Nomikaria Δημοσ. 29 Απριλίου 2008 Δημοσ. 29 Απριλίου 2008 Καλησπέρα! Πρόσφατα απέκτησα το παρακάτω mp3 player αλλα υπάρχουν 2 ζητήματα: 1)Όση ώρα και να φορτίσει ποτέ δεν δείχνει πλήρη φόρτιση.Η μπαταρία γεμίζει κανονικά αλλα η ένδειξη στην οθόνη δεν δείχνει ποτέ οτι έχει γίνει πλήρης φόρτιση,όσες ώρες κι αν διαρκεί αυτή. 2)Στα ελληνικά τραγούδια που πέρασα,τα μισά έχουν περαστεί σε μια ακατάληπτη γλώσσα (τύπου @3$%*0*@..) ενώ τα υπόλοιπα έχουν περαστεί με κανονικούς ελληνικούς χαρακτήρες.Τι μπορεί να συμβαίνει? Να σημειώσω οτι ακόμα δεν έχω ψάξει για updates αν και μου φαίνεται ότι είναι με το τελευταίο firmware.Θα εκτιμούσα την οποιαδήποτε βοήθεια. Ευχαριστώ.
Voodooman Δημοσ. 1 Μαΐου 2008 Δημοσ. 1 Μαΐου 2008 Ααααααχ, και τα έγραφα σε άλλο thread, μην προτιμάτε τα samsung!.. To YP-K5 που είχα εγώ αναγνώριζε μόνο κεφαλαία ελληνικά, τα μικρά δεν τα έβλεπε. Άντε λοιπόν το μουλάρι ο voodooman να αλλάζει 300 τραγούδια από πεζά σε κεφαλαία.Επίσης, δεν αναγνωρίζει φωνήεντα με τόνους, πεζά ή κεφαλαία. Επειδή αυτό είναι νεότερο μοντέλο, διατηρώ τις επιφυλάξεις μου. Να ρωτήσω όμως: - Συνδέεται κανονικά με WMP ή πάλι θέλει μόνο το δικό του πρόγραμμα; Επίσης, επιτρέπει να κάνεις edit τα στοιχεία τραγουδιού που είνα περασμένα μέσα στο player; -Μπορείς να φτιάξεις playlist μέσα από το player ή πρέπει οπωσδήποτε να την φτιάξεις πρώτα στο PC και μετά να την μεταφέρεις;
Nomikaria Δημοσ. 1 Μαΐου 2008 Μέλος Δημοσ. 1 Μαΐου 2008 Ααααααχ, και τα έγραφα σε άλλο thread, μην προτιμάτε τα samsung!..To YP-K5 που είχα εγώ αναγνώριζε μόνο κεφαλαία ελληνικά, τα μικρά δεν τα έβλεπε. Άντε λοιπόν το μουλάρι ο voodooman να αλλάζει 300 τραγούδια από πεζά σε κεφαλαία.Επίσης, δεν αναγνωρίζει φωνήεντα με τόνους, πεζά ή κεφαλαία. Επειδή αυτό είναι νεότερο μοντέλο, διατηρώ τις επιφυλάξεις μου. Να ρωτήσω όμως: - Συνδέεται κανονικά με WMP ή πάλι θέλει μόνο το δικό του πρόγραμμα; Επίσης, επιτρέπει να κάνεις edit τα στοιχεία τραγουδιού που είνα περασμένα μέσα στο player; -Μπορείς να φτιάξεις playlist μέσα από το player ή πρέπει οπωσδήποτε να την φτιάξεις πρώτα στο PC και μετά να την μεταφέρεις; Καλησπερα! -Οσον αφορα το πρωτο σου ερωτημα,ναι συνδεεται με WMP σαν removable disk αλλα κανω τη μεταφορα των αρχειων ως τωρα μεσω του Samsung Media Studio,μου φαινεται πιο ευχρηστο.Edit νομιζω δεν κανει,μονο αν κανεις delete ενα αρχειο και το ξαναπερασεις διορθωμενο,μεσω του προγραμματος του βεβαια. -Ναι,μπορεις να κανεις playlists μεσα απο το player. Γενικα ειμαι ευχαριστημενη απο το player αλλα δεν μπορω να καταλαβω γιατι τα μισα ελληνικα ειναι σε κανονικους χαρακτηρες(μικρα γραμματα και τονοι) και τα αλλα μισα δεν τα διαβαζει.Φανταζομαι η μονη λυση θα'ταν να τα κανω greeklish αλλα σιχαινομαι greeklish!
Γιάννης Platano Δημοσ. 4 Μαΐου 2008 Δημοσ. 4 Μαΐου 2008 Γενικα ειμαι ευχαριστημενη απο το player αλλα δεν μπορω να καταλαβω γιατι τα μισα ελληνικα ειναι σε κανονικους χαρακτηρες(μικρα γραμματα και τονοι) και τα αλλα μισα δεν τα διαβαζει.Φανταζομαι η μονη λυση θα'ταν να τα κανω greeklish αλλα σιχαινομαι greeklish! Η αιτια ειναι οτι ειναι ...samsung !!!! Τα greeklish εγω να δεις ποσο τα συχαινομαι αλλα σε μερικα θεματα mp3 δυστυχως ειναι μονοδρομος !!!
Nomikaria Δημοσ. 4 Μαΐου 2008 Μέλος Δημοσ. 4 Μαΐου 2008 Η αιτια ειναι οτι ειναι ...samsung !!!! Τα greeklish εγω να δεις ποσο τα συχαινομαι αλλα σε μερικα θεματα mp3 δυστυχως ειναι μονοδρομος !!! Ωχ καταλαβα...Ουτως ή άλλως δεν πολυακουω και ελληνικα απλα με εκνευριζει αυτη η ακαταληπτη γλωσσα που βλεπω καθε φορα.. Σ'ευχαριστω Γιαννη μου!
Nomikaria Δημοσ. 22 Μαΐου 2008 Μέλος Δημοσ. 22 Μαΐου 2008 Καλησπερα! Επανερχομαοι για ενα προβλημα που προεκυψε με το εν λογω mp3 player.Σημερα πηγα να το φορτισω(η αληθεια ειναι οτι ειχα να το φορτισω κοντα 2-3 βδομαδες και δεν το χρησιμοποιω πολυ τον τελευταιο καιρο...δεν ξερω αν παιζει ρολο αυτο!)αλλα δεν φορτιζει με τιποτα!Το βαζω στη usb θυρα του υπολογιστη και δεν το βλεπει καθολου... Πατησα και το reset αλλα ματαια.. Δεν ξερω αν φταιει που ειχε μεινει τοσο καιρο αφορτιστο..Χθες ηταν η τελευταια φορα που το ανοιξα κι ειχε λιγη μπαταρια..Σημερα ελεγε "low battery" πραγμα που εχει ξαναγινει αλλα δεν φορτιζει καθολου.. Καμια ιδεα??Ευχαριστω εκ των προτερων...
tzinos Δημοσ. 22 Μαΐου 2008 Δημοσ. 22 Μαΐου 2008 Ωχ να αρχισω να ανυσηχω??? εγω πηρα το samsung yp - p2 (review στην υπογραφη μου), το οποιο ειναι ανωτερω μοντελο απο το δικο σου, αλλα παρατηρω οτι ενω κανω πληρη φορτιση, η μπαταρια πεφτει με ελαχιστη χρηση στις 2 γραμμες και γενικως δεν νωμιζο να ανταποκρινεται στις 35 ωρες συνεχους μουσικης που λεει η σαμσουγκ. Κατα τα αλλα ειναι σουπερ γκατζετακι, αλλα δεν ξερω αν θα μου βγαλει προβλημα η μπαταρια. Στο θεμα σου, δοκιμασε να αλλαξεις usb θυρα η ακομα και πισι. Αν δεν γινει και ετσι τιποτα δοκιμασε με φορτιστη μπριζας. Και τελος αφησε το να ξεφωρτισει τελειως.
Nomikaria Δημοσ. 22 Μαΐου 2008 Μέλος Δημοσ. 22 Μαΐου 2008 Aφου ειναι ηδη ξεφορτιστο...Οταν παταω το power button λεει Low battery κι η οθονη σβηνει...Το θεμα ομως δεν ειναι αυτο(αυτο εχει ξαναγινει και μετα εχει φορτισει κανονικα..),το προβλημα ειναι οτι δεν φορτιζει καθολου...Δοκιμασα με φορτιστη πριζας,τα ιδια..Θα δοκιμασω αργοτερα και σε αλλη usb και βλεπουμε... Υπαρχει περιπτωση αν ειναι προβλημα μπαταριας ,δηλ να ειναι εντελως ξεφορτιστη και να φορτιζει σιγα σιγα(γιατι γενικοτερα αργει η πληρης φορτιση...)??.Δεν μπορω να καταλαβω τι φταιει γι'αυτο κι εχω μπερδευτει..Τωρα το εχω στη usb και δεν κανει τιποτα..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.