Aris_21r Δημοσ. 30 Απριλίου 2008 Δημοσ. 30 Απριλίου 2008 Γεια και χαρα σας... Εχω ενα μικρο ζητιμα που θα ηθελα να ακουσω την γνωμη σας... Εχω τα Χρ σε image file... Το εκαψα ετσι ακριβως σε ενα cd αλλα οταν 3εκινας τα βιοσ δεν μοθ βγαζουν το γνωστο "press any button to boot from cd" δηλαδη δεν το κανει βοοτ... Ξερετε μηπωσ τι πρεπει να κανω ωστε να μπορεσει να γινει το cd bootable και να μπορεσω τελικα να περασω τα χρ? Ευχαριστω εκ των πρωτερων...
N.I.C Δημοσ. 30 Απριλίου 2008 Δημοσ. 30 Απριλίου 2008 το boot priority μέσα από τα bios το δοκίμασες; όρισε το drive που βάζεις το cd σου σαν first boot priority και δοκίμασε
Aris_21r Δημοσ. 30 Απριλίου 2008 Μέλος Δημοσ. 30 Απριλίου 2008 δεν πρεπει να ειναι εκει το προβλημα.... μου βγαζει το μθυνημα 'βοοτ from cd', αλλα δεν μου βγαζει το μυνημα 'press any buton to boot from cd'... To cd εχει προβλημα.... Πως πρεπει να το γραψω ωστε να κανει boot δεν 3ερω...
Γιάννης Platano Δημοσ. 30 Απριλίου 2008 Δημοσ. 30 Απριλίου 2008 Με ποιο τροπο εγραψες το image ???? Επελεγξες εγγραφη ειδωλου με το nero και να κλεισει το cd στο τελος ????
Aris_21r Δημοσ. 30 Απριλίου 2008 Μέλος Δημοσ. 30 Απριλίου 2008 ok! Το προβλημα λυθηκε.... το ανοι3α με το nero το εκαψα και οταν κανει εκινηση το pc μοθ λεει "πρεσ ενυ βυττον το βοοτ φρομ cd" το θεμα ειναι οτι τωρα δεν λειτουργει το πληκτρολογιο οταν μου βγαζει αυτο το μυνημα...
Γιάννης Platano Δημοσ. 30 Απριλίου 2008 Δημοσ. 30 Απριλίου 2008 ok! Το προβλημα λυθηκε.... το ανοι3α με το nero το εκαψα και οταν κανει εκινηση το pc μοθ λεει "πρεσ ενυ βυττον το βοοτ φρομ cd" το θεμα ειναι οτι τωρα δεν λειτουργει το πληκτρολογιο οταν μου βγαζει αυτο το μυνημα... Αυτο ειναι καθαρα θεμα πληκτρολογιου που δεν δουλευει εξω απο τα windows.Παντα εχω στην ακρη ενα πληκτρολογιο με καλωδιο για τετοιες ...δυσκολιες.Συνδεσε το σε ps2 και δεν θα εχεις προβλημα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.