Jikail Δημοσ. 30 Απριλίου 2008 Δημοσ. 30 Απριλίου 2008 Έχω ένα HP dv9660ev το οποίο έχει δύο θέσεις για δίσκους.. Αγοράζω έναν Seagate Momentus 7200rpm για να τον βάλω στο laptop αλλά ανοίγοντας το κουτί του βλέπω ότι χρειάζεται και ένα "drive mounting bracket kit" το οποίο είναι στην φωτογραφία που ακολουθεί.. Μιλάω με HP στην Ελλάδα με παραπέμπουν στην InfoQuest.. Μιλάω με Infoquest και μου λέει δεν το έχει και πρέπει να το παραγγείλει.. Κοιτάω στο αμερικάνικο site της HP και βρίσκω το εν λόγω ανταλλακτικό με κωδικό 434106-001 με τιμή 145 δολλάρια (+ μεταφορικά).. H Infoquest βέβαια μου προτείνει ένα άλλο ανταλλακτικό με κωδικούς DFHS22FR995 (w) HDD CONNECTOR και 3EATLHBTP00 (w) HDD BRACKET αμφιβόλου φυσικά μάρκας, ποιότητας, συμβατότητας κτλ και σε τιμή γύρω στα 80?.. Υπάρχει κάποιος που να χρειάστηκε να βάλει δεύτερο δίσκο στο laptop του και να ψάχνει τέτοιο bracket kit;
Vatos_locos Δημοσ. 5 Μαΐου 2008 Δημοσ. 5 Μαΐου 2008 μιλάς για ένα κομμάτι σίδερο και κάνεις λόγο για ποιότητα ? δλδ τι ποιότητα θες να έχει να μην κάνει γρατσουνιές πάρτο και κάνε την δουλειά σου...
michalis2610 Δημοσ. 5 Μαΐου 2008 Δημοσ. 5 Μαΐου 2008 Ε όχι και 80 ευρώ για ένα bracket kit. Ελεος... Γιατί δεν το αγοράζεις από εδώ. Στέλνουν και Ελλαδιστάν. Με $44 δολάρια και $40 μεταφορικά σύνολο $84=56ευρώ σε 2-3 ημέρες θα είσαι οκ. Οχι τίποτα άλλο, απλά για την κοροϊδία... Πάντως από τη στιγμή που έχεις τον κωδικό πολύ εύκολα θα το βρεις από online stores.
Jikail Δημοσ. 6 Μαΐου 2008 Μέλος Δημοσ. 6 Μαΐου 2008 Τελικά το βρίσκω από Αμερική μαζί με μεταφορικά στα 48?.. Γιατί να το πάρω από Ελλάδα με 83? τη στιγμή που δεν μου διευκρινίζει καν η Infoquest αν ειναι original part ή κάποιο imitation.. Παραγγελία από εδώ.
21century Δημοσ. 6 Μαΐου 2008 Δημοσ. 6 Μαΐου 2008 Παρότι υπάρχουν στο φορητό sata cοntrollers και συνήθως δεύτερη θέση για σκληρό δίσκό το κόστος απόκτησης όσο και τοποθέτησης το επιβαρύνει σημαντικά εκτός αν έχεις κάποιο ειδήμονα που μπορει να σε βοηθήσει..
Jikail Δημοσ. 6 Μαΐου 2008 Μέλος Δημοσ. 6 Μαΐου 2008 Παρότι υπάρχουν στο φορητό sata cοntrollers και συνήθως δεύτερη θέση για σκληρό δίσκό το κόστος απόκτησης όσο και τοποθέτησης το επιβαρύνει σημαντικά εκτός αν έχεις κάποιο ειδήμονα που μπορει να σε βοηθήσει.. Δίσκο έχω ήδη πάρει..Δεν νομίζω πως είναι και τόσο δύσκολο να τον συνδέσω και να κάνω εγκατάσταση τα windows ή να περάσω κανένα image σκληρού.. Χάνω κάποιο σημείο;;;
kikilis Δημοσ. 6 Μαΐου 2008 Δημοσ. 6 Μαΐου 2008 Εσύ δε χάνεις τίποτα άνθρωπε. Ο άλλος δε χάνει ευκαιρία για spam. Μη δίνεις σημασία.
Jikail Δημοσ. 17 Μαΐου 2008 Μέλος Δημοσ. 17 Μαΐου 2008 Τελικά το πήρα από Αμερική και ησύχασα.. Σε 5 εργάσιμες μέρες το είχα στα χέρια μου..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.