Προς το περιεχόμενο

Τοποθέτηση θερμοαγώγιμης πάστας

Cleitos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ε εντάξει είπαμε δεν θα το βάλω και όλο :P ;)... ρε παιδιά για πείτε μου λίγο μια που ξέρετε, το ρώτησα και πάνω αλλά δεν το προσέξατε μάλλον, έχω microATX, αλλά η μητρική που θα βάλω είναι ATX, θα με ζορίσει καθόλου στην εγκατάσταση ή έτσι απλά όπως είναι και το mATX; για να μην τα βρω μπαστούνια τελευταία στιγμή και ψάχνομαι...

• Απαντ. 53
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

πως σου ήρθε φίλε και έβαλες όλο το σωληνάριο δεν μπορώ να καταλάβω...Πρέπει να χε πλάκα πάντως..Σαν να βουρτσίζεις τα δόντια σου χρησιμοποιώντας όλη την οδοντόκρεμα!

Δημοσ.
Ε εντάξει είπαμε δεν θα το βάλω και όλο :P ;)... ρε παιδιά για πείτε μου λίγο μια που ξέρετε, το ρώτησα και πάνω αλλά δεν το προσέξατε μάλλον, έχω microATX, αλλά η μητρική που θα βάλω είναι ATX, θα με ζορίσει καθόλου στην εγκατάσταση ή έτσι απλά όπως είναι και το mATX; για να μην τα βρω μπαστούνια τελευταία στιγμή και ψάχνομαι...

Δεν έχεις πρόβλημα εκτός κι αν έχεις κανένα media center μικρό κουτί. Το μόνο που πρέπει να κάνεις είναι να αλλάξεις θέση στις βίδες που στηρίζουν τη μητρική ώστε να ταιριάξουν με τη δική σου, και να οργανωθείς λίγο χωροταξικά μιας και θα έχεις λιγότερο χώρο

Δημοσ.
Δεν έχεις πρόβλημα εκτός κι αν έχεις κανένα media center μικρό κουτί. Το μόνο που πρέπει να κάνεις είναι να αλλάξεις θέση στις βίδες που στηρίζουν τη μητρική ώστε να ταιριάξουν με τη δική σου, και να οργανωθείς λίγο χωροταξικά μιας και θα έχεις λιγότερο χώρο

To soprano έχω και υποστηρίζει ΑΤΧ κανονικά. Βγαίνουν εύκολα οι βίδες έτσι; θα μπουν λογικά εκεί που θα έχει τρύπες η μητρική σωστά;

Δημοσ.

θα ξεβιδώσεις τα σταντ για τις βίδες και θα τα βάλεις στις ATX θέσεις.

Δημοσ.

ρε παιδια δεν ηξερα τι να κανω και το εριξα ολο να τελιωνει .... ξερεται κανενα προγραμα που να μετρα τις θερμοκρασιες για να δω αν λειτουργει σωστα ?

Δημοσ.
οκ το βρηκα απο το bios .. στη cpu εχω 36.5 C και στο mobo εχω 33 C ειναι φυσιολογικη αυτη οι θερμοκρασια ?

Ναι...πως όμως το έριξες όλο και δεν ξεχείλισε γύρω-γύρω;; 3gr είχες πάρει;;

Δημοσ.

εβαλα το σολιναριο που ειχε στο κουτι της η ψυκτρα της asus και ειναι σε μεγεθος οσο ειναι και η arctic silver 5 ( πρεπει να ειναι στα 3 gr ) , η παστα ηταν πηχτη δεν ξερω ομως αν με τη θερμοκρασια θα ελιωσε ,... αμα ηταν και ετρεχε το ζουμι τορα θα τα ειχε τιναξη η cpu ? καπου 15 μερες ειναι που το τοποθετησα

• Moderators
Δημοσ.

Ολες οι παστες που δεν περιεχουν ασήμι δεν ειναι αγωγιμες ηλεκτρικα, δηλαδη δε παθαινει τπτ η cpu.

Η AS5 που εχει ασημι ΕΙΝΑΙ αγωγιμη και θα ειχε κανει ενα ωραιο μπουμ :P

Δημοσ.
Ολες οι παστες που δεν περιεχουν ασήμι δεν ειναι αγωγιμες ηλεκτρικα, δηλαδη δε παθαινει τπτ η cpu.

Η AS5 που εχει ασημι ΕΙΝΑΙ αγωγιμη και θα ειχε κανει ενα ωραιο μπουμ :P

:shock: oh αυτη που εβαλα της asus ειχε ασημι :eek:

• Moderators
Δημοσ.

Η AS5 ειναι καλυτερη απο ολες απλα θελει κομματακι περισσοτερη προσοχη :-)

Μη τρομαζεις βρε σιγα..

Απλα κοιτα να μη σου φυγει απο την επιφανεια της cpu. Αν και συνηθως εχουν και εξτρα μονωση απο πανω στο die :-)

Οσο για σενα Spartan, you are lucky :P Απλα αφησε το ετσι μη το πειραξεις.

Δημοσ.

Αν και συνηθως εχουν και εξτρα μονωση απο πανω στο die :-)

δηλαδή; :confused:

Α και κάτι άλλο sorry που το επαναλαμβάνω ξανά αλλά θέλω να ΄μαι 100% σίγουρος: βάζω πολύ λίγο, όσο ένα κουκούτσι, και το απλώνω με κάρτα;;(όχι πιστωτική, μην έχουμε άλλα μετά :-D)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...