Προς το περιεχόμενο

Προβλημα στο wifi του Philips CGA75 και Sagem f@st1500. Συνεχεις αποσυνδεσεις!

kurkosdr

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας παιδες.

Εδώ και καιρο εχω το εξής προβλημα. Ενω ειμαι κανονικα συνδεδεμενος στο internet με το wifi router μου philips CGA75 (αυτο που δινει το CONNX) μεσω του hp compaq nx9420 λαπτοπ μου κσι ξαφνικα σταματανε να φορτωνουν οι σελίδες. Βγαζει στον firefox πχ "αναμονη google.com..." και μετα ότι δεν βρεθηκε ο διακομιστης. Μετα χανω καθε επικοινωνια με το router (αμα δηλ παω να μπω στη σελιδα διαχειρισης του, τιποτα). :-( Το αξιιοπεριεργο ειναι ότι κατω δεξια τα vista συνεχιζουν να δειχνουν ότι εχω κανονικα προσβαση και τοπικα (στο router) και στο internet.

Παω και δοκιμασω με το δευτερο λαπτοπ του πατερα μου (ενα 14αρι hp) και δεν μπορει να συνδεθει καν με το router. Ολως παραδοξως, το ethernet στου οποιου την πρωτη υποδοχη εχω βαλει το desktop, παιζει τελεια.

Μονη λυση που εχω βρει ειναι να σβησω και να ξανα-αναψω το router από το κουμπι που εχει απανω. Μετα όμως ξανασυμβαινει το ιδιο, και οχι ανα τακτα χρονικα διαστηματα (δηλ μπορει να ειναι σε 1 λεπτο, μπορει να ειναι σε 2 ωρες.

Το ιδιο συμβαινει και στο sagen f@st 1500 που εχω στα Ιωαννινα (εκει ομως περασα καλώδιο ethernet και ξενοιασα, αλλα στο πατρικο μου που ειμαι τωρα δεν γινεται). Εχω καταμπερδευτει. Θεμα drivers/laptop δεν παιζει, αφου στην βιβλιοθηκη του πανεπιστημιου αλλα και στο τμημα πληροφορικης παει σφαιρα (ασε που το κανει και στου πατερα μου). Το σημα ειναι παντοτε 3 γραμμες και ανω.

Μου εκαναν αντικατασταση το sagen μια φορα, αλλα τιποτα... :mad:

Τι μπορει να φταιει? Ειλικρινα, καθε βοηθεια ευπροσδεκτη

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...