sfakattack Δημοσ. 30 Απριλίου 2008 Δημοσ. 30 Απριλίου 2008 Μόλις σήμερα έβαλα ίντερνετ στο σπιτι.Όλα δουλεύουν καλά...εκτός του messenger.Όταν πάω να μπω μου εμφανίζει μήνυμα σφάλματος ότι δεν ειμαι συνδεδεμένος στο νετ και βγάζει δίπλα τον αριθμό 81000363.Εγώ μπαίνω κανονικά στο νετ όπως και βλέπω άνετα και τα mail μου.Τι λέτε να παίζει.Έψαξα λίγο στο google αλλά μπερδεύτηκα πραγματικά και ήλπιζα να βοηθήσετε εσείς.Περιμένω τις ιδέες σας.
sfakattack Δημοσ. 30 Απριλίου 2008 Μέλος Δημοσ. 30 Απριλίου 2008 Παιδιά,μόλις εγκατέστησα το sp2 των xp για να μπορέσω να βάλω το live messenger.Το έβαλα και το αποτέλεσμα όταν πήγα να κάνω sign in είναι το παρακάτω: We were unable to sign you into Windows Live Messenger at this time.Please try again later Windows Live Messenger has made several failed attempts to sign you in.Your firewall may be blocking Windows Live Messenger from connecting to the service.Please review your firewall settings.See the retailers instructions for more information. Error code: 80048820 Extended error codeQ 8004840a Μπορεί να βοηθήσει κανείς;
SPchief Δημοσ. 1 Μαΐου 2008 Δημοσ. 1 Μαΐου 2008 Μήπως δεν το έχεις κάνει allow από το firewall σου; Ποιο firewall χρησιμοποιείς;
Black Demis Δημοσ. 1 Μαΐου 2008 Δημοσ. 1 Μαΐου 2008 αν έχεις vista κανε αυτό: Πάτα στο command prompt αυτό: netsh int tcp set global autotuninglevel=disabled Μέτα exit και κανε reboot στο pc και δες αν έχεις σωστή ημερομηνία στο pc
illusionist Δημοσ. 3 Μαΐου 2008 Δημοσ. 3 Μαΐου 2008 Αντιμετωπιζω και εγω προβλημα με το Messenger! Εχω εγκαταστησει το WLiveMessenger στο laptop με Vista! Μου πεταει error code 81000306. Εκανα καποιες ενεργειες π.χ. ipconfig /flushdns και μου πεταει μηνυμα οτι χρειαζεται προβιβασμος δικαιωματων! Το laptop ειναι συνδεδεμενο με καλωδιο ethernet σε ρουτερ! Στο αλλο pc το msn παιζει μια χαρα! Καμια ιδεα???
ΦΡΑΝΤΣΕΣΚΑ ΣΑΝΤ Δημοσ. 6 Μαΐου 2008 Δημοσ. 6 Μαΐου 2008 παιδια πώς ειναι δυνατον να λειτουργει οκ το msn messenger αλλα να μην εχω προσβαση στα mail? ενω βλεπω ποσα εισερχομενα εχω δε μπορω να ανοιξω τη σελιδα. καμια ιδεα?
washcloud Δημοσ. 6 Μαΐου 2008 Δημοσ. 6 Μαΐου 2008 Εννοείς ότι ΜΠΑΙΝΕΙΣ στη σελίδα του mail σου(δέχεται τους κωδικούς σου), αλλά με το που κλικάρεις το λινκ για τα εισερχόμενα δεν σου τα ανοίγει ;
ΦΡΑΝΤΣΕΣΚΑ ΣΑΝΤ Δημοσ. 6 Μαΐου 2008 Δημοσ. 6 Μαΐου 2008 οχι, μπαινω στο Messenger, βλεπω ποσα εισερχομενα εχω, παω να τα δω και παιρνω την απαντηση ''bad request - invalid verb'', ομοιως αν παω να προσπαθησω το ιδιο απο την κεντρικη σελιδα hotmail.com το ιδιο μηνυμα μου βγαζει οταν παω σε συγκεκριμενες σελιδες και επειδη σπαστηκα αγριως, googlαρα λιγακι και δες δες δες: Scott (not registered) Having had no luck tracking down an answer or finding somebody else having this problem, I'm posting here on the chance somebody might have a tip. THANKS in advance. I can only ever attempt to login at Hotmail once. I hit sign in and I get a "Bad Request (Invalid Verb)" error. It doesn't matter which URL/route I take to get to the login screen, or whether I login at https://login.live.com/ first and click to link over to Hotmail — as soon as I'm about to be able to reach the account I get this "Bad Request (Internal Verb)" 400 error. I noticed that some folks are having login trouble as is posted here: http://support.mozilla.com/tiki-view_forum_thread.php?forumId=1&comments_parentId=5031#threadId7258 But I can't get in at all. I get the same error in IE7 as I do in Firefox. I'm running Vista. This started at the beginning of January when I got this new PC which is running Vista. I figured Vista was to blame, but after reading the thread lined above I think maybe it might be on the MS site end of things. I experience this error on a number of their pages, but it has occurred on the odd different site a few times, but consistently on MS pages, and always at Hotmail. The only solution I've seen suggested is to re-install Vista. http://support.mozilla.com/tiki-view_forum_thread.php?forumId=1&comments_parentId=7801 και να φανταστεις οτι δεν εχω καν vista
washcloud Δημοσ. 6 Μαΐου 2008 Δημοσ. 6 Μαΐου 2008 Eμ τα λένε αυτά (το είδος του προβλήματος). Τεσπα, νομίζω ότι παλιότερα το είχα ψάξει και λύση γιοκ. Κάνε και μια αναζήτηση στο insomnia. Πάντως, με μια γρήγορη ματιά, "έτοιμη" λύση δεν φαίνεται να υπάρχει (πχ εδώ δες τί λέει, αν ψοφάς για διάβασμα http://support.mozilla.com/tiki-view_forum_thread.php?forumId=1&comments_parentId=7801 -ΚΑΤΙ λέει για ένα χότφιξ...για δοκίμασε) Προτείνω "μπακάλικα" start/run και sfc / scannow (το cd των win μέσα) καθαρισμό δίσκου και registry με πχ Ccleaner μετά επαναφορά συστήματος μετά πέρασμα των win πάνω απ΄τα win και τέλος κόψιμο λαιμού (κι αφού βρίσεις το μισό σπίτι της microsoft, δώσε μια ευκαιρία στα λίνουξ ) *αν θες περίμενε και λίγο πριν ζαλωθείς κατσαβίδια και γεωτρύπανα, μπας και κανένας παλληκάρης με στείλει για καφέδες και ΄μένα και τις "λύσεις" μου...
ΦΡΑΝΤΣΕΣΚΑ ΣΑΝΤ Δημοσ. 6 Μαΐου 2008 Δημοσ. 6 Μαΐου 2008 παντως εδω και καμια 15αρια μερες μου εβγαζε στανταρ ενα μηνυμα σε παραθυρο το pc, κατι σαν error console που απ΄οτι καταλαβα αφορουσε ρυθμισεις ηλεκτρονικου ταχυδρομιου ... κλασικα (για το γυναικειο μυαλο) δεν εδωσα ιδιαιτερη σημασια αφου δεν εμοιζε να μου δημιουργει προβλημα σε τιποτα κατι τετοιες στιγμες ειναι που σκεφτομαι οτι εχει καποια χρησιμοτητα ενας αντρας στο σπιτι ... ευτυχως μεχρι να ξημερωσει το εχω ξεχασει
washcloud Δημοσ. 7 Μαΐου 2008 Δημοσ. 7 Μαΐου 2008 365 x 50= 18250 Δηλαδή 1ας την ημέρα (βράδυ), άντε για 50 χρόνια, είναι 18250. Όπου και να είσαι, τι διάλο, ο αριθμός δεν είναι μεγάλος. Βρίσκονται. Τσιμπάς έναν κάθε βράδυ, και το πρωί άντε στο καλό. Τί θέλω να πω: ΕΙΝΑΙ εφικτό να παίζει ΕΝΑΣ κάθε βράδυ στο σπίτι, για κάθε ενδεχόμενο, και το πρωί μπορείς να συνεχίσεις να είσαι οκ με τις πεποιθήσεις σου. Απλά θα χρειαστεί να βγαίνεις έξω ΚΑΘΕ μέρα.
ΦΡΑΝΤΣΕΣΚΑ ΣΑΝΤ Δημοσ. 7 Μαΐου 2008 Δημοσ. 7 Μαΐου 2008 365 x 50= 18250Δηλαδή 1ας την ημέρα (βράδυ), άντε για 50 χρόνια, είναι 18250. Όπου και να είσαι, τι διάλο, ο αριθμός δεν είναι μεγάλος. Βρίσκονται. Τσιμπάς έναν κάθε βράδυ, και το πρωί άντε στο καλό. Τί θέλω να πω: ΕΙΝΑΙ εφικτό να παίζει ΕΝΑΣ κάθε βράδυ στο σπίτι, για κάθε ενδεχόμενο, και το πρωί μπορείς να συνεχίσεις να είσαι οκ με τις πεποιθήσεις σου. Απλά θα χρειαστεί να βγαίνεις έξω ΚΑΘΕ μέρα. καθε ΝΥΧΤΑ μαλλον, αλλα μεγαλωνοντας δεν ειμαι πια και τοσο καταλληλη γι' αυτα ''οσο περισσοτερο γνωριζω τους αντρες τοσο περισσοτερο λατρευω το γατο μου'' ...
washcloud Δημοσ. 7 Μαΐου 2008 Δημοσ. 7 Μαΐου 2008 Ε όχι ρε συ, δεν είναι απαραίτητο νύχτα. Μια βόλτα την ημέρα που θα ΄σαι έξω και για δουλειά πχ, ένα "έρχεσαι για ποτό, φαγητό, γουατέβερ το βράδυ ; ", και φτάνει. Τσιμπάμε αμέσως άλλωστε Κι το πρωι, είπαμε, ουστ. (εγώ πάλι γνωρίζοντας τις γάτες μου, προσπαθώ να θυμηθώ τί ήταν αυτό που έψαχνα στις γυναίκες... ) (..αλήθεια, έκανες καμμιά απόπειρα με το μέιλ ; ) (...την αλληλογραφία δλδ.... )
-WISE- Δημοσ. 7 Μαΐου 2008 Δημοσ. 7 Μαΐου 2008 κατι τετοιες στιγμες ειναι που σκεφτομαι οτι εχει καποια χρησιμοτητα ενας αντρας στο σπιτι ... ευτυχως μεχρι να ξημερωσει το εχω ξεχασει οποτε θες στλ pm! πλακιτσα.ρε παιδια μηπως ειναι το κλασικο σκαλωμα που τρωνε msn και hotmail που και που?εχουν ανοιξει πολλα τοπικ για αυτα τα προβληματα.
PETROS13 Δημοσ. 8 Μαΐου 2008 Δημοσ. 8 Μαΐου 2008 όταν βγάζει ένα τέτοιο σφάλμα, (και δεν μπορούμε να μπούμε) πάμε πάντα επιδιόρθωση του προβλήματος και βλέπουμε που θα δείξει ότι είναι το λάθος. συνήθως αν δεν μπαίνει με την πρώτη στα εισερχόμενα του hotmail το πρόβλημα λύνεται με επανεγκατάσταση msn ή με ένα απλό F5 ... |WISE| γενικά προβλήματα πολλά έχει τους τελευταίους μήνες το msn. μπορεί να πετάει έξω για ένα σωρό άκυρους λόγους..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.