washcloud Δημοσ. 11 Μαΐου 2008 Δημοσ. 11 Μαΐου 2008 oυουουουου ναι ναι ...αφού εγώ τις εμπιστεύομαι πιο πολύ κι απ΄τη γνωστή χλωρίνη
-WISE- Δημοσ. 11 Μαΐου 2008 Δημοσ. 11 Μαΐου 2008 ετσι σε θελω...α να σε ρωτησω ρε γουοσκλαουντ μηπως ηρθε η ωρα να παμε σε κανα μοντ να του πουμε να το κλειδωσει?
ΦΡΑΝΤΣΕΣΚΑ ΣΑΝΤ Δημοσ. 12 Μαΐου 2008 Δημοσ. 12 Μαΐου 2008 (...σοβαρά τώρα, ΕΙΝΑΙ "σημαντικό" πρόβλημα αυτό που σου έλυσε ο δίποδος αρσενικός του σπιτιού, και καλό θα ήταν να υπάρχει εδώ) ...ΕΚΤΟΣ κι αν εννοούσες το χάσιμο της γοητείας του εν λόγω αρσενικού....Γιατί στην αρχή το πήρα για την "γοητεία του προβλήματος"... (...αλλά κι έτσι να 'ναι, πες του να το ποστάρει αυτός, και 'συ ρίξε μαύρη πέτρα στο συγκεκριμένο θρεντ... ) μα τυχαια λες το εγραψα ετσι ωστε να μπορει κανεις να εννοησει και τα δυο? για διποδος καλος ειναι αλλα δεν τον βλεπω συχνα, μολις μπορεσω να τον ξαναπετυχω θα τον ρωτησω και θα σας πω, οποτε μην το κλεισετε μοδς (mods) πλς
washcloud Δημοσ. 12 Μαΐου 2008 Δημοσ. 12 Μαΐου 2008 ετσι σε θελω...α να σε ρωτησω ρε γουοσκλαουντ μηπως ηρθε η ωρα να παμε σε κανα μοντ να του πουμε να το κλειδωσει? ...πριν πας σε πορείες ,παίρνεις τηλέφωνο και τα ΜΑΤ ρε συ |WISE| ; (...πολύ νοικοκύρης αυτό το παιδί ) ...Μάλλον νομίζω ότι ΕΜΕΙΣ πρέπει να την κάνουμε μ' ελαφρά, είναι θέμα που παίζει, και μπορεί κάποιος, κάπου, κάπως, κάποτε να το ξεθάψει και να ποστάρει (πχ η ΦΡΑΝΤΣΕΣΚΑ ΣΑΝΤ, μπορεί να έχει κανένα close encounter of the δίποδος kind, και να μοιραστεί τα μυστικά του μαζί μας...), γι' αυτό δεν βλέπω λόγο να κυνηγάμε τα μοντερατόρια για να το κλειδώσουν....
-WISE- Δημοσ. 13 Μαΐου 2008 Δημοσ. 13 Μαΐου 2008 οκ!εχεις δικιο.εγω προσωπικα δεν ξαναποσταρω εδω!ξερω οτι τωρα το τοπικ θα χασει την αιγλη του αλλα δεν πειραζει, καλη καρδια..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.