Προς το περιεχόμενο

Θέλω μόνο να είναι 2 pc συνδεμένα στο internet...

alkis13

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γειας σας παιδια.Έχω 2 pc σε μακρινη αποσταση το ενα απο το αλλο και θελω να διαμοιράζονται το internet και τα 2.Νομίζω ότι ένα router χρειάζεται αλλά δεν θέλω να κάνω πολλά έξοδα....Είδα στο e-shop κάτι router με 20?.

Μπορεί κανείς να με βοηθήσει?

Δημοσ.

ναι πιστευω οτι με ενα routeraki 8α σαι καλα.εγω εχω ενα speedtouch,το οποιο ειναι και ασυρματο,και κανω τη δουλεια μου.

Δημοσ.

ενα λινκσυς wag200 θα ηταν μια χαρα αλλα κοστοσ καμια 70 αρα.βεβεα ειναι adsl2+ οποτε δεν θα παει χαμενο. ειναι και ασυρματο.

Δημοσ.

Να πιασεις ενα Wireless πελλε μου να το περνεις οπου θες ετσι θα μπορεις να το μετακινας θα ειναι και πιο βολικο για σενα ...

Δημοσ.

Μα έτσι η ταχύτητες θα είναι άθλιες....Έχω στήσει wireless και ξέρω.άλλωστε κανένα pc δεν έχει wireless adaptor.Ενα απλό adsl router θέλω να κάνω την δουλειά μου...

Δημοσ.

Συμφωνώ αλλά μόνο αν υπήρχε laptop.Τώρα που δεν υπάρχει δεν νομίζω να χρειαστεί...

Δημοσ.

απλα αν ερθει κανασ φιλος.γενικα για μενα αξιζει να το παρεις wireless και που ξερεις.για 30 ευρω τωρα διαφορα...

Δημοσ.

το λινκσυς παιζει και με καλωδιο και με ασυρματο.το ασυρματο το κλει νεις και αν καποτε χριαστει το ανοιγεις.και σαν adsl royter ειναι πολυ καλο και αξιζει τα 70 ευρω του οχι μονο για το ασυρματο.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...