Προς το περιεχόμενο

WD 500GB Book

prigipa_m

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

και στην αντιπροσωπεια μπορεις και στην western στο εξωτερικο μπορεις.πολοι λενε οτι οι western ειναι καπως ευεσθητοι στο ρευμα και για αυτο χτυπανε,παντως εχω παρει απειρους και για μενα και για αλλους και ως τωρα 4 εχουν χαλασει οι 2 σιγουρα απο ρευμα αφου χτυπησαν οταν το pc βγηκε εκτος Ups.

Δημοσ.

Προσωπικά αποφεύγω τους WD - κατέχω ήδη δύο 250άρηδες ΑΤΑ- καθότι είχα μια κακή εμπειρία μ'αυτούς και συγκεκριμένα τους Passport, οπου τον ίδιο δίσκο (Passport 120GB) τον πήγα τρείς φορές για αλλαγή σε διάστημα μικρότερο των έξι μηνών...:cry:

Δημοσ.
και στην αντιπροσωπεια μπορεις και στην western στο εξωτερικο μπορεις.πολοι λενε οτι οι western ειναι καπως ευεσθητοι στο ρευμα και για αυτο χτυπανε,παντως εχω παρει απειρους και για μενα και για αλλους και ως τωρα 4 εχουν χαλασει οι 2 σιγουρα απο ρευμα αφου χτυπησαν οταν το pc βγηκε εκτος Ups.

Eγώ τον εξωτερικό μου τον έχω στο πολύμπριζο προστασίας για υπέρταση της ΑΡC.

Λες να χρειάζεται να τον βάλω στο ups? Κάνει?:P

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Τι αμαρτίες πληρώνω..?Λοιπόν WD 500GB εσωτερικός τον οποία τον έκανα εξωτ. παίρνοντας κουτί!!!Λοπόν τον αγόρασα 12/2006 και τώρα τι κάνει εκτός που βγάζει που και που μήνυμα κάτω δεξιά το τρίγωνο με το θαυμαστικό είναι σαν να κολλάει ο δίσκος!!!Και δεν μπορώ να κάνω αντιγραφή τα αρχεία να τα μεταφέρω κάπου αλλού (μιλάμε για 42GB μονάχα)...

Δημοσ.

δοκιμαζεις να τον βαλεις εσωτερικα και αυτον.,ειδες για να λες κακιες στο φορουμ.σου ριξαμε καταρα να καει το βιντεο αλλα τελικα πηγε στο σκληρο :P.βαλτον εσωτερικα να δεις αλλιως πας για κανα recovery παλι

Δημοσ.

:P

Τον δοκίμασα και λειτουργεί κανονικά και πήρα και backup!!!Οπότε αν δεν κάνω λάθος θα φταίει το κουτ'ι!!!

ΥΓ Αυτό ήταν το 666 μηνυμά μου :P

Δημοσ.

τωρα με 666 μηνηματα θα πεσει η επομενη καταρα και θα σου καει ο επομενος σκληροσ:P λογικα το κουτι φτεει οποτε πισω και αλλαγη.

Δημοσ.
τωρα με 666 μηνηματα θα πεσει η επομενη καταρα και θα σου καει ο επομενος σκληροσ:P λογικα το κουτι φτεει οποτε πισω και αλλαγη.

Γρουσούζη με έφαγες!!!Λοιπόν ο δίσκος λειτουργούσε κανονικά σαν εξωτερικός είπαν στο Πλαίσιο!!!Και πράγματι και δεν έφταιγε το κουτί αλλά ένα καλώδιο USB που χρησιμοποιούσα για να φτάνει στην θύρα USB της μητρικής!!!Έλεος....

Και εκεί που τον ανοίγω χτυπάει το NOD32 ότι βρίσκει ιό στο inf autorun...

Τελικά το διέγραψα!!!Έκανα καλά..?Θα δημιουργηθεί πρόβλημα..?

Δημοσ.

Αχ αυτος ο autorun inf πολυ σπαστικος ιος ειχα κολλησει κι εγω και αλλοι 2 φιλοι μου και δεν μας αφηνε να μπουμε στον σκληρο αλλα ενταξει τον καθαρισαμε μετα το update του antivirus.

Το αλλο που λες με το καλωδιο το εχω παρατηρησει κι εγω με 2x120GB passport που εχω. Αν βαλω καποιο αλλο καλωδιο λιγο πιο λεπτο η λιγο πιο μακρυ δεν τους αναγνωριζει το mobo. Λογικα πρεπει να παιζει κατι με το ρευμα που περναει απο το συγκεκριμενο καλωδιο αφου ειναι και το μονο που τους δινει τροφοδοσια... Παντως εγω περιμενα να ειναι ολα τα καλωδια USB ιδια...

Ενας κολλητος μου που εχει κι αυτος εναν παρομοιο σκληρο το καλωδιο απο τη μια πλευρα εχει διακλαδωση USB και σε περιπτωση που δεν φτανει το ρευμα πρεπει να χρησιμοποιησεις 2 θυρες στο mobo :mad:

Δημοσ.

οχι δεν υπαρχει προβλημα με το delete.και ναι Oi passport παιζουν μονο με αυτο μικρουλη αλλιως θελουν το αλλο το διπλο.

Δημοσ.
οχι δεν υπαρχει προβλημα με το delete.και ναι Oi passport παιζουν μονο με αυτο μικρουλη αλλιως θελουν το αλλο το διπλο.

Μήπως γνωρίζεις πως προκλήθηκε αυτό το πράγμα που έπαθα..? (Αναφέρομαι στο Inf Autorun)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...