκο και τα λοιπά είπε να το δοκιμάσει και αφού τα σκάσαμε τα γκαφρά με western union μετά από κάμποσα email ο τύπος είπε πως πρέπει να παραγγείλουμε 3 προιόντα για να τα στείλουν ελλάδα και θα μας κάνει και δώρο ipod για το λάθος του. Τέλος πάντων εκεί ψιλοκαταλάβαμε πως το ρίσκο δεν βγήκε σε καλό και πως πρέπει να μας τα'φαγε (και καλά έκανε εδώ που τα λέμε...) και αφού του είπαμε να μας τα στείλει κάπου στην Αγγλία ή να επιστρέψει τα λεφτά εκεί η επικοινωνία διεκόπη... Αυτα τα ολίγα, αν ξέρει κάποιος κάτι για αυτή την απάτη ας το αναφέρει για να αρχίσει να διαδίδεται μπας και την γλιτώσει κανείς άλλος. p.s. πάντως την διεύθυνση στην Αγγλία την έχω οπότε κάποια μέρα θα περνάω απο εκεί που θα πάει...:devil:
klog Δημοσ. 30 Απριλίου 2008 Δημοσ. 30 Απριλίου 2008 Χαιρετώ όλους, Εδώ και λίγο καιρό έπεσαν στην αντίληψη μου κάποιες προσφορές για πολύ φθηνά ηλεκτρονικά π.χ. κινητά φωτογραγικές σε βαθμό εξευτελιστικό! Κυκλοφορούν μέσω social networks όπως facebook και είπα να την ψάξω λίγο. Αφού ο τύπος μου συστήθηκε σαν εταιρεία δηλωμένη στην Αγγλία μου έστειλε και λίστα με τα προιόντα του (PS3 400 usd....) Το συζήτησα με έναν συνάδελφο εδώ και ψήθηκε να αγοράσει κάτι που έκανε 180 ? και παρ΄ότι του είπα πως έχει ρίσκο και τα λοιπά είπε να το δοκιμάσει και αφού τα σκάσαμε τα γκαφρά με western union μετά από κάμποσα email ο τύπος είπε πως πρέπει να παραγγείλουμε 3 προιόντα για να τα στείλουν ελλάδα και θα μας κάνει και δώρο ipod για το λάθος του. Τέλος πάντων εκεί ψιλοκαταλάβαμε πως το ρίσκο δεν βγήκε σε καλό και πως πρέπει να μας τα'φαγε (και καλά έκανε εδώ που τα λέμε...) και αφού του είπαμε να μας τα στείλει κάπου στην Αγγλία ή να επιστρέψει τα λεφτά εκεί η επικοινωνία διεκόπη... Αυτα τα ολίγα, αν ξέρει κάποιος κάτι για αυτή την απάτη ας το αναφέρει για να αρχίσει να διαδίδεται μπας και την γλιτώσει κανείς άλλος. p.s. πάντως την διεύθυνση στην Αγγλία την έχω οπότε κάποια μέρα θα περνάω απο εκεί που θα πάει...:devil: Καλά και να περάσεις απο εκεί μη περιμένεις να τον βρείς. Κλασική μέθοδος απάτης. Ακόμη ακόμη και απο το ebay που ας πούμε είναι σχετικά αξιόπιστο όταν βλέπεις Western Union βρωμά απο μακριά ειδικά αν είναι μόνο αυτή τρόπος πληρωμής. Paypal και μόνο paypal (χωρίς να σημαίνει πως και εκει δεν ελοχεύουν κίνδυνοι) ας πούμε πως είναι σε ποσοστό άνω του 90%-95% εξασφαλισμένη η συναλλαγή σου.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.