Προς το περιεχόμενο

Microsoft Messenger 7 For Mac

NiCk_

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Η ΜΕΡΑ ΠΟΥ ΠΕΡΙΜΕΝΑΜΕ ΕΦΘΑΣΕ !!!! Επιτέλους ενας IM client στα Mac που υποστηρίζει offline messaging, και personal messages ανάμεσα σε MSN χρήστες ... Αν και ακόμα σε beta μορφή η εμπειρία μου μαζί του είναι μέχρι στιγμής απόλυτα θετική .. Χωρίς περισσότερη καθυστέρηση, ο ADIUM 1.3B !!! :-D:-D:-D

http://rapidshare.com/files/109790693/Adium_1.3svn-23184-msnp14_enabled-unsupported.dmg.html

NEVER TURNING BACK !!! **** YOU MICROSOFT !!

P.s. Ναι, είμαι ενθουσιασμένος :-D

Από ότι βλέπω στο roadmap (τη στιγμή που γράφω αυτό το μήνυμα) η έκδοση 1.3 είναι κατά 71% ολοκληρωμένη!

Θα κάνω υπομονή έως ότου βγει επισήμως, αφού δεν νομίζω ότι θα πάρει πολύ καιρό.

Τώρα όσοι είναι ανυπόμονοι, γιατί όχι να μην δοκιμάσουν την beta έκδοση!

Όπως και να 'χει, τα νέα είναι σπουδαία! :-)

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 32
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

στην αρχή θα σου φανεί λίγο άσχημο αλλά θα δεις ότι τελικά είναι πολύ βολικό! Ειδικά τα tabs όταν έχεις πολλά παράθυρα

H επίσημη έκδοση 1.3 του Adium που θα βγεί εντός του μήνα θα υποστηρίζει .. Υπομονή !

ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ!καλό και χρυσό το adium αλλά μου θυμίζει msn του 2004 σε μερικά πράγματα!

απαίσιο το microsoft messenger 7.To πέταξα μέσα στα πρώτα 5 λεπτά δεν παλεύετε!Και εγώ περίμενα καμια σοβαρή προσθήκη αλλά το μόνο που άλλαξαν είναι τα avatars.

Αdium 1.3 beta είναι πάρα πολύ καλά νέα,αλλά καλύτερα να περιμένουμε την stable έκδοση για παν ενδεχόμενο!

απαίσιο το microsoft messenger 7.To πέταξα μέσα στα πρώτα 5 λεπτά δεν παλεύετε!Και εγώ περίμενα καμια σοβαρή προσθήκη αλλά το μόνο που άλλαξαν είναι τα avatars.

Αdium 1.3 beta είναι πάρα πολύ καλά νέα,αλλά καλύτερα να περιμένουμε την stable έκδοση για παν ενδεχόμενο!

Που μπορω να την βρω αυτην την εκδοση εστω και beta?

το amsn για Mac γιατι δεν το χρησιμοποιεί πολύς κόσμος?Εγώ το έχω στο linux και ειναι μια χαρά. Στο MacOS δεν δουλέυει καλα?

τρωει φοβερο κολλημα στις επαφες. κανωντας scroll για να δεις τις επαφες σου, σερνεται μεχρι αηδιας μεχρι να τελειωσει το scroll της σελιδας.και γενικα μου κολλαει πολυ

έβαλα το adium beta, αλλά μου δείχνει πολύ λιγότερο κόσμο ονλινε απο ότι το αδιθμ 1.2.5. Δεν ξέρω τι παίζει!

θα περιμένω μέχρι την τελική έκδοση!

amsn άθλιο σε σχέση με το adium! το ανοίγω μόνο για να ανοίξω webcam, ποτέ για chat!

η 1.3 είμαι σχεδόν έτοιμη απότι φαίνεται! είναι στο 95%! επίσης για video απότι φαίνεται θα περιμένουμε πολύ ακόμα..:( Το roadmap λέει ότι θα το δούμε από την 2.0 και μετά η οποία λογικά θα αργίσει..

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...