Προς το περιεχόμενο

σχετικά με φακέλους στα vista

dimkal

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

παιδιά προσπαθώ να δημιουργήσω μια συλλογή από μουσική η οποία ανέρχεται στα 55 gb κοντά....Σε κάθε φάκελο το βάζω στα μεγάλα προς πολύ μεγάλα τα εικονίδια και μου εμφανίζει και διάφορες φωτογραφίες των τραγουδιστών...Μέχρι εδώ όλα καλά....

Όταν πηγαίνω σε άλλους φακέλους και κάνω κάποια μετονομασία ή διαγραφή αρχείου όταν βγω από το φάκελο μου βγάζει άλλη φωτογραφία από αυτή που έχω επιλέξει και συγκεκριμένα βάζει φωτογραφίες από τη μουσική συλλογή...

Πρόσφατα ένας φίλος, μου ανέφερε ότι για τα εικονιδια αν μετακηνηθει ενα αρχειο απο αυτα που εχεις βαλει να φενονται σαν εικονες, αμεσως ακυρονονται ολες οι ρυθμησεις φακελου και επανερχονται στην αρχικη τυχαια μορφη.

Υπάρχει κανένα τέχνασμα γι' αυτή την ιστορία που μου έχει δημιουργηθεί????

έχει συμβεί σε κάποιον άλλον????δεν υπάρχει κάποια επιλογή να απενεργοποιηθεί????

Δημοσ.

Χρόνια πολλά και Χρηστός ανέστη Έχω και εγώ κατά διαστήματα ψιλοπροβλήματα όπως αυτό που λές και για να μην πω για το WMP 11 αυτό κάνει του κεφαλιού του. Εάν σε ενοχλεί τόσο φτιάξε νέο φάκελο μετακίνησε τα αρχεία του παλαιού στον νέο και διέγραψε τον παλαιό κενό φάκελο, επίσης δεν ξέρω εάν πετηχαίνει αλλά δοκίμασε να διαγράψεις της μικρογραφίες από την εκκαθάριση δίκου, για να "αρχίσει από την αρχή".

Δημοσ.

hi!!!λοιπόν αντιμετώπιζα το ίδιο πρόβλημα....επειδή όμως πήγα στον τεχνικό τον υπολογιστή μ(γιατί δν άνοιγε....)και τον ρώτησα και για αυτό το πρόβλημα με τους φακέλους...λοιπόν μ είπε ότι επειδή τα vista έχουν πολλά τεχνικά προβλήματα γι' αυτό να τους κάνω update και στα ίδια τα vista και στα προγράμματα.εγώ έκανα και το πρόβλημα δεν είναι και τόσο συχνό τώρα....δοκίμασε το και μπορεί να πιάσει!!!!αααα και επίσης μου βαλε το tune up utilities 2007....για να διορθώσει προβλήματα των vista χρησιμεύει....

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...