spyros1234 Δημοσ. 30 Απριλίου 2008 Share Δημοσ. 30 Απριλίου 2008 Γεια σας Είμαι καινούριος χρήστης mac Προσπαθώ να βρω ένα τρόπω να συγχρονίσω τα mail μου το ημερολόγιο και τις επαφές μου από το Outlook 2007 στο Entourage. Στο Mac έχω το Microsoft Office 2008 Άμα δεν γίνετε να συγχρονιστούν πως θα μπορούσα απλά να μεταφέρω του φακέλους με τα e-mail , τις επαφές και το ημερολόγιο Σας Ευχαριστώ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vasilis1 Δημοσ. 30 Απριλίου 2008 Share Δημοσ. 30 Απριλίου 2008 Προσοχή: Γράψτε μόνο με ελληνικούς χαρακτήρες. Τα μηνύματα γραμμένα με greeklish διαγράφονται Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
spyros1234 Δημοσ. 30 Απριλίου 2008 Μέλος Share Δημοσ. 30 Απριλίου 2008 Με συγχωρείτε απλά δεν είχα ελληνικούς χαρακτήρες Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
AggeLON Δημοσ. 1 Μαΐου 2008 Share Δημοσ. 1 Μαΐου 2008 Γεια σου φίλε spiros. Δεν είμαι χρήστης Outlook, ούτε Entourage, αλλά έχω ακούσει ότι μπορείς να κάνεις export τα mail, επαφές κλπ από το Outlook σε ένα τεράστιο αρχείο (δεν θυμάμαι κατάληξη). Αφού λοιπόν και το Entourage είναι της μικρομαλακής, φαντάζομαι θα μπορείς να το κάνεις import εκεί. Χρησιμοποίησε και το google, μπας κ έχει τίποτα. Ελπίζω να βοήθησα! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
skous Δημοσ. 2 Μαΐου 2008 Share Δημοσ. 2 Μαΐου 2008 Εάν χρησιμοποιείς exchnage, τότε μπορείς να τα φορτώσεις όλα στον server και μετά να τα πάρεις στο entourage Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
georgeadams Δημοσ. 2 Μαΐου 2008 Share Δημοσ. 2 Μαΐου 2008 Αφού λοιπόν και το Entourage είναι της μικρομαλακής, φαντάζομαι θα μπορείς να το κάνεις import εκεί. Ναι, αυτό θα ήταν λογικό, αλλά μην ξεχνάς πως μιλάμε για τη microsoft! Δεν έχω δοκιμάσει το Entourage από το Office 2008 for Mac, αλλά στην προηγούμενη του έκδοση (2004) ΔΕΝ υπήρχε εύκολος τρόπος για Import από Outlook. Ελπίζω στη νέα έκδοση να είναι καλύτερα τα πράγματα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ToroLoco Δημοσ. 6 Μαΐου 2008 Share Δημοσ. 6 Μαΐου 2008 Δεν υπάρχει απλή και εύκολη μετάβαση από outlook 2007 σε entourage 2008. Μπορείς μόνο με 3ο πρόγραμμα να το κάνεις. Στα windows που έχεις το outlook μπορείς να χρησιμοποιήσεις το πρόγραμμα aid4mail και να μετατρέψεις το .pst αρχείο του Outlook σε mbox που μπορεί να γίνει import στο entourage. Διαφορετικά μπορείς να ακολουθήσεις αυτό το παράδειγμα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.