PeLLoS-CooL Δημοσ. 29 Απριλίου 2008 Δημοσ. 29 Απριλίου 2008 Κάποια νέα τραγούδια που θα ήθελα να ψαξω μεσα στο internet να κανω ενα ωραιο cd?
__D3mIaN__ Δημοσ. 30 Απριλίου 2008 Δημοσ. 30 Απριλίου 2008 Κάποια νέα τραγούδια που θα ήθελα να ψαξω μεσα στο internet να κανω ενα ωραιο cd? Θα βοηθουσε περισσοτερο αν μας ελεγες το ειδος, ετσι να εχουμε μια ιδεα..
PeLLoS-CooL Δημοσ. 30 Απριλίου 2008 Μέλος Δημοσ. 30 Απριλίου 2008 Οτι εχει κυκλοφορισει μεχρι τωρα αλλα νεα τραγουδια μονο 2007 -2008 το τραγουδι που μου εχεις πει το βρηκα και ειναι πολυ ωραιο (εγω δεν επινα) χρειαζουμαι κιαλλα τραγουδια τουλαχιστο 30 να επιλεξω τα 20 να τα βαλω στο cd ετσι ωστε να το βαζω μεσα στο αυτοκινιτο να τρελενοντε οι κοπελες...χεχεχεχε:-)
ioanna_b Δημοσ. 30 Απριλίου 2008 Δημοσ. 30 Απριλίου 2008 1)Ψάξε για Παιτερη (που τον θυμήθηκα αυτον..) 2)βάλε τσίτα την ένταση 3)γκάζωσέ το (για λίγο όμως γιατί πως θα σε προλαβαίνουν κ τα κοριτσάκια, αν πας κ σαν φλας γκορντον..) και η επιτυχία δεδομένη....
aledjo Δημοσ. 30 Απριλίου 2008 Δημοσ. 30 Απριλίου 2008 να τρελενοντε οι κοπελες... αγορι μου ειπες τη καταλληλη φραση στον καταλληλο ανθρωπο για να εχεις επιτυχια! θα ποσταρω αργοτερα μια λιστα με αυτα που αρεσουν στις κοπελες. εσυ να εχεις να νου σου τραγουδια που ειναι για τα πανηγυρια! για ποσο χρονων κοπελες μιλαμε? για να σου δωσω τα καταλληλα
bolec Δημοσ. 1 Μαΐου 2008 Δημοσ. 1 Μαΐου 2008 Καινούργιο δεν είναι αλλά είναι old time classic: Σαφέτης- καήκαμε και απόψε καήκαμε μες τα αποκαϊδια κοιμηθήκαμε Ρίξε μια ματιά και στη δισκογραφία της Ανέττας Μαρμαρινού
aledjo Δημοσ. 1 Μαΐου 2008 Δημοσ. 1 Μαΐου 2008 ομολογώ ότι άργησες να εμφανιστείς..:-P συγνωμη ioanna_b δε θα το ξανακανω....
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.