Προς το περιεχόμενο

Συγχρονισμός Mircrosoft Outlook + Microsoft Entourage

spyros1234

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Γεια σας

Είμαι καινούριος χρήστης mac

Προσπαθώ να βρω ένα τρόπω να συγχρονίσω τα mail μου το ημερολόγιο και τις επαφές μου από το Outlook 2007 στο Entourage. Στο Mac έχω το Microsoft Office 2008

Άμα δεν γίνετε να συγχρονιστούν πως θα μπορούσα απλά να μεταφέρω του φακέλους με τα e-mail , τις επαφές και το ημερολόγιο

Σας Ευχαριστώ

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Γεια σου φίλε spiros.

Δεν είμαι χρήστης Outlook, ούτε Entourage, αλλά έχω ακούσει ότι μπορείς να κάνεις export τα mail, επαφές κλπ από το Outlook σε ένα τεράστιο αρχείο (δεν θυμάμαι κατάληξη). Αφού λοιπόν και το Entourage είναι της μικρομαλακής, φαντάζομαι θα μπορείς να το κάνεις import εκεί.

Χρησιμοποίησε και το google, μπας κ έχει τίποτα.

Ελπίζω να βοήθησα!

:)

Αφού λοιπόν και το Entourage είναι της μικρομαλακής, φαντάζομαι θα μπορείς να το κάνεις import εκεί.

Ναι, αυτό θα ήταν λογικό, αλλά μην ξεχνάς πως μιλάμε για τη microsoft! Δεν έχω δοκιμάσει το Entourage από το Office 2008 for Mac, αλλά στην προηγούμενη του έκδοση (2004) ΔΕΝ υπήρχε εύκολος τρόπος για Import από Outlook.

Ελπίζω στη νέα έκδοση να είναι καλύτερα τα πράγματα...

Δεν υπάρχει απλή και εύκολη μετάβαση από outlook 2007 σε entourage 2008. Μπορείς μόνο με 3ο πρόγραμμα να το κάνεις. Στα windows που έχεις το outlook μπορείς να χρησιμοποιήσεις το πρόγραμμα aid4mail και να μετατρέψεις το .pst αρχείο του Outlook σε mbox που μπορεί να γίνει import στο entourage. Διαφορετικά μπορείς να ακολουθήσεις αυτό το παράδειγμα.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...