Cleitos Δημοσ. 30 Απριλίου 2008 Δημοσ. 30 Απριλίου 2008 Λοιπόν, αφού έψαξα αρκετά, βλέπω ότι ο καλύτερος τρόπος για την τοποθέτηση θερμοαγώγιμης πάστας, είναι 1-2 σταγόνες στο κέντρο του επεξεργαστή, και άπλωμα με μια κάρτα, ή με το χέρι μέσα σε μια ζελατίνα. (θα προτιμήσω την κάρτα, πιστεύω θα απλωθεί καλύτερα). Είναι σωστός αυτό ο τρόπος; Επίσης πια από τις 2 προτείνετε: Arctic Ceramique ή Arctic Silver 5;
Cleitos Δημοσ. 30 Απριλίου 2008 Μέλος Δημοσ. 30 Απριλίου 2008 ναι απο κει το είδα, αλλά σε κάποιους άλλους οδηγούς λέει για σταγόνες και όχι για μια γραμμή... πιο είναι το καλύτερο, ή μάλλον το πιο ασφαλές; Πια απο τις 2 να πάρω; Ευχαριστώ
Vice Δημοσ. 30 Απριλίου 2008 Δημοσ. 30 Απριλίου 2008 είτε πάρεις την silver είτε την ceramique πιστεύω είναι το ίδιο και θα έλεγα οτι είναι πρέπον να ακολουθήσεις της οδηγίες που προτείνει αυτήν για την εφαρμογή. Εγώ προσωπικά έχω την silver για τον quad και απ'οτι παρακολουθώ και στο forum αυτήν επιλέγουν οι περισσότεροι. την ceramique την βλέπω συχνά σε GPU.
Cleitos Δημοσ. 30 Απριλίου 2008 Μέλος Δημοσ. 30 Απριλίου 2008 Οκ την silver (12gr) τότε. Αυτό που δεν μπορω να καταλάβω όμως είναι πως να στρίψω λίγο τον ανεμιστήρα δεξιά-αριστερά που λέει από την στιγμή που θα κουμπωθεί, και δεν κουνιέται... Θα το κάνω αυτό πριν κουμπωθεί ο ανεμιστήρας;;
spdrosin Δημοσ. 30 Απριλίου 2008 Δημοσ. 30 Απριλίου 2008 Οκ την silver (12gr) τότε. Αυτό που δεν μπορω να καταλάβω όμως είναι πως να στρίψω λίγο τον ανεμιστήρα δεξιά-αριστερά που λέει από την στιγμή που θα κουμπωθεί, και δεν κουνιέται... Θα το κάνω αυτό πριν κουμπωθεί ο ανεμιστήρας;; Nαι ρε συ πριν το κουμπώσεις για να απλωθεί η πάστα. Δεν ειναι τόσο δύσκολο ρε - μην αγχώνεσαι.
Cleitos Δημοσ. 30 Απριλίου 2008 Μέλος Δημοσ. 30 Απριλίου 2008 Άντε και ο Θεός βοηθός... πριν την βάλω, να καθαρίσω την επιφάνεια του heatspreader με αυτό ή δεν χρειάζεται; στον οδηγό λέει μόνο εάν έχει έρθει σε επαφή με άλλη επιφάνεια ή για καθαρισμό από άλλη πάστα. Με τα χέρια μου θα έρθει σε επαφή αλλά θα φοράω γάντια, ωστόσο να τα χρησιμοποιήσω τα καθαριστικά;
Italos20v Δημοσ. 30 Απριλίου 2008 Δημοσ. 30 Απριλίου 2008 Lol φιλε λες και θα κανεις εγχείρηση ανοιχτής καρδιας κανεις. Ριχτού 2-3 σταγόνες πατίκωσε την εκεί και μια χαρά θα είσαι.
Cleitos Δημοσ. 30 Απριλίου 2008 Μέλος Δημοσ. 30 Απριλίου 2008 Lol φιλε λες και θα κανεις εγχείρηση ανοιχτής καρδιας κανεις. Ριχτού 2-3 σταγόνες πατίκωσε την εκεί και μια χαρά θα είσαι. :lol: πλάκα πλάκα έτσι το βλέπω... μέχρι να το συνηθίσω
Vice Δημοσ. 30 Απριλίου 2008 Δημοσ. 30 Απριλίου 2008 δεν χρειάζεται καθαριστικό. με ενα πανάκι που δεν αφήνει χνούδι κάντο και εισαι οκ
Cleitos Δημοσ. 30 Απριλίου 2008 Μέλος Δημοσ. 30 Απριλίου 2008 πανάκι για γυαλιά θα χρησιμοποιήσω... α και κάτι άλλο που ήθελα να ρωτήσω: τώρα η μητρική που έχω είναι micro ATX, ενώ αυτή που θα βάλω είναι ATX. Δεν νομίζω να θέλει κάτι διαφορετικό έτσι; Να με δυσκολέψει εννοώ...
SPARTAN-480-SS Δημοσ. 30 Απριλίου 2008 Δημοσ. 30 Απριλίου 2008 εγω εβαλα ολο το σολιναριο πανω αλα δεν μπορεσα να την απλοσο γιατι κολαγε στο γαντι ... με το πατηκομα με την ψυκτρα μετα θα πρεπει να απλοθηκε ... την παλια παστα την απομακρινα σκουπιζοντας την με χαρτι , ξυστηκε λιγο και το μεταλο πανο στη cpu και γυαλιζε μετα , παντος του εριξα πολυ παστα
frenzy Δημοσ. 30 Απριλίου 2008 Δημοσ. 30 Απριλίου 2008 εγω εβαλα ολο το σολιναριο πανω αλα δεν μπορεσα να την απλοσο γιατι κολαγε στο γαντι Χώσε κι ένα κεράκι , κάνε μια ευχή και φύσα
Nearly_God Δημοσ. 30 Απριλίου 2008 Δημοσ. 30 Απριλίου 2008 Χώσε κι ένα κεράκι , κάνε μια ευχή και φύσα :lol::lol::lol:
spdrosin Δημοσ. 2 Μαΐου 2008 Δημοσ. 2 Μαΐου 2008 εγω εβαλα ολο το σολιναριο πανω αλα δεν μπορεσα να την απλοσο γιατι κολαγε στο γαντι ... με το πατηκομα με την ψυκτρα μετα θα πρεπει να απλοθηκε ... την παλια παστα την απομακρινα σκουπιζοντας την με χαρτι , ξυστηκε λιγο και το μεταλο πανο στη cpu και γυαλιζε μετα , παντος του εριξα πολυ παστα Η επιφάνεια αν ξύνεται πρέπει να ξύνεται όλη κάτω από lapping διαδικασίες. Κι επίσης το πολύ (στην πάστα αναφέρομαι τώρα) έχει αρνητικά αποτελέσματα. Στο πολύ χάνεις - δεν κερδίζεις.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.