Mourgolikos Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2010 δηλαδει να συναιχισω να παιζω??η σε καποιο επιπεδο θα μου πει πληρωσε?? χαριζει ετσι παιχνιδια η ea??? Είναι όλο δωρεάν αλλά στην αρχή σου δίνει πολύ λίγες και απλές κάρτες, οι οποίες για αργότερα δεν θα κάνουν, καθώς η δυσκολία θα αυξάνεται. Φυσικά για pvp δεν το συζητάμε καθώς απλά... θα χάσεις γρήγορα Πάντως το δωρεάν πακέτο είναι ιδανικό για τα πρώτα βήματα, μετά αν θες συνέχεια θα χρειαστεί να αγοράσεις κάρτες (όχι ότι σε υποχρεώνει κανείς).
koser Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2010 Να ρωτήσω κάτι και sorry αν έχει ξαναειπωθεί. Μόλις άρχισα να παίζω το Battleforge δωρεάν και μου δίνει 32 κάρτες, δεν προστίθενται μετά άλλες κάρτες, π.χ από νίκες κ.τ.λ πρέπει αναγκαστικά να παίζω μ' αυτές τις ίδιες συνέχεια ή να πληρώσω; Το Gold χρησιμοποιείται μόνο για το upgrading των καρτών και τέλος τί είναι το Boosters, ευχαριστώ και πάλι sorry για το πρήξιμο..
sozz Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2010 Να ρωτήσω κάτι και sorry αν έχει ξαναειπωθεί. Μόλις άρχισα να παίζω το Battleforge δωρεάν και μου δίνει 32 κάρτες, δεν προστίθενται μετά άλλες κάρτες, π.χ από νίκες κ.τ.λ πρέπει αναγκαστικά να παίζω μ' αυτές τις ίδιες συνέχεια ή να πληρώσω; Το Gold χρησιμοποιείται μόνο για το upgrading των καρτών και τέλος τί είναι το Boosters, ευχαριστώ και πάλι sorry για το πρήξιμο.. δεν παιρνεις αλλες καρτες μονο αυτες που σου δινει μονο αμα σκασεις λεφτα παιρνεις...
koser Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2010 οκ, το gold χρησιμοποιείται μόνο για το upgrading και τί είναι το Boosters.; ---------- Προσθήκη στις 20:42 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 13:43 ---------- Επειδή μ' άρεσε αρκετά το παιχνίδι πήρα μια 10 κάρτα για να πάρω πόντους. Η αλήθεια είναι ότι προτιμώ περισσότερο τις κάρτες Nature & Fire αλλά όπως και να χει θα ήθελα να μου προτείνετε τί να πάρω. Σκέφτομαι τα δύο με 500 BF πόντους να πάρω. Να ρωτήσω τί είναι το Renegade και τί το Tome, αν μπορείτε εξηγήστε το μου και συγνώμη για το πρήξιμο. Πείτε μου την γνώμη σας παρακαλώ...
fastarsolid Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2010 Εχω ενα αλλω ερωτημα εγω.Λοιπον κατεβασα το battleforge το εκανα εγκατασταση και μετα το κατεβασμα ηταν αλλα 1.5 γιγα νομιζω.Τα κατεβασα και αυτα.Παω να τρεξω το παιχνιδι και μοθ λλει οτι κατεβαζει κατι updatess.Τελειωνουν τα updates εξαφανιζεται και η καρτελα με τα updates και μου δηχνει οτι φορτωνη αλλα το παιχνιδι δεν ανοιγει.Τι συμβαινει?Να παω οτι το ειχα παλιοτερα και επαιζα κανονικα.
sozz Δημοσ. 5 Απριλίου 2010 Δημοσ. 5 Απριλίου 2010 εβαλα να δω πως ειναι καινουργιες καρτες ενταξει δεν επεσα και σε τελειες αλλα αλλα λεφτα δεν δινω πανε τα 4Ε ξερεται αν με το item search πως γινεται να παρω μια καρτα αλλα να την εχω συνεχεια γιατι λεει time left και απο κατω αναλογα.. και αν ξερετε ποια επιλογη μετα απο τις 3 που σου βγαζει να πλησωσεις πατας και αν παιζει κανενα σας sozz λεγομαι να με κανει φιλο αν θελει να παιζουμε μαζι οπωτε συναντηθουμε
sozz Δημοσ. 20 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2010 http://www.battleforge.gr/ battlefogre μονο για ελληνες οποιος θελει ας γραφτει οσα ατομα εχουν παιξει και ενδιαφερονται για το παιχνιδι μπορουμε να σας βοηθησουμε με καρτες(οχι καλες καλες καρτες αλλα καλυτερες απο τις αρχικες ) η με συμβουλες
sozz Δημοσ. 27 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2010 δεν βλεπω να παιζει κανενας απο εδω αλλα το γραφω γινεται ενα τουρνουα στο ελληνικο battlefroge συμμετοχες εδω http://battleforge.gr/index.php/topic,66.msg237/topicseen.html#new αντε και καλη μου τυχη
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.