Προς το περιεχόμενο

BattleForge

privateer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Λοιπόν ωραίο παιχνιδάκι, αφού δοκίμασα το demo ψήθηκα και το αγόρασα. Κάτι διαφορετικό από τα γνωστά και αρκετά εθιστικό. Άντε τώρα να μοιράσεις το χρόνο ανάμεσα σε αυτό και το dow 2.

Ευτυχώς ανήκω στους περίεργους που δεν τους αρέσει το empire total war αλλιώς θα είχα πρόβλημα :P

• Απαντ. 129
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

FocusX πως σε λένε μέσα στο παιχνίδι;

Να σας δείξω και τα μεγάλα τερατίνια μου :P

beasts.jpg

Ο δράκος είναι ντροπαλός!

Δημοσ.

Κατεβασα σημερα το demo και πηγα να βαλω να βαλω το email+password απο παλαιοτερο λογαριασμο που ειχα στην ea επιλεγω και server razorleaf και μου λεει connection to login server failed πρεπει να κανω κατι αλλο που δεν ξερω?:rolleyes:

Δημοσ.

Luth ειναι το όνομα μου ingame, με το μαλακό στην αρχή γιατί είμαι noobas ακόμα αλλά μαθαίνω :-D

Ευτυχώς βλέπω διόρθωσαν γρήγορα το bug με τα γραφικά γιατί γινόταν πολύ ενοχλητικό.

Tome deck τελικά αξίζει να έχεις; Έπαιξα ένα duel χθες αλλά τις έφαγα άσχημα :P

Δημοσ.

Μπορείς να κατεβάσεις το trial να το δεις από πρώτο χέρι, εγώ πάντως όπως είπα το βρήκα αρκετά καλό ώστε να το τιμήσω με τα λεφτά μου

Δημοσ.

Βαράνε άσχημα οι κερατάδες στα pvp...

Το καλό είναι πως αν παίξεις tome-pvp τότε και χάνοντας παίρνεις κάτι ψιλά :P

Το tome αξίζει από την άποψη ότι σου δίνει ένα παραπάνω booster και 8 common επιπλέον (αρκεί να το κάνεις register το tome)!

Πάντως πάλι καλά που δεν χάνεις και τίποτα από τα pvp :P (Φαντάζεσαι να έχανες μια κάρτα random; lol!)

Δημοσ.
Αυτη τη στιγμη κατεβαζω ενα update 2.4gb εχει και αλλα??(demo)

ολο το παιχνιδι κατεβαζεις. απλα με το key εχεις ολες τις λειτουργειες

Δημοσ.

Μολις ξεκίνησα το game φυσικά λόγο του pvp. To θέμα ειναι ότι έκανα skip το tutorial που σου βγάζει στην αρχή και τώρα έχω χάσει την μπάλα με το τι παίζει. Υπάρχει πουθενά κανά guide η wiki και υπάρχει δυνατότητα να ξανατρέξει το tutorial?

Δημοσ.
Μολις ξεκίνησα το game φυσικά λόγο του pvp. To θέμα ειναι ότι έκανα skip το tutorial που σου βγάζει στην αρχή και τώρα έχω χάσει την μπάλα με το τι παίζει. Υπάρχει πουθενά κανά guide η wiki και υπάρχει δυνατότητα να ξανατρέξει το tutorial?

Για να παίξεις το tutorial δες στην εικόνα πυ πρέπει να πας. :-)

Πάντως δεν παίρνει πολύ ώρα να το μάθεις.

vhup79.jpg

Για guide ή wiki είναι ακόμα πολύ νωρίς.

Ιστοσελίδα με όλες τις κάρτες υπάρχει: bfcards.info

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...