prigipa_m Δημοσ. 29 Απριλίου 2008 Δημοσ. 29 Απριλίου 2008 Παιδιά χτύπησε ο δίσκος μάλλον λειτουργεί με επανεκκινήσεις του δίσκου αλλα δεν λέιτουργεί για πολύ,μου βγάζει ένα κίτρινο τρίγωνο μήνυμα με ένα θαυμαστικό και λέει ότι δεν μπορώ να γράψω κάτι εκεί μέσα..Καμμία βοήθεια..? ΥΓ Εχω και το Easy Recovery Professional Μετα απο πέντε λεπτά λέει ότι σε κανένα φάκελο δεν υπάρχει κανένα αρχείο... (Είναι απλά για γέλια)
poulinos Δημοσ. 1 Μαΐου 2008 Δημοσ. 1 Μαΐου 2008 Παιδιά χτύπησε ο δίσκος μάλλον λειτουργεί με επανεκκινήσεις του δίσκου αλλα δεν λέιτουργεί για πολύ,μου βγάζει ένα κίτρινο τρίγωνο μήνυμα με ένα θαυμαστικό και λέει ότι δεν μπορώ να γράψω κάτι εκεί μέσα..Καμμία βοήθεια..? ΥΓ Εχω και το Easy Recovery Professional Μετα απο πέντε λεπτά λέει ότι σε κανένα φάκελο δεν υπάρχει κανένα αρχείο... (Είναι απλά για γέλια) α. δοκιμη το δισκο σε αλλο pc . β.δοκιμη το δισκο χωρις το κουτι αν δεν σε νοιαζει η εγγυση. γ.το προγραμμα δεν ειναι για γελια και ειναι ενα απο τα καλυτερα .αν ο δισκος εχει γινει για τα μπαζα δεν σου φτεει το προγραμμα.
prigipa_m Δημοσ. 1 Μαΐου 2008 Μέλος Δημοσ. 1 Μαΐου 2008 α. δοκιμη το δισκο σε αλλο pc .β.δοκιμη το δισκο χωρις το κουτι αν δεν σε νοιαζει η εγγυση. γ.το προγραμμα δεν ειναι για γελια και ειναι ενα απο τα καλυτερα .αν ο δισκος εχει γινει για τα μπαζα δεν σου φτεει το προγραμμα. 1.Έγινε δοκιμή σε άλλο υπολογιστή χωρίς αποτέλεσμα. 2.Με ενδιαφέρει η εγγύηση. 3.Τα γέλια δεν πήγαιναν για το πρόγραμμα (Ίσως το έβαλα χαμηλά και ήταν παραπλανητικό) πήγαινε για τον σκληρό....
poulinos Δημοσ. 1 Μαΐου 2008 Δημοσ. 1 Μαΐου 2008 αν εχεις αρχεια τοτε πολυ απλα μαλον προσπαθεις να το ανοιξεις διακριτικα.εκτος αν φτεει το ρευμα του.
prigipa_m Δημοσ. 2 Μαΐου 2008 Μέλος Δημοσ. 2 Μαΐου 2008 αν εχεις αρχεια τοτε πολυ απλα μαλον προσπαθεις να το ανοιξεις διακριτικα.εκτος αν φτεει το ρευμα του. Είναι πάρα πολύ δύσκολο να ανοιχτεί διακριτικά ο Book...
poulinos Δημοσ. 2 Μαΐου 2008 Δημοσ. 2 Μαΐου 2008 το ξερω αλλα δεν γινετε να τα εχουμε ολα.εκτος αν φτεει κατι με το τροφοδοτικο αλλιως....
prigipa_m Δημοσ. 2 Μαΐου 2008 Μέλος Δημοσ. 2 Μαΐου 2008 Τελικά έσωσα 250GB απο τα 400GB και τον πήγα για αλλαγή!!!Απλά περιμένω να μου πουν να αλλαχτεί...
poulinos Δημοσ. 2 Μαΐου 2008 Δημοσ. 2 Μαΐου 2008 θα στον αλλαξουν απλα υπομονη.ελληνικες αντιπροσωπειες.
SOWHAT Δημοσ. 2 Μαΐου 2008 Δημοσ. 2 Μαΐου 2008 Από περιέργεια πόσο καιρό τον είχες τον δίσκο? Τον μετακινούσες πολύ στο σπίτι/ έξω από το σπίτι ή μπα?
poulinos Δημοσ. 2 Μαΐου 2008 Δημοσ. 2 Μαΐου 2008 Από περιέργεια πόσο καιρό τον είχες τον δίσκο?Τον μετακινούσες πολύ στο σπίτι/ έξω από το σπίτι ή μπα? ολα αυτα ειναι σχετικα.μπορει απο ενα απλο πεσιμο μπορει απο μια διακοπη ρευματος.ολα ειναι σχετικα με τους δισκους.
prigipa_m Δημοσ. 3 Μαΐου 2008 Μέλος Δημοσ. 3 Μαΐου 2008 5/2/2007 έγινε η αγορά του δίσκου!!!Πεσίματα δεν είχε..Διακοπές ρεύματος τα ξέρουμε όλοι μας,με την ΔΕΗ τον τελευταίο καιρό!!!Μου τον άλλαξαν τον δίσκο αλλά και μου είπαν αν θέλω να πάρω τον Seagate τον 500GB και εννοείται πως είπα ναι...
prigipa_m Δημοσ. 5 Μαΐου 2008 Μέλος Δημοσ. 5 Μαΐου 2008 τι να πω.εγω τους wd δεν τους αλλαζω με τιποτα. Εγώ έχω χάσει 3 WD ενώ Seagate κανέναν...
SOWHAT Δημοσ. 5 Μαΐου 2008 Δημοσ. 5 Μαΐου 2008 5/2/2007 έγινε η αγορά του δίσκου!!!Πεσίματα δεν είχε..Διακοπές ρεύματος τα ξέρουμε όλοι μας,με την ΔΕΗ τον τελευταίο καιρό!!!Μου τον άλλαξαν τον δίσκο αλλά και μου είπαν αν θέλω να πάρω τον Seagate τον 500GB και εννοείται πως είπα ναι... Α πηγες στο μαγαζι κ οχι στην αντιπροσωπεια να στον αλλαξουν? Αν επιτρεπεται για ποιο καταστημα μιλαμε?
prigipa_m Δημοσ. 5 Μαΐου 2008 Μέλος Δημοσ. 5 Μαΐου 2008 Α πηγες στο μαγαζι κ οχι στην αντιπροσωπεια να στον αλλαξουν?Αν επιτρεπεται για ποιο καταστημα μιλαμε? Απο εκεί που το αγόρασα!!!Καλύπτονταν με 3ετής εγγύηση.. Πλαίσιο...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.