Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Αν εφαρμοστεί , το γέλιο είναι να μπερδεύουν τα χαρτιά με αυτά που σβήνουν και αυτά που δεν σβήνουν.

Που είναι το συμφωνητικό , ΟΕΟ ?

Που πήγε ο ισολογισμός, οεο ? :-D

:lol::lol:

και μετά από λίγο...

που πήγε η πρόσληψη...οεο....

(και μετά η απόλυση..) ;)

σε αυτούς που θα έχει απήχηση είναι οι δημοσιογράφοι σε εφημερίδες κυρίως που τυπώνουν ένα σωρό χαρτιά και μετά τα πετάνε..εκεί μάλιστα..

Δημοσ.
:lol::lol:

σε αυτούς που θα έχει απήχηση είναι οι δημοσιογράφοι σε εφημερίδες κυρίως που τυπώνουν ένα σωρό χαρτιά και μετά τα πετάνε..εκεί μάλιστα..

...ή στον προϊστάμενό μου... που κάθε μέρα χρειάζεται ένα Σεϊχ Σου για σημειώσεις και μετά καταλήγουν στα σκουπίδια.

Αλήθεια, γιατί δε φτιάχνουν και ειδικά στυλό που γράφουν σε τέτοιο χαρτί;

Δημοσ.
...ή στον προϊστάμενό μου... που κάθε μέρα χρειάζεται ένα Σεϊχ Σου για σημειώσεις και μετά καταλήγουν στα σκουπίδια.

Αλήθεια, γιατί δε φτιάχνουν και ειδικά στυλό που γράφουν σε τέτοιο χαρτί;

μήπως εκτός από ειδικό χαρτί θέλουν και ειδικό μελάνι??

λέω μήπως.... :-)

Δημοσ.
μήπως εκτός από ειδικό χαρτί θέλουν και ειδικό μελάνι??

λέω μήπως.... :-)

Αφού λέει ότι οι ειδικοί εκτυπωτές που τυπώνουν σε αυτό το ειδικό χαρτί χρησιμοποιούν υπεριώδη ακτινοβολία... δε νομιζω ότι χρειάζεται ειδικό μελάνι αλλά ειδικό στυλό που αντι να χύνει μελάνι διαχέει μια μικρή ακτίνα υπεριώδους ακτινοβολίας στο χαρτί (με την επαφή στο χαρτί εννοώ και όχι συνέχεια).

Πολύ επιστημονική φαντασία έχω, ε; :-)

Δημοσ.
Αφού λέει ότι οι ειδικοί εκτυπωτές που τυπώνουν σε αυτό το ειδικό χαρτί χρησιμοποιούν υπεριώδη ακτινοβολία... δε νομιζω ότι χρειάζεται ειδικό μελάνι αλλά ειδικό στυλό που αντι να χύνει μελάνι διαχέει μια μικρή ακτίνα υπεριώδους ακτινοβολίας στο χαρτί (με την επαφή στο χαρτί εννοώ και όχι συνέχεια).

Πολύ επιστημονική φαντασία έχω, ε; :-)

:shock::shock:

στυλό δεν νομίζω να βγάλουν...δεν θα θεωρείται εκτύπωση μετά... ;)

θα μένει το ίδιο χαρτί, αλλά πόσο θα έχει ο εκτυπωτής ή ότι είναι που βγάζει την ακτινοβολία αυτή?? :-)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...