Προς το περιεχόμενο

BattleForge

privateer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 129
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

γιατι να μην παιξεις multi ? :S

γινετε πιο ενδιαφερον το παιχνιδι, εδω ακομα βγαινουν νεες στρατηγικες στο starcraft...φαντασου να μην ειχε multi

Δημοσ.

Καλό θα ήταν να είχε και single player (πέρα από μερικά campaign), αλλά ο τύπος του παιχνιδιού είναι καθαρά pvp.

Για σκέψου μάχες με 12 άτομα, που υποστηρίζει! Θες ακόμα single mode;

Αγοραφοβία έχεις;:P

Ήθελα να το πάρω από το play.com pre-order σήμερα, αλλά πριν ολοκληρώσω την παραγγελία είδα πως έβγαλαν τα "bonus" του pre-order και μετά το έκανα ως κανονική αγορά.. (ατυχία της τελευταίας στιγμης;!)

E μετά στράφηκα στο direct2drive.co.uk που είχε την αμέσως καλύτερη pre-order προσφορά και τιμή. (Ήθελα τις extra καρτούλες και τα +500bf :P)

Θα ήθελα να έχω και το κουτί, έτσι για συλλογή, αλλά τι να κάνουμε..:-(

Μου περισσεύει το χαζο-bonus για το Warhammer Online που δίνουν...

Πάντως το παιχνιδάκι είναι πολύ ενδιαφέρον, ειδικά για τους λάτρεις του Magic The Gathering και του Warhammer 2 DOW! (Ήμουν στην open beta)

Δημοσ.
γιατι να μην παιξεις multi ? :S

γινετε πιο ενδιαφερον το παιχνιδι, εδω ακομα βγαινουν νεες στρατηγικες στο starcraft...φαντασου να μην ειχε multi

Δεν λέω να μην παίξεις καθόλου... το μόνο multi είναι αυτό που χαλάει. Και στο xbox δεν έπαιζα πολύ multi... μονόχνοτος παιδί μου.

Δημοσ.

Αρχικά θα έχεις γύρω στις 120 κάρτες!!!

Με 20 από αυτές μόνο μπορείς να κάνεις deck! Άρα έχεις πολλές επιλογές και δυνατότητες.

Επίσης μπορείς να κάνεις και ανταλλαγή καρτών! (Με άλλους χρήστες)

Δεν είσαι υποχρεωμένος να αγοράσεις κάρτες.

Και πέρα από αυτό βγαίνει 2,5€ το booster (8 cards), με τωρινή τιμή (υποθέτω σε πτώση τιμής ή προσφορές στο μέλλον).

Το παιχνίδι πήρε την ιδέα από το MTG, το οποίο είναι pvp. Άρα ηδού η δικαιωλογία για την τεμπελιά των προγρμματιστών :P

Δημοσ.

Και εγώ έπαιζα παλιά magic the gathering, έχω ένα σορό κάρτες ακόμα :P και όταν είδα το banner από το insomnia, κοίταξα το game,μολις είδα ότι είναι με κάρτες και κανονικό ξύλο πωρώθηκα. Και μόλις τώρα είδα στο thread ότι είναι online και ξενέρωσα, πίστευα ότι θα είναι single. Όχι ότι με χαλάει το multi, αλλα πολλά τα λεφτά Άρη.Eνταξη να το αγόραζα αυθεντικό άμα μου άρεσε αλλα άμα είναι με boosters,μαμισετα. Θα είναι οι άλλοι οι πωρωμένοι που θα σκάνε ένα σορό λεφτά και θα σε γαμάνε και δεν θα έχεις και ποικιλία εσύ στο δικό σου deck. Σαν παλιός παιχτης του magic ξέρω ότι αυτά τα αθλήματα είναι ακριβά. Λέτε να βγει κανένας σπασμένος server;

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...