Προς το περιεχόμενο

βοηθεια για φορητό

anele

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλησπερα και χρόνια πολλα!

θα ήθελα τη βοήθεια όποιου γνωρίζει κάτι.

εδώ και δύο εβδομάδες δε μπορώ να κάνω σύνδεση στο Internet.έχω φορητό laptop sony vaio.ανοίγει τη σελίδα και πετάει μήνυμα ''your computer has infected by a dangerous virus.''και οτι αν συνεχίσω θα μου καταστρέψει τον Η/Υ.''

επίσης ο φορητός αργεί πολύ να ανοίξει οποιοδήποτε πρόγραμμα.κολλάει πολύ.ενώ έχω antivirus το kaspersky δε κάνει updates αφού δεν έχω σύνδεση ενώ πιο παλιά ήταν μία χαρα.

τι μπορώ να κάνω.αν μπορεί κάποιος να μου πεί.με απλά βήματα αν γίνεται.

Δημοσ.
καλησπερα και χρόνια πολλα!

θα ήθελα τη βοήθεια όποιου γνωρίζει κάτι.

εδώ και δύο εβδομάδες δε μπορώ να κάνω σύνδεση στο Internet.έχω φορητό laptop sony vaio.ανοίγει τη σελίδα και πετάει μήνυμα ''your computer has infected by a dangerous virus.''και οτι αν συνεχίσω θα μου καταστρέψει τον Η/Υ.''

επίσης ο φορητός αργεί πολύ να ανοίξει οποιοδήποτε πρόγραμμα.κολλάει πολύ.ενώ έχω antivirus το kaspersky δε κάνει updates αφού δεν έχω σύνδεση ενώ πιο παλιά ήταν μία χαρα.

τι μπορώ να κάνω.αν μπορεί κάποιος να μου πεί.με απλά βήματα αν γίνεται.

Αν δε σε ενδιαφέρει να χάσεις αρχεία, προχώρησε με τα cd του vaio σε recovery. Δηλαδή βάζεις τα cd και ξεκινάς εγκατάσταση εκ του μηδενός.

Αν έχεις αρχεία, πήγαινε στην adsl ενός φίλου και κάνε update το antivirus που έχεις. ΜΕτά έλεγχο με το antivirus.

Δημοσ.

Δεν αναφερεις το λειτουργικο συστημα που εχεις καθως και τα προγραμματα που εχεις εγκατεστημενα πλην το kaspersky. Κανε ενα format ξαναπερασε το λειτουργικο συστημα και μπορεις να διαβασεις στο παρον forum οδηγιες για το πως θα εχεις ασυρματη προσβαση στο διαδυκτιο με τον φορητο υπολογιστη σου.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...