Προς το περιεχόμενο

Αγορα macbook, HELP

iced

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Επιτελους ηρθε η ωρα να παω και εγω σε mac... Τα πολλα λογια ειναι φτωχεια

budget: 1000E

Φορητος: MacBook

Δωστε μου μερικες πληροφοριες και συμβουλες παρακαλω σε οτι αφορα το νεο μοντελο με penrun, απο που να το αγορασω, τι παιζει με την εγγυηση και αγορα επεκτασης της...

Δημοσ.
Επιτελους ηρθε η ωρα να παω και εγω σε mac... Τα πολλα λογια ειναι φτωχεια

budget: 1000E

Φορητος: MacBook

Δωστε μου μερικες πληροφοριες και συμβουλες παρακαλω σε οτι αφορα το νεο μοντελο με penrun, απο που να το αγορασω, τι παιζει με την εγγυηση και αγορα επεκτασης της...

Μπορείς να το αγοράσεις απο παντού σχεδόν, η εγγύηση είναι 1 χρόνος (και δεν έχω καταλάβει γιατί), επέκταση δεν ξέρω αμα παίζει

Δές στο http://www.applestore.gr

Εγώ θα σου πρότεινα να πάς σε ένα Apple Demo Center (π.χ. στην Στουρνάρη ή στην Ακαδημίας) για να το δείς απο κοντά και να σε κατατοπίσουν πλήρως

Δημοσ.

Τελικα θα παω σε ενως μηνως μεταχ 2,4 τελικα... Επαθα σοκ οταν καταλαβα οτι το απλο δεν εχει dvd rec... Οχι οτι γραφω παρα πολλα αλλα ας υπαρχει κατι τετοιο, θα το χρειαστω σιγουρα με την δουλεια που θα του κανω!

Δημοσ.
Τελικα θα παω σε ενως μηνως μεταχ 2,4 τελικα... Επαθα σοκ οταν καταλαβα οτι το απλο δεν εχει dvd rec... Οχι οτι γραφω παρα πολλα αλλα ας υπαρχει κατι τετοιο, θα το χρειαστω σιγουρα με την δουλεια που θα του κανω!

:P:p:p:p:p

Δημοσ.

Αν δεν θέλεις οπωσδήποτε φορητό θα σου πρότεινα να δεις για μεταχειρισμένο iMac. Πιστεύω θα βρεις γύρω στα 900 ?. Σε τι τιμή το βρήκες το MacBook αν επιτρέπεται;

Δημοσ.

Φιλε μου αυτο ειναι το καλυτερο που λες, κανω μεγαλη υποχωρηση στις 13" και μαλιστα glossy (ξυρισμα μπροστα στο macbook :P ) αλλα το χρειαζομαι αποκλειστικα για την φορητοτητα του. Βεβαια και το 20" το μεταφερεις αλλα οπως και να το κανεις ειναι αλλιως το αλλο με το πληκτρολογιο του...

Και φυσικα με παει σστο να αγορασω το macbook και τα 1050Ε που θα δωσω αυριο για ενως μηνως laptop...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...