Προς το περιεχόμενο

πολυ παραξενο προβλημα στα win

mea-culpa

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας και χρονια πολλα. Θα ηθελα να ανεφερθω σε κατι που συνεβει στο pc μου προσφατα. Καθως λοιπον το βλεπω να "σερνεται" ειπα να το κανω ενα φορματ. Ο δiσκος μου ειναι χωρισμενος στα δυο. 1 ειναι100g και ειναι αυτος που χρησιμοποιω και εχω τα win και ο αλλος ειναι 60g τον οποιο απλα τον εχω για να αποθηκευω διαφορα που μου χρειαζονται. Καθως λοιπον ξεκιναω το φορματ λεει να πατησουμε ενα κουμπι να "μπουταρι" στο cd. Αφου το κανω αυτο κανει την δουλεια του φορτωνει αρχεια κανει τα διαφορα διαλλεγω το δισκο που θελω να "φορμαρω" κτλπ. Αφου τα κανει ολα αυτα σε καποια στιγμη κανει επανεκκινηση. Αφου κανει την επανεκκινηση περιμενω να μπει στα win αντι αυτου ομως οπως ειναι βγαζει μια φατσουλα :-) κατι σαν αυτην ενα τετραγωνο κοκκινο με μεσα το γραμμα Η και ενα αλλο τετραγωνο χρωματιστο με μεσα το Ν διασπαρτα στην οθονη και κολλαει. Νομιζοντας πως ειναι ιος περνω ενα cd με antivirus και το κανω scan με δυο απο αυτα. Τιποτα το προβλημα επιμενει δεν μπορω να το κανω ολο φορματ θα εχανα και τα υπολοιπα αρχεια. Περνω αλλο cd με win τιποτα τα ιδια. Ειχα ενα cd με ubuntu αυτα τα εκανε κανονικα εγατασταση. Τελικα βγαζω το σκληρο ευτυχως εσωσα τα αρχεια μου και τον εκανα ολο φορματ.Παλι ομως βλεπω το pc "σερνεται" ξερει μηπως καποιος κατι να με help?

Δημοσ.

Αυτο με την φατσούλα το θημάμαι ,μου είχε γίνει κάτι παρόμιο στα xp , συγκεκριμένα κάτι σαν pac man φαντασματα και έγραφε οτι έχω ιό και να πάω στην ταδε ιστοσελίδα για να δώ τι είναι,παρόλα αυτα δεν είχα internet

αυτές τις μέρες και μου φαινόταν αδιανόητο κάτι τέτοιο .

Τώρα γιατί σέρνεται το pc σου

σε ubuntu σου σερνόταν πάλι.

Τώρα μια πιθανή εξήγιση είναι οτι υπερθερμαίνεται ο cpu.

Δημοσ.

Το προβλημα δημιουργηθηκε αποτομα δηλ ειμαι στο νετ το βλεπω σερνεται λεω δεν το κανω φορματ? και δημιουργηθηκε αυτο το προβλημα.Το linux τελικα δεν το εβαλα να υπερθερμαινεται οχι σιγουρα το ειχα ανοιχτο απο παντου ειχε τυχει δηλαδη ετσι,ασε που το ελεγχο κιολας, τωρα μνημες και τετοια δεν πιστευω δεν θα εβγαζε φατσουλα,partition και να κανω ειναι το ιδιο γιατι δεν εκκινουν τα win και ναι καθε φορα που βαζω cd και αν δεν πατισω την αρχη κουμπι να μπουταρει στο cd και το αφησω ετσι να συνεχισει παλι τα ιδια κανει τι να πω εχω απινδησει δεν ξερω αν καποιος ξερει ας μας διαφωτισει ολους. Ευχαριστω ολους για το ενδιαφερον σας και για το κοπο που κανατε να διαβασετε το προβλημα μου.

Δημοσ.

light360 δεν το γνωριζω αυτο για μπλε οθονη το σιγουρο ειναι οτι δεν γινεται μπλε αν αυτο εννοεις τωρα για κατι αλλο να δω πολυ ευχαριστως αν μου πεις τι. Ευχαριστω

Δημοσ.

εχω τα xp professional τον εχω κανει πλεον ολον διαγραφη και ξανα απο την αρχη αλλα παιδια παει πολυ αργα απο οτι βλεπω τωρα, παλιοτερα μολις τον εκανα φορματ πετουσε τωρα κανει ποση ωρα να να ανοιξει το google η εστω μια σελιδα

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...