Cleitos Δημοσ. 2 Μαΐου 2008 Μέλος Δημοσ. 2 Μαΐου 2008 Ε εντάξει είπαμε δεν θα το βάλω και όλο ... ρε παιδιά για πείτε μου λίγο μια που ξέρετε, το ρώτησα και πάνω αλλά δεν το προσέξατε μάλλον, έχω microATX, αλλά η μητρική που θα βάλω είναι ATX, θα με ζορίσει καθόλου στην εγκατάσταση ή έτσι απλά όπως είναι και το mATX; για να μην τα βρω μπαστούνια τελευταία στιγμή και ψάχνομαι...
De@th L0rd Δημοσ. 2 Μαΐου 2008 Δημοσ. 2 Μαΐου 2008 πως σου ήρθε φίλε και έβαλες όλο το σωληνάριο δεν μπορώ να καταλάβω...Πρέπει να χε πλάκα πάντως..Σαν να βουρτσίζεις τα δόντια σου χρησιμοποιώντας όλη την οδοντόκρεμα!
frenzy Δημοσ. 2 Μαΐου 2008 Δημοσ. 2 Μαΐου 2008 Ε εντάξει είπαμε δεν θα το βάλω και όλο ... ρε παιδιά για πείτε μου λίγο μια που ξέρετε, το ρώτησα και πάνω αλλά δεν το προσέξατε μάλλον, έχω microATX, αλλά η μητρική που θα βάλω είναι ATX, θα με ζορίσει καθόλου στην εγκατάσταση ή έτσι απλά όπως είναι και το mATX; για να μην τα βρω μπαστούνια τελευταία στιγμή και ψάχνομαι... Δεν έχεις πρόβλημα εκτός κι αν έχεις κανένα media center μικρό κουτί. Το μόνο που πρέπει να κάνεις είναι να αλλάξεις θέση στις βίδες που στηρίζουν τη μητρική ώστε να ταιριάξουν με τη δική σου, και να οργανωθείς λίγο χωροταξικά μιας και θα έχεις λιγότερο χώρο
Cleitos Δημοσ. 2 Μαΐου 2008 Μέλος Δημοσ. 2 Μαΐου 2008 Δεν έχεις πρόβλημα εκτός κι αν έχεις κανένα media center μικρό κουτί. Το μόνο που πρέπει να κάνεις είναι να αλλάξεις θέση στις βίδες που στηρίζουν τη μητρική ώστε να ταιριάξουν με τη δική σου, και να οργανωθείς λίγο χωροταξικά μιας και θα έχεις λιγότερο χώρο To soprano έχω και υποστηρίζει ΑΤΧ κανονικά. Βγαίνουν εύκολα οι βίδες έτσι; θα μπουν λογικά εκεί που θα έχει τρύπες η μητρική σωστά;
frenzy Δημοσ. 2 Μαΐου 2008 Δημοσ. 2 Μαΐου 2008 θα ξεβιδώσεις τα σταντ για τις βίδες και θα τα βάλεις στις ATX θέσεις.
SPARTAN-480-SS Δημοσ. 4 Μαΐου 2008 Δημοσ. 4 Μαΐου 2008 ρε παιδια δεν ηξερα τι να κανω και το εριξα ολο να τελιωνει .... ξερεται κανενα προγραμα που να μετρα τις θερμοκρασιες για να δω αν λειτουργει σωστα ?
SPARTAN-480-SS Δημοσ. 4 Μαΐου 2008 Δημοσ. 4 Μαΐου 2008 οκ το βρηκα απο το bios .. στη cpu εχω 36.5 C και στο mobo εχω 33 C ειναι φυσιολογικη αυτη οι θερμοκρασια ?
N.I.C Δημοσ. 4 Μαΐου 2008 Δημοσ. 4 Μαΐου 2008 οκ το βρηκα απο το bios .. στη cpu εχω 36.5 C και στο mobo εχω 33 C ειναι φυσιολογικη αυτη οι θερμοκρασια ? Ναι...πως όμως το έριξες όλο και δεν ξεχείλισε γύρω-γύρω;; 3gr είχες πάρει;;
SPARTAN-480-SS Δημοσ. 4 Μαΐου 2008 Δημοσ. 4 Μαΐου 2008 εβαλα το σολιναριο που ειχε στο κουτι της η ψυκτρα της asus και ειναι σε μεγεθος οσο ειναι και η arctic silver 5 ( πρεπει να ειναι στα 3 gr ) , η παστα ηταν πηχτη δεν ξερω ομως αν με τη θερμοκρασια θα ελιωσε ,... αμα ηταν και ετρεχε το ζουμι τορα θα τα ειχε τιναξη η cpu ? καπου 15 μερες ειναι που το τοποθετησα
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 4 Μαΐου 2008 Moderators Δημοσ. 4 Μαΐου 2008 Ολες οι παστες που δεν περιεχουν ασήμι δεν ειναι αγωγιμες ηλεκτρικα, δηλαδη δε παθαινει τπτ η cpu. Η AS5 που εχει ασημι ΕΙΝΑΙ αγωγιμη και θα ειχε κανει ενα ωραιο μπουμ
SPARTAN-480-SS Δημοσ. 4 Μαΐου 2008 Δημοσ. 4 Μαΐου 2008 αν κανω overclocking την cpu ποσο λετε να παει η θερμοκρασια απο 36.5 C που ειναι τωρα (στα 2.4 ghz ) στις συχνοτητες 3 ghz και 3.6 ghz
SPARTAN-480-SS Δημοσ. 4 Μαΐου 2008 Δημοσ. 4 Μαΐου 2008 Ολες οι παστες που δεν περιεχουν ασήμι δεν ειναι αγωγιμες ηλεκτρικα, δηλαδη δε παθαινει τπτ η cpu.Η AS5 που εχει ασημι ΕΙΝΑΙ αγωγιμη και θα ειχε κανει ενα ωραιο μπουμ oh αυτη που εβαλα της asus ειχε ασημι
Cleitos Δημοσ. 4 Μαΐου 2008 Μέλος Δημοσ. 4 Μαΐου 2008 Δηλαδή να μην βάλω arctic silver 5; Μην με τρομάζετε έτσι ρε παιδιά
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 4 Μαΐου 2008 Moderators Δημοσ. 4 Μαΐου 2008 Η AS5 ειναι καλυτερη απο ολες απλα θελει κομματακι περισσοτερη προσοχη Μη τρομαζεις βρε σιγα.. Απλα κοιτα να μη σου φυγει απο την επιφανεια της cpu. Αν και συνηθως εχουν και εξτρα μονωση απο πανω στο die Οσο για σενα Spartan, you are lucky Απλα αφησε το ετσι μη το πειραξεις.
Cleitos Δημοσ. 4 Μαΐου 2008 Μέλος Δημοσ. 4 Μαΐου 2008 Αν και συνηθως εχουν και εξτρα μονωση απο πανω στο die δηλαδή; Α και κάτι άλλο sorry που το επαναλαμβάνω ξανά αλλά θέλω να ΄μαι 100% σίγουρος: βάζω πολύ λίγο, όσο ένα κουκούτσι, και το απλώνω με κάρτα;;(όχι πιστωτική, μην έχουμε άλλα μετά )
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.