Mourgolikos Δημοσ. 27 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2009 Από D2d.co.uk που το πήρα ακόμα να μου δώσουν τους κωδικούς... Μόλις όμως έλαβα e-mail και μου είπαν και κάτι ευχάριστο: For your inconvenience you will also be receiving a second email from the Direct2Drive UK Team about a FREE gift for your troubles! Δεν θα τους κάνω τότε ντα που έχασα μια μέρα gaming (). Σου πουλάω τις κάρτες μου στο MTG (κυρίως swamp και forest) να πάρω boosters in-game lol! Γενικά τα παιχνίδια με συλλογή καρτών έχουν πολλά 'εξοδα που δεν τα καταλαβαίνεις εύκολα. Το καλό με το battleforge, όμως, είναι ότι μπορείς με καλή στρατηγική και counter-rush (εδώ θες fire ή forest) να κερδίσεις και με ψιλομάπα κάρτες! Οκ αν έχει κάποιος deck shadow/frost και με τις 20 ultra-rare τότε θα.... χάσεις σίγουρα Δεν χάνεις σπουδαίο κάτι από την ήττα!
FocusX Δημοσ. 28 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2009 Στο e-shop υπάρχει, όπως και στο multirama από μια γρήγορη ματιά που έριξα
miza Δημοσ. 28 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2009 Θα περιμένω μπας και πέση η τιμή, 40 euro + boosters που θα χαλάς είναι απαγορευτικά για ένα φοιτητή . Άσε που εθίζομε με card games και θα θέλω κιαλo booster, κιαλο booster, κιαλο, κιαλο... Εναλλακτικά ελπίζω σε crack server (μακάρι)
Mourgolikos Δημοσ. 28 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2009 Στο direct2drive μου δίνουν τζάμπα όποιο παιχνίδι θέλω επειδή άργησαν μια μέρα να μου δώσουν τα cd-keys! LOL! Σήμερα μπήκα και κάηκα αρκετές ώρες. Έχω δυνατότητα να πάρω 14 booster με τους πόντους που έχω (3000+500) και παρόλα αυτά έπαιζα με τις αρχικές μάπα κάρτες συν τις 4 από το pre-order. Μια χαρά έβγαζα τις αποστολές! Forest/Shadow ftw! Μόνο από play.com ή direct2drive.co.uk συμφέρει, επιδή το έψαξα πολύ. Βέβαια τώρα χάνεις τα +500battleforge points και τις συλλεκτικές κάρτες... Πάντως το βλέπω σε 1-2 μήνες να πέφτει καμιά 10αριά ευρώ η τιμή του. Ξαναλέω αν παίζεις στρατιγικά δεν χρειάζεσαι πολλά έξοδα για boosters! (ίσως μια 9άδα το τρίμηνο προς 20ευρώ) Και πάλι παίζει και η ανταλλαγή καρτών Εκτός αν θες να παίζεις tome matches όπου πρέπει να αγοράζεις κάθε 4 βδομάδες ολόκληρο tome (προς 1250bf, περίπου 10ευρώ δηλαδή). Και το pvp με collection μια χαρά είναι! Cracked server δεν υπάρχει περίπτωση να βγει στα επόμενα 2-3 χρόνια σίγουρα (ίσως και ποτέ)!
ilos Δημοσ. 28 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2009 Ωραία από την χάρτινη πρέζα περάσαμε στην ψηφιακή! Thanks but no thanks. Εξ' άλου ποτέ δεν ήμουνα στρατετζάς. Αν θες real fun έλα να δεις τι κάνει ο boomy τώρα σε solist με το fatigue lol.
Toufas Δημοσ. 29 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2009 το πηρα τελικα. 30 δολλαρια online. και απο οτι εχω δει στο youtube εχει ενα campaign. παιζει ρολο σε ποιο server εισαι λυκε? ---------- Post added at 13:48 ---------- τα tome τελικα ειναι 6 booster η κανω λαθος?
Mourgolikos Δημοσ. 29 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2009 Ωραία από την χάρτινη πρέζα περάσαμε στην ψηφιακή! Thanks but no thanks. Εξ' άλου ποτέ δεν ήμουνα στρατετζάς. Αν θες real fun έλα να δεις τι κάνει ο boomy τώρα σε solist με το fatigue lol. Εδώ δεν έχει χαζά bots Θα μπω να σου ρίξω λίγη κολόνια με τον χοντρό το πηρα τελικα. 30 δολλαρια online. και απο οτι εχω δει στο youtube εχει ενα campaign.παιζει ρολο σε ποιο server εισαι λυκε? ---------- Post added at 13:48 ---------- τα tome τελικα ειναι 6 booster η κανω λαθος? Δεν παίζει ρόλο ο server. Μπορείς να μπεις και στους δύο με τον ίδιο λογαριασμό και χαρακτήρα. Επίσης μπορείς να κάνεις trade κάρτες μεταξύ των δύο server. Τα tome συμφέρουν γιατί δίνουν και +8 common cards (αρκείς πριν ανοίξεις τα boosters του tome να κάνεις τα κάνεις register) και είναι 6 boosters στην τιμή των 1250bf, όσο δηλαδή κοστίζουν 5 μεμονωμένα boosters. Το θέμα είναι πως σήμερα που πήρα tome δεν μου έκατσε ούτε μία ultra rare! Από την άλλη μου έτυχαν πολύ καλές rare κάρτες για forest και ice, οι οποίες συνδυάζονται άψογα μεταξύ τους! 30$ είναι πάντως πολύ καλή τιμή! Αλλά αφού δεν το έκανες pre-order έχασες τα +500bf και τις 4-5 συλλεκτικές καρτούλες. Αν και μεταξύ μας μόνο τα +500bf αξίζουν καθώς οι extra καρτούλες είναι καλές μόνο για την αρχή.
Toufas Δημοσ. 29 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2009 ναι αλλα πως μπορω να δω ποιες ειναι οι καλες rare καρτες ?
Mourgolikos Δημοσ. 29 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2009 ναι αλλα πως μπορω να δω ποιες ειναι οι καλες rare καρτες ? Λοιπόν τα είδη είναι 4! Ξεχωρίζουν από το χρώμα του εικονιδίου κάτω δεξιά στην κάρτα! Common (μπρούτζινο), Uncommon (ασημί), Rare (χρυσό) και Ultra-Rare (ένα πολύ έντονο γαλάζιο) έβαλα ενδεικτικά κάποιες κάρτες να δεις τι εννοώ Από rare και Ultra-rare έχω αυτές: Battleship Defense Tower Ice Shield Tower Shrine of Martyrs Comet Catcher Earthshaker Firedancer Inferno Juggernaut Virtuoso Colossus Mark of the Keeper Razorleaf Spikeroot Wheel of Gifts Ashbone Pyro Fallen Skyelf Harvester Soulshatter
Toufas Δημοσ. 30 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2009 κανα καλο deck guide υπαρχει? μαλλον για nature με κατι αλλο θα παω για να εχω κανα heal στην αρχη μεχρι να το μαθω πιο καλα και να ειμαι απλα brute force μετα. εκανα και την μαλακια να χαλασω το nature deck που ειχε default και τωρα δεν θυμαμαι τι καρτες ειχε
Mourgolikos Δημοσ. 30 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2009 Όχι δεν υπάρχει deck guide καθώς μόλις βγήκε το παιχνίδι επίσημα. Επειδή δεν έχεις ασχοληθεί καθόλου πριν θα σου πρότεινα να αρχίσεις με μόνο nature ή fire και σιγά σιγά να πας σε σε διπλό. Σήμερα αν θες απόγευμα-βράδυ να μπούμε να παίξουμε κανένα διπλό. (αποστολές ή pvp) Αν έχεις πάρει tome και το έκανες και register τότε από tome-pvp θα παίρνεις πολύ καλά rewards αν νικήσεις!
Toufas Δημοσ. 30 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2009 με toufas ειμαι μεσα, στειλε κανα invite για friend
Mourgolikos Δημοσ. 30 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2009 Για να σε κάνω invite πρέπει να είμαστε και οι δύο ταυτόχρονα online και στον ίδιο server Εγώ παίζω συνήθως στον razorleaf. Αν είναι να μπούμε το βραδάκι μαζί να κάνουμε και το campaign και να σκίσουμε κανένα ζευγαράκι σε pvp γιατί είμαστε...... κωλόφαρδοι (; ) !
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.