-WISE- Δημοσ. 8 Μαΐου 2008 Δημοσ. 8 Μαΐου 2008 |WISE| γενικά προβλήματα πολλά έχει τους τελευταίους μήνες το msn. μπορεί να πετάει έξω για ένα σωρό άκυρους λόγους.. που σαι χαμενος ρε PETROS13??καιρο ειχα να δω απαντηση σου κατω απο μενα!:lol: ναι ρε γμτ τρωει σκαλωματα τρελλα...βεβαια οταν του κανω εγω επιδιορθωση δεν καταλαβαινω και πολυ που ειναι το προβλημα.και δν ξερω ναν βοηθαει παγματικα.
PETROS13 Δημοσ. 8 Μαΐου 2008 Δημοσ. 8 Μαΐου 2008 που σαι χαμενος ρε PETROS13??καιρο ειχα να δω απαντηση σου κατω απο μενα!:lol:ναι ρε γμτ τρωει σκαλωματα τρελλα...βεβαια οταν του κανω εγω επιδιορθωση δεν καταλαβαινω και πολυ που ειναι το προβλημα.και δν ξερω ναν βοηθαει παγματικα. αφού και εσύ δεν μπαίνεις όπου απαντώ εγώ ! συνήθως σου δείχνει τι έχει πρόβλημα... τις περισσότερες φορές θέλει να κάνεις 2-3 φορές log in για να μπει κανονικά... έχω δει σε pc που εμφανίζει συνέχεια το μήνυμα ( Σύνδεση στο ιντερνετ ) αν πατήσεις εργασία χωρίς σύνδεση 'ή το κλήσεις, τότε δεν θα μπαίνει καν στο msn γιατί συνδέεται με τον i.e.
ΦΡΑΝΤΣΕΣΚΑ ΣΑΝΤ Δημοσ. 8 Μαΐου 2008 Δημοσ. 8 Μαΐου 2008 λοιπον, ο αντρας (χιχι) μου τα διορθωσε ολα (ΧΙΧΙ) εκτος απο το χρωμα του messenger (grrr) που απο πρασινακι εχει γινει ενα πεθαμενο γκρι-something ... φαινεται πως καποιο φιλτρο του αντι-ιικου μου (NOD) ειχε καταφερει να μπλεξει και να μπλοκαρει τα Mail ... αν εχετε καποια ιδεα για το πώς να φτιαξω το χρωμα ur more than welcome!
-WISE- Δημοσ. 8 Μαΐου 2008 Δημοσ. 8 Μαΐου 2008 λοιπον, ο αντρας (χιχι) μου τα διορθωσε ολα (ΧΙΧΙ) εκτος απο το χρωμα του messenger (grrr) που απο πρασινακι εχει γινει ενα πεθαμενο γκρι-something ... φαινεται πως καποιο φιλτρο του αντι-ιικου μου (NOD) ειχε καταφερει να μπλεξει και να μπλοκαρει τα Mail ... αν εχετε καποια ιδεα για το πώς να φτιαξω το χρωμα ur more than welcome! αφου εχει επιλογη το μσν.πατας στο πινελακι και αλλαζεις χρωμα...ειναι στην μπαρα που σου δειχνει αμα εχεις εμαιλ.πανω δεξια!
ΦΡΑΝΤΣΕΣΚΑ ΣΑΝΤ Δημοσ. 9 Μαΐου 2008 Δημοσ. 9 Μαΐου 2008 αφου εχει επιλογη το μσν.πατας στο πινελακι και αλλαζεις χρωμα...ειναι στην μπαρα που σου δειχνει αμα εχεις εμαιλ.πανω δεξια! δε μπορω να αλλαξω χρωμα στο ΠΕΡΙΓΡΑΜΜΑ της σελιδας που δειχνει τις επαφες οχι φοντα συνομιλιας, αλλα τη ΚΟΡΝΙΖΑ ας πουμε. ειναι νεκρη
-WISE- Δημοσ. 9 Μαΐου 2008 Δημοσ. 9 Μαΐου 2008 δε μπορω να αλλαξω χρωμα στο ΠΕΡΙΓΡΑΜΜΑ της σελιδας που δειχνει τις επαφες οχι φοντα συνομιλιας, αλλα τη ΚΟΡΝΙΖΑ ας πουμε. ειναι νεκρη ναι αυτο εννοω...για το περιγραμμα.διαβασε προσεκτικα αυτο που εγραψα και θα καταλαβεις... το πινελακι ειναι στην ιδια μπαρα που σου δειχνει το φακελακι με τα εμαιλ σου...
washcloud Δημοσ. 9 Μαΐου 2008 Δημοσ. 9 Μαΐου 2008 |WISE| πληζ, όχι άλλο "εμαιλ" , θα σαλτάρω απ΄το παράθυρο (κι είμαι και ισόγειο, και θα σπάσω κα΄να πόδι, όχι τίποτ΄άλλο δηλαδή...)
ΦΡΑΝΤΣΕΣΚΑ ΣΑΝΤ Δημοσ. 9 Μαΐου 2008 Δημοσ. 9 Μαΐου 2008 ναι αυτο εννοω...για το περιγραμμα.διαβασε προσεκτικα αυτο που εγραψα και θα καταλαβεις... το πινελακι ειναι στην ιδια μπαρα που σου δειχνει το φακελακι με τα εμαιλ σου... εχεις δικιο ... ευχαριστω πολυ ισχυει οτι μπορω να σου στειλω πμ anytime εεε?
-WISE- Δημοσ. 10 Μαΐου 2008 Δημοσ. 10 Μαΐου 2008 |WISE| πληζ, όχι άλλο "εμαιλ" , θα σαλτάρω απ΄το παράθυρο (κι είμαι και ισόγειο, και θα σπάσω κα΄να πόδι, όχι τίποτ΄άλλο δηλαδή...) ε αμα ειναι να σαλταρεις να το κοψω!!απλα πρεπει να καταλαβεις ποσο εκνευριστικο ειναι το αλτ σιφτ συνεχεια!(η μηπως επρεπε να πω το alt shift ?? ) εχεις δικιο ... ευχαριστω πολυ ισχυει οτι μπορω να σου στειλω πμ anytime εεε? τπτ καλε γιαυτο ειμαστε εδω.για να βοηθαμε και να βοηθιομαστε!ΟΧΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ!!οχι πμ!pm!!χαχαχαχαχαχαχαχα!ναι μπορεις να στλ η pm η e-mail οποτε χρειαστεις!(το σωσα κα8ολου washcloud?)
washcloud Δημοσ. 10 Μαΐου 2008 Δημοσ. 10 Μαΐου 2008 (γκουχ) ...ε...ναι,βεβαίως. (βασικά πρέπει και συ να καταλάβεις ότι άντε και να γράψεις "μέιλ" , άντε και "ι-μέιλ", βαριά-βαριά "ιμέιλ", "ΤΡΩΓΕΤΑΙ"...Αλλά ρε παιδί μου, "ε ΜΑ Ιλ", διαβάζεται σαν όνομα από την Παλαιά Διαθήκη, και όπως και να το κάνεις, σου σηκώνεται η πέτσα...Και 'μένα μου τη δίνει το αλτ-σιφτ, αλλά ξέρω 'γω, τουλάχιστον να διαβάζεται -λέω 'γω, τώρα- όπως "ακούγεται"...) ΦΡΑΝΤΣΕΣΚΑ ΣΑΝΤ, δε μας λες και τί "μαγκιά" εκτέλεσε ο "μέηλ" σου, και την έβγαλες λάδι με το...μέιλ σου ; Είμαι σίγουρος πως πολοί θα το βρουν χρήσιμο... (εκτός κι αν πρόκειται για ενδοοικογενειακό μυστικό )
ΦΡΑΝΤΣΕΣΚΑ ΣΑΝΤ Δημοσ. 10 Μαΐου 2008 Δημοσ. 10 Μαΐου 2008 εμ αμα ηξερα ακριβως τι εκανε θα εχανε μεγαλο μερος της γοητειας του ...
-WISE- Δημοσ. 11 Μαΐου 2008 Δημοσ. 11 Μαΐου 2008 υπαρχουν τα γκρικλις,υπαρχει και η νεα γλωσσα που επινοησα.πως ειναι η γλωσσα των ξοτικων?ενα τετοιο πραμα. αντε ρε φρατζεσκα μαθε και πες και στον washcoud μπας και ριξει καμια γυναικα!:lol:
washcloud Δημοσ. 11 Μαΐου 2008 Δημοσ. 11 Μαΐου 2008 ...αυτό να το εκλάβω ως σπόντα για τις απροσμέτρητές μου γνώσεις περί της πληροφορικής, |WISE| ; ..γμτ, μια κούκλα είναι το ινσόμνια, τί λέω, μια θεά, αλλά από σμάιλις...Τώρα που χρειάζομαι ένα από 'κεινα που ρίχνουν ροπαλιές ! ...και δεν τονε ρωτάς τότε βρε ΦΡΑΝΤΣΕΣΚΑ ΣΑΝΤ ; ...εκτός κι άμα φοβάσαι μην του μπούνε τπτ ψύλλοι στ' αυτιά, του στυλ "κάτσε ρε συ, τί με ρωτάει αυτή για πισί, λες να έμπλεξε με κανένα πληροφορικάριο ; !" (...σοβαρά τώρα, ΕΙΝΑΙ "σημαντικό" πρόβλημα αυτό που σου έλυσε ο δίποδος αρσενικός του σπιτιού, και καλό θα ήταν να υπάρχει εδώ) ...ΕΚΤΟΣ κι αν εννοούσες το χάσιμο της γοητείας του εν λόγω αρσενικού....Γιατί στην αρχή το πήρα για την "γοητεία του προβλήματος"... (...αλλά κι έτσι να 'ναι, πες του να το ποστάρει αυτός, και 'συ ρίξε μαύρη πέτρα στο συγκεκριμένο θρεντ... )
-WISE- Δημοσ. 11 Μαΐου 2008 Δημοσ. 11 Μαΐου 2008 γουοσκλαουντ ετσι να το εκλαβεις!!αυτο ακριβως εννοω!! παντως εχεις δικιο δεν εχει καλα σμαιλις.. αντε πες μας και δεν θα του μπουνε ψυλλοι αφου εμεις οι αντρες σας εμπιστευομαστε ε wash?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.